172

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 192Кои навлеци? От общината или от провинцията?

171

Анонимен

преди 4 години

До СкептикТо смога така прави - виси на малки облачета точно над мястото на емисията. Много хубаво се натаманява над цялата София под формата на компактен облак. От Витоша се вижда много добре. Дори и в рекламните материали за София го използват, само че на фотошоп сменят кафявото с неутрално белезникаво, и се получава симпатична светеща аура над града.

170

Анонимен

преди 4 години

учителка управлява столицата

169

Скептик

преди 4 години

Огромната част от колите в София изобщо не влизат в централната част. Няма как те да са виновни за софийския смог. Друг е въпроса, че Горнобански път е перманентно блокиран, както и Драгалевци, както Обеля, както пътя към Аерогарата за автомобилното движение. При положение че се похарчи милиард за 10 платна при Симеоново и вилните зони и за мост за Хотел Премиер.

168

Анонимен

преди 4 години

До ЧокоПроблема е, че тези 10 лева няма де се използват от общината по предназначение. Ако имаха решение на проблема със замърсяването, нямаше да събират пари от гражданите. От тук 10, от там 10, и животът поскъпва, а заплатите в най-добрия случай догонват. Тъй че сравнението с европейските градове е лицемерие и цинизъм.

167

Чоко

преди 4 години

И какъв ви е проблема ? 10 лева годишно повече. Все повече европейски градиве забраняват дизеляците. Радвайте се че все още можете да се звижите из града.Очаквам пълна забрана на дизелите и колите над 15 години в София.

166

Анонимен

преди 4 години

Да си вземат 1 ден отпуск софиянци и да ги измитат тези навлеци към панделата, или към централните софийски.

165

Анонимен

преди 4 години

Ще подобрите така качеството на въздуха, ама друг път. То половината коли, кръстосващи София, не са със софийска регистрация. С тях какво ще правите?

164

Щирлиц

преди 4 години

Гадното лице на родната червена демокрация.

163

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 184 А ти за кого гласува?

162

Анонимен

преди 4 години

Решението е лесно - собствениците на коли над 10 години и коли с мощност над 20к.с. на човеко-място да плащат като попове а с парите да сеят дървета и да плащат тока на сиханите за да не горят гуми, пластмаси и ***.

161

Анонимен

преди 4 години

Данче,знаеме че слушкаш господаря си Суджуков който те направи за пореден път кмет.Той ти дава командите,не ни заблуждавай.Не сме толкова прости.

160

Анонимен

преди 4 години

До ГостДимящи и смърдящи таралясници- 500 лв данък---------------------------------Ама тя не облага таралясниците, а по-мощните коли...... по мощните от какво.... от тротинетката сигурно, кой знае..... Но от комунистка за кмет, не съм и очаквал друго .... повече данъци, глоби, такси, бюрокрация и други (НЕ)ПОПУЛЯРНИ левичарски похвати

159

Анонимен

преди 4 години

Софиянци са богати, мръщят се на 1500лв заплата, затова да не се правят на ударени а да плащат. Не може през 2-3 месеца да си сменяш работата щото търсиш нещо по-лежерно и да не дадеш 100 лв да си смениш гърнето на 20 годишната кошница.

158

s

преди 4 години

Фандъка да ми погали пъдпъдъка.

157

Гост

преди 4 години

Не съм фен на Фъндъкова, но тук я подкрепям с две ръце! Димящи и смърдящи таралясници- 500 лв данък. Не може да се движиш зад някого или да стоиш в задръстване и да припадаш от смрадта от автомобила пред теб. Лошото е, че в КАТ продължават да регистрират тези МПС. А какво стана със скъпата техника за засичане на изгорели газове по време на движение?

156

Анонимен

преди 4 години

Само ще ви напиша ,че Фандъка е герой от филма ,,Краят на песента ,,убит от Ибрям Али ! Помислете !

155

Фастер

преди 4 години

И таа щато галевата плашим се за бъдещето на децата!Ше требва да се бега от тукаитука да останат само черните зомбита накрая да изядат политическата бг пасмина!Да не се чудят защо народа бяга и никога няма да е върне ,дори за плануваната "супер"примамка от 1200 лева!1200евро е друго ,по става ,*** гнусни!

154

Анонимен

преди 4 години

И знаете ли какво ще стане сега, мишки?Нищо няма да стане. След една седмица ще сте забравили, а след няколко месеца ще си плащате като попове!Църрррррррррррррр!!!

153

шматка

преди 4 години

Абе Фандъкова защо не обяви тези непопулярни мерки преди изборите.