130

Анонимен

преди 4 години

140р Остави "силите",виж делата, Йончева не с спря да краде,лъже и работи за Русия. Докато Мария Габриел е доказан европейски политик,допринасящ за авторитета на България в съюза,както и за доброто на европейските граждани.

129

Анонимен

преди 4 години

До Гробокопач137 Елена Йончва представлява Москва в ЕС.В Бългрия има да излежава присъда.При това с ЕГНето е назад, с низията си и с образованието си. Виж,с болшевишкия си мироглед няма равна.

128

Хорошо ребята

преди 4 години

Силите които издигнаха Бокова, Станишев, Сталинка и Габриелка са едни и същи, сещате ли се кой седи зад тези подводни течения и чии интереси се защитават, защото определено не са интересите на България.Спосибо большое!

127

Анонимен

преди 4 години

Честито! В успеха сме сигурни.На злобарите от червената мафия: " Здравейте смешници!"

126

Гробокопач

преди 4 години

Аз тук не виждам събитие. Женена за лабътец, шабес-гойка, която много яко я тресе амбицията и кариеризмът я слагат на висок пост. Къде е тук, събитието? Та, Бойко грухти кът диво прасе от телевизията срещу Елена Йончева?! Проблемът е друг. Бойко отива на партиен конгрес на ЕНП с държавният самолет. България не е ЕНП! Дори събрани на едно гласоподавателите на ГЕРБ и Юдейските патриоти не правят България! Те са Никой! Вън от Упралвението! Оставка, оставка, оставка, оставка...!

125

Анонимен

преди 4 години

С това неутрално име Мара Гаргамел и то на жена,няма начин да не успее!Предполагам квотата50:50 мъже-жени е спазена,да нема после недоволни!

124

Анонимен

преди 4 години

До 133Ботьов има оправдателна причина да е във Влашко,на малко ли влашки ,,девици"е обръщал внимание по кръчмите и бардаците на Букурещ!

123

Дедо ви Бургуджията

преди 4 години

Изпълнен съм с национална гордост, която отивам да разтоваря в клозета.

122

Боди

преди 4 години

Такава беше епохата. За негодующите против режима на турската империя нямаше още право на гражданство и свободно съществувание. Мнозина имаше, които скриваха своите чувства и против волята си пееха химни на султана и на чорбаджиите, но трябва да признаеме веднаж завинаги, че Ботйов стоеше по-горе от тия мнозина. Ако влашката и сръбската земя се пълнеше от различни посредствени и обикновени личности, които бяха напуснали Българя от немай-къде, то Ботйов имаше стотина по-оправдателни причини да с

121

НЯКОЙ

преди 4 години

И за 101 вицепрезидент да я изберат все тая.

120

Анонимен

преди 4 години

През социализма просяците бяха по улиците, а сега се издигнаха защото отидоха да просят големи суми в Брюксел.

119

Анонимен

преди 4 години

ЕВРОКОКОШКАР

118

вЕтъра на ПОДмяната

преди 4 години

Като мъжът й беше част от екипа на председателя на ЕНП Жозеф Дол (който им стана кум),къде е изненадата че станала вице? Тва са си шуробаджанащини на високо ниво . Скоро значи ще пада евр -ейският съюз . Дълъг беше пътя , тва гърло най- после да почине от много стари сухи сбръчкани бАстуни

117

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Боко като падне...скоро,Мария Гаргамел ще го изтегли в Брюксел,за...началник на кабинета й в ЕНП.Така че,Боко от Банкя си...оплете работата,за това се радва...повече от Гаргамел.

116

ехо

преди 4 години

Голяма работа. Нищо в държавата не е наред, няма за какво да се радваме, освен самата Габриел, която си оплете кошницата на наш гръб.

115

Анонимен

преди 4 години

задминаха 100 пъти и комсомолците и комуниститепри ония поне нямаше просяци по улиците и изнемогващо от глад населениеи вилнеещи римляни защитавани от власта

114

бг

преди 4 години

Тези двамата са циониски слуги. От днес пада забраната чужденци да купуват ЗЕМЯТА на България. Евреите ще изкупят земята. А който притежава земята притежава храната. Ще правят с хората каквото си искат. Бавно но сигурно се превръщате в роби. Тези в парламента са национални предатели и ви водят към гибел. СЪБУДЕТЕ СЕ.

113

Наблюдател

преди 4 години

Като я гледам как се е опряла у баце и президент ще стане.

112

Анонимен

преди 4 години

Каква бащинска прегръдка ! Като лястовичка под крилото на Вожда !

111

Охо, Бохо

преди 4 години

На кой му пука?!?? Пак сме Най-бедните. Народа се изнася.