48

Ф.С.В.

преди 4 години

Няма как да сме ЕДИННИ!!! Не може едни да си плюскат и да си крадат милиони левове- а други да са служили в Армията и сега тяхните деца да се мъчат и да се молят за свястна работа- Шуробаджанащината е в Апогеят си- Няма как нашите деца да отидат на война -за да пазят хотелите къщите за гости и кооперациите с подарени апартаменти на богати хора- НИЕ отдавна не сме единни- НИЕ се делим на ДВЕ_ бедни и богати- Вече на никой не му пука за богатите- Бедният няма какво да загуби-Купете си армия!

47

анонимен

преди 4 години

Предател !Не става нищо от теб!

46

Анонимен

преди 4 години

Българския народ е единен - Каракачанов, по-известен като КрасиПетТераси или Шкембе войвода е слуга на олигарси ;)

45

Анонимен

преди 4 години

Много грешиш 27 коментар! Аз лично.съм се клел в знамето.На НРБ и съм служил 2 г и 1 месец държейки калашник! А ти момчето ми? Кой си? Каква ти е "уриентацията" днес?!-:) За Американската "демокрация" ЕС и НАТО го знаем този "лозунк"! Ти в личен план знаеш ли кой си и какво искаш? -:)

44

Анонимен

преди 4 години

спасението е в изритванетона подобти тюфлеци като тоя измислен патриотобшкновен мошеник жаден за пари и власт

43

Фрее

преди 4 години

Снимките са фалшив и некадърен Фотошоп! Цял ден беше мъгливо!

42

Ас

преди 4 години

Генерала горе е добре, ама момчетата долу са досущ Пурко

41

Само християнството.

преди 4 години

Може да ни спаси, това е нещото което държеше българщината жива през вековете. Тези богохулни идеологии, социализъм, комунизъм, демокрацията, либерализмът и д-р. Са само прах в очите на хората.Докато не станем абсолютно царство и не започнем да следваме Библията, нищо няма да стане.

40

F5

преди 4 години

Разливайте кола по улицата да унищожите визуалните макети на герб

39

F5

преди 4 години

С жертва можем да се спасим, но без глупави жертви, въпросът е кое е по-важното. И Господ как ни дава още повече сили да жертваме. Връща се от тялото, но трябва да вярваме и в сатана, който иска да ни съсипе.

38

Анонимен

преди 4 години

Народа е оцелял когато не е имало евроатлантизъм.

37

Анонимен

преди 4 години

Няма как да бъда единен с роми на социал друсащи турска чалга,мутри и диви селяни в мазни анцузи.Не са мойте хора.

36

Мислете

преди 4 години

Антикомунизмът унищожи България.Демонокрацията/вълчият и див капитализъм ще унищожи България. Събуждайте се.

35

народа е оцелял

преди 4 години

защото е намирал начин да се очисти от чуждопоклоници като русофилкста въ.ка Каракачанов.

34

Анонимен

преди 4 години

Караксчанов, аз никога няма да бъда единен с теб, герб, сдс, нфсб, и т. н. Мразя ви и съм ви проклел в името на всички богове

33

разделителна линия

преди 4 години

Корупцията - огромните апартаменти на безценица, като апартамента на този дето дава акъл и т.н. - разделят народа непоправимо на хищници и ограбени.

32

-

преди 4 години

Това дебело мазно .....остана най-големия слагач. Дори петното Сидеров напусна тиквоний, а тоя продължава да крепи статуквото защото знае че му е за последно и краде като за последно и се мазни като магистралка. ОТВРАТ!!! Срам за България! Срам за българската армия! Позор за народа!!!

31

Анонимен

преди 4 години

АГЕНТА НА ДС НЯМА С КАКВО ПОВЕЧЕ ДА НИ ВПЕЧАТЛИ, НЕ ИСКАМЕ ПОВЕЧЕ АГЕНТИ И МИЛИЦИОНЕРИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТИМА ТОЛКОВА МЛАДИ И КАДЪРНИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ, НЕКА ВЗЕМАТ НЕЩАТА В СВОИ РЪЦЕ И ДА НИ СПАСЯТ ОТ ДИКТАТУРАТА

30

Бай некой си

преди 4 години

Лебедовата песен на една слушалка, която Не може да изкара и един ден на свободният трудов пазар. Скоро и руснаците ще се отърват от него.

29

Анонимен

преди 4 години

Точно така - Българския народ трябва да е обединен ,за да ви Изметеме !иначе няма още дълго да оцелееме .Братя, Обединението прави силата !