67

pitam

преди 4 години

защо "насилие над жени" само бре, няма ли деца, възрастни мъже жени, и млади мъже също,какво да кажем за безпомощни инвалиди, защо такава дискриминация само за едни, ай сиктир че верно ще се ядосаме и всички ще скочим щото нещо се забравихте, тогава да видим кой ще ни спре.

66

bafffff

преди 4 години

ами сега си избрахте още по соросоиден либерастодемократски ЕС от предишния така че логично е при тях налагането, няма изненада.Каквот' сте си избрали и надробили такова ще сърбате, умни и красиви, продължавате да слушате медиите и грам не може да включите какви са целите, бяхте с примка а сега малко я затягат.

65

yes

преди 4 години

Ако още не сте разбрали линията на новия ЕС това е агресивно налагане на "плана" т.е. нямаме време да чакаме, накрая ще стане 2-3 държави да приемат за всички и да налагат на всички либерастодемократската линия, те другите и без това са надупени и съгласни с всичко(изключвам Орбан който се държи, сам война е воин ама докога, ясно е че сам не мож се пребори с либерастката машина))

64

Врачанин

преди 4 години

Това е ЕС ...Налагане на тяхното без да се съобразява с никой..ха да ви е честита сега ..Утре ще забранят да изучавате изсторията си , ще забрянат Левски и Ботев ...ще ги обяват за терористи за онова време ...и ко ...ще се кланяте ли....

63

Пътуващия

преди 4 години

До ЧЕЛ КОНВЕНЦИЯТААбе страшно е... Дано да имаме сила да устоим на този натиск...

62

Пътуващия

преди 4 години

До Общество и ценностиКакво да подкрепим - надявам се не джендърство, *** и пълен разпад на християнските ценности...Колкото до жените и насилието над тях - то с конвенции не се решава, трябва работещ закон и налична държава... ама ние нямаме нито едното, нито другото, защото тези отгоре не са стока...

61

Анонимен

преди 4 години

Бързо да я ратифицирате че Гей Джамбазки може и да не влезе в парламента.Рушала семейството ли абе Джамбаз аз за Истанбулската конвенция не знам но твоята ***.дерастия не руши ли семейството бе?Нали си експерт по семействата къде е твоето що нямаш бе джендър.Тръгвай към гей бара, че любовника ти Хърмаяни Янев те чака.

60

Жоро

преди 4 години

До Жоре бре,Админите постоянно ми трият постовете, затова ще ти отговоря възможно най - деликатно:Щастливо женен съм, а ти биеш жена си, защото (под)съзнателно се чувстваш неудовлетворен от липсата на еднополова любов. Познах ли?

59

Анонимен

преди 4 години

Сред вносители е и евродепутатът Илхан Кючюк от ДПС.Значи Движението за Присвояване и Саботаж подвизаващо се противоконституционно в България е изпратило в Брюксел джендър за евродепутат-"браво",аферим,машаллах,ашколсун агент Сава.

58

Жоре бре,

преди 4 години

че щели сме да можем пак "да бием жените си" хортуваш... . А такива като тебе с лакираните нокти, култивирани от един възрастен "филантропин"?

57

Общество и ценности

преди 4 години

На 7 декември в събота има протести в София и други градове, информирайте се и елате да ни подкрепите!

56

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

аз съм ЕвроЖендрче обичам, Бежанец да зад мене, ЕвроЖендрче да се наричам първа гордост е за мене.

55

Анонимен

преди 4 години

НЯМА

54

Лъжа

преди 4 години

Решението на Конституционния съд изключва присъединяването на България към ИК. По тази причина вотът за или против безсмислен! България има огромни проблеми, свързани с битовото насилие, но гласуваната днес резолюция не е такова решение. Тази конвенция има скрити цели!

53

Зелен ЕвроЖендрВеган

преди 4 години

с Туск се обичаме, нашата любов ще спаси планетата, но ще избие бялата раса, затова сме и за Зелени Политики и Китайско р0бство в Европа!

52

GRUIO

преди 4 години

NEMA PA QD LI VIE?

51

Жоро

преди 4 години

До да ноЕ тук напълно съм съгласен с теб!

50

Анонимен

преди 4 години

Ще станат хора българите след като ратифицират ИК и мигрантския пакт.

49

да но

преди 4 години

До ЖороАко КС е взело противоконституционно решение ... за чий са тогава? Ако КС в България не спазва Конституцията, какво да кажем за другите съдилища?! Ако КС е взело политическо решение и слугува на политиците, какви ли решения вземат останалите съдилища и на кого слугуват?Освен това от осемте гласа в КС, пет бяха на жени. Нали ИК щяла да брани жените?p.s.Актовете на Конституционния съд са решения. Те са задължителни за всички държавни органи, юридически лица и граждани.

48

Анонимен

преди 4 години

със всеки изминал ден се убеждавам че написаното в Протоколите от Цион е самата истина.ЕС стриктно изпълнява техните наставления.Въпроса е защо ?До кога ще си завира главата в пясъка Християнска Европа?На кого е подчинена и защо?