128

Анонимен

преди 4 години

Франчугите вече десета година не могат да реализират победа в Мали, тръгнали керченския пролив да пробват... комеди франсез.

127

петел срещу Мечка

преди 4 години

Това си е чиста натовска провокация. Натовците не могат да преглътнат, че Крим е руски.Дори и да са действали по всички морски и международни правила и закони, си личи, че действията им са провокативни, което споменават и те с половин уста.Този район е доминиран от кораби на черноморски държави. Освен това Черно море няма излаз никъде, и не е приоритет и интерес на Франция. Опитали са петлите да размахват пръст на мечката под носа й, но мечката им е натикала същият този пръст някъде отзад.

126

да бе

преди 4 години

Ясно, ще има и френски памперси в Черно море.А това "Франция твърди, че иска да защитава свободата на корабоплаването в тези международни води" е поредната наглост, която явно и франсетата усвояват от англетата и сащ-исаните.Но ако Русия решо да защитава свободата на корабоплаването в Ламанша, ще се надигне вой до небесата.Сащ пък са за свобода в южнокитайско море. Те са и са свободна търговия, но само когато се купува от тях, ако ли не - санкции!

125

Хаха....

преди 4 години

Тази статия ми звучи, като виц. Все едно някой воайор да гледа през ключалката как някоя мадама взима душ например, тя да го усети и запуши ключалката, а воайора след това да се оплаква и то публично..... Така и френските пошманшпиони!

124

Анонимен

преди 4 години

До БобиАааа, недай така! Френските и натовските шпиони са "добри" шпиони! Само руските са "лоши" шпиони....

123

Боби

преди 4 години

"Това е една от мисиите на кораба: да служи за примамка на руснаците с цел събиране на максимална информация за тяхното оборудване, тяхното обозначение и данните за техните радари."ДЕМЕК ФРАНСЕТО Е КАКВО ШПИОНИН. Ама не, може шпиони да имат само руснаците. Те са лоши. И шпионите им са лоши.ФАКТ един самолет за радиолокационен контрол летящ над Крим(дори не трябва да излиза от РФ въздушно пространство) практически вижда всеки надводен обект в цялото черно море - това се нарича контрол.

122

И ся, ко?

преди 4 години

И те какво са очаквали? Да ги поканят на виенско кафе и кроасани?Кога впрочем са идвали френски кораби в Черно море? Аз нямам много спомени.Идват американските, да наглеждат колониалната власт и да потупат цар тиква по рамото.

121

Анонимен

преди 4 години

"Това е една от мисиите на кораба: да служи за примамка на руснаците с цел събиране на максимална информация за тяхното оборудване, тяхното обозначение и данните за техните радари."Французите се навират в Ч. море с цел да разузнават рустаците, а самите те се оплакват от "следене" на същия кораб!? Това е нечувана наглост! Аз разбирам руски херикоптер да е в Бискайския залив, а то какво.... Какво очакват - да ги посрещат с хляб и сол ли?

120

Боби

преди 4 години

До Artelchik"Пyтя говори за прословутата модернизация на армията от 10 години а още летят на същите остарели самальоти от преди 30 години! Кузя ръждяса вече, нама кой да го замести. Танка армата произведен в 2-3 бройки!"Ех ЕКСПЕРТЕОтносно Бе-12 да стар е колкото дядо ти, но УМНИКО оръжията му - хидро акустични буюве, Противо подводни самонасочващи се торпеда и бомби са си съвсем модерни.(ПП оръдие от ВСВ стрелящо с лазерено управляеми снаряди е също толкова ефективно като супер ново такова)

119

Смях

преди 4 години

"Черно море, чиито единствени изходи са Босфорът на запад, контролиран от турците, и Керченският проток на север....""....Босфорът на запад....." - неграмотници. За автора на статията сигурно р. Дунав извира от Урал.

118

Анонимен

преди 4 години

Ровят в мравуняка фрачугите и после гледат сеир отдалеко, но и те ще си получат петте лева от Русия.Ще им ядат гащите бой, а дипетата друго.

117

Artelchik

преди 4 години

Е добре. Пyтя говори за прословутата модернизация на армията от 10 години а още летят на същите остарели самальоти от преди 30 години! Кузя ръждяса вече, нама кой да го замести. Танка армата произведен в 2-3 бройки! Май е само анимационна тази модернизация а парите за нея са в лондон.

116

asef

преди 4 години

Черно море е БЪЛГАРСКО море-руснаците скоро ще ядат български кочан!!!

115

Анонимен

преди 4 години

Не знам кое е, но франсетата нямат работа тук.Да ходят при техните тyземци и да не се мяркат тук да не бягат наобратно със запалени ***.

114

Анонимен

преди 4 години

Не знам защо, но доктор Гилотин е измислил лекарство за французи.

113

До 126

преди 4 години

Може да не е САМО руско (щото е и тяхно, както и наше, румънско, турско и т.н.), но не е изобщо нито френско, нито американско, нито биртанско и т.н.Всички тези държави, ползват пудели и пушечно месо като нас, да се натикват до границите на Русия. Нито им пука за нас, нито са тук, за да ни пазят. Тук са по съвсем други причини и подбуди.

112

Анонимен

преди 4 години

ако не го бяха взели вече щеше да е американски самолетоносачтака че кажете къде са пуснали 100-те тона полското пилешко със салмонела та да не тровите хората- това е по-важно от някакъв си френски кораб дето майка си ли търси тукада му се радват антибългарите от гробарската партия

111

Анонимен

преди 4 години

Може да не е руско, но не е и турско, турски пoмияp такъв.Набий си го в турската кpaтyнa.

110

Анонимен

преди 4 години

абе кутевски помияриии...не разбрахте ли че Черно море не е руско! Набийте си го в тъпите червени прости комунистически кратууни!

109

Анонимен

преди 4 години

Колкото статии чета, толкова повече се убеждавам в това, че западняците просто мразят Русия и руснаците генетично, по рождение.Нима с тези западняци трябва да се идентифицираме и да припознаваме техният свят и възгледи за наши, където омразата към по-силния е правило? За такива само презрение и иронични усмивки.