237

Анонимен

преди 4 години

Старио комунист рече.

236

Анонимен

преди 4 години

Гешев бе демократично избран, а Пацо Терасата демократично назначен за консул на Палма Де Майорка.

235

Анонимен

преди 4 години

И ти копа за тази пропаст комунистче а сега виден демократ.***

234

Анонимен

преди 4 години

Абе шмульо западния свят толкова е крал от колониите и толкоз робчета е ползвал че ти не можеш си го представи-------1. Германия не е имала колонии2. За "шмульо" може да ти разплачат майката...

233

KOKO

преди 4 години

DRUGARJAT BORISOV,NE BESHE LI BODIGARD NA TATO....PAK MOZE I DA GRESHA....

232

seira

преди 4 години

"ДРУГАРЯТ" БОРИСОВ ДАВА МНЕНИЕ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА!ДОКОГА ЩЕ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ ГЛУПОСТИТЕ, КОИТО ПРИКАЗВА ТОЗИ ОТКРОВЕНО НЕГРАМОТЕН И НЕПОДГОТВЕН ЧОВЕК?!ПОНЕ ДА ИМАШЕ ОКОЛО СЕБЕ СИ ОБРАЗОВАНИ ХОРА, КОИТО ДА МУ ПОДСКАЗВАТ КОГА ДА СИ ОТВАРЯ УСТАТА И КОГА НЕ, КАКВИ ОБНОСКИ ДА ИМА!ТО БИВА ОТКРОВЕНА ПРОСТОТИЯ, НО КАТО НЕГОВАТА НЕ СМЕ ВИЖДАЛИ В ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СРЕДИ.КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ЗАМИСЛИМ КОГО ИЗБИРАМЕ ДА НИ ПРЕДСТАВЛЯВА ПРЕД СВЕТА, ЗАЩОТО СМЕ СТАНАЛИ ЗА ПОДИГРАВКА В ЦЯЛА ЕВРОПА!НАРОДЕ!!!

231

Анонимен

преди 4 години

Ронещите сълзи по комунизЪма да оставят на мира Историята.По-добре е да се огледат, какво става в държавата с най-много петрол - Венецуела. Там вече комунизма победи народа - заплатите им скоро ще са като в Зимбабве, с толкова нули,че свят ще им се завие!Но няма страшно,Русия е зад тях,което всъщност си е най-страшно..

230

1

преди 4 години

др.борисов,и ти си част от този комунизъм,така че и ти имаш дейност ,в направата на тази пропаст.

229

Анонимен

преди 4 години

До 265 това ли ти казаха дрОгарите по бай Тошово време? Добре, а какво ще кажеш за Германия? Цели два пъти са й разказали играта през 20 век. Сега е една от най - големите икономики в света. Нещо не се връзва.

228

Анонимен

преди 4 години

пази ли си още партийната книжка?

227

Анонимен

преди 4 години

Това не е демокрация бе тиква. Да отстояваме "демокрацията и правото на свободен избор". Управляват ни крадци, които нищо не правят за държавата ни. България е на много ниско място по свобода на словото и много високо по корупция. За каква демокрация говори не знам. Само плещи глупости, това вече ми мяза на пропаганда в тоталитарен режим. Да повярваме, че държавата ни е най - великата и то заради Боко, а тя всъщност лека полека се разпада.

226

Анонимен

преди 4 години

Най - накрая и тиквата да е прав за нещо. Само не си признава, че той е задълбочил още повече тази пропаст в България и ни е прецакал държавата. Но ви е заблудил, че всичко е наред. България е на първо място по смъртност в света, най - нещастната и бедна нация в ЕС. Не се развива култура, наука и технологии, икономиката, а само пътната инфраструктура. Така никога няма да догоним запада.

225

Анонимен

преди 4 години

На недоволните от Тиквата,може да се каже само едно - Не страдайте, а поемайте оттатък Румъния! Там на 1/6 от Земята се намира Рая!Какво още чакате???

224

Анонимен

преди 4 години

Заради ТИКВАТА СМЕ НА ТОЯ ХАЛ

223

Анонимен

преди 4 години

ТИКВА ТАТО ЛИ ТЕ НАУЧИ НА КОМУНИЗЪМКОГА МУ МАЧКАШЕ УШИТЕ НАЛИ...

222

Нора

преди 4 години

Демокрацията не е идеална, но по добро не е измислено. България умишлено я държат бедна, за да може да я изкупят за жълти стотинки. Който е *** да си продава имуществото за без пари си е *** завинаги.

221

Айшето от Сливен

преди 4 години

Тоя наш ром Борисов,балами ли търси?

220

Скептик

преди 4 години

То пропастта бе взаимна до 1989. След това ние нашата част я подравнихме, ама Европа реши да си я остави. Междувременно им дадохме достъп до пазара, собствеността върху земята и работната ръка. Те използват всички средства да се обогатяват без да работят на наш гръб.

219

Анонимен

преди 4 години

Междувпрочем е далечната 1978 година в онзи соц, който така здраво плюете, в един завод (военен) за ядрен прибори в Плевен се ражда едно изделие "Маяк" та в това изделие в онази година за пръв път видях пренос на цифрова информация в УКВ обхвата на разстояния 50 и повече километри. Помислете върху това.

218

Й

преди 4 години

Аз съм *** и вие сте прозди!