41

Пълни безсмислици

преди 4 години

Така стигаме до лидерската позиция на продавача, която съчетана с оптимизма на купувача доведе цените до по-високи нива.---Доскоро продавачите диктуваха пазара на недвижими имоти.... понастоящем купувачът е този, който определя пазара.---Недостиг от предлагани жилища на пазара в София има, особено в сегмента на най-евтините и малки жилища .---Недостигът на жилища от миналата година е вече в историята и продавачите са с по-малко определящ..

40

Анонимен

преди 4 години

До 36Оправи си правописа !

39

Балооон

преди 4 години

Xaxax теа брокери още по тъжни стават и стават.. е са кат фалират "инвеститорите" и банките почнат да си искат парите ама с високата лихва ще ги продават на 600 eur/ m2 с акт 16 че даже ще ги обзавеждат.. та който е купил по скъпо от Ц.Ц (осъден престъпник) е топ балъче

38

Анонимен

преди 4 години

Лъжат ни отвсякъде! Такава мръсотия няма нито в Африка, нито в арабските страни!

37

Анонимен

преди 4 години

Блок до блок в Студентски град! Няма въздух, няма паркинги, скоро водата ще бъде недостатъчно, както и топлото...Някой си изпра парите с продажните кметове на общините!

36

26963

преди 4 години

Преди няколко години брокери алармираха, че губят богти клиенти от Русия поради липсата на луксозни жилища - просто си ги намират в други държави. Очевидно и архитекти, и строители, и саите предприемачи има още да се учат на този тънък занаят.

35

Анонимен

преди 4 години

Не е лошо човек първо да има елементарни познания по правопис и след това да пише коментари. Явно не си посещавал училище и имаш проблем с правописа. А в Германия всички знаем, че хора, като теб са хората за черна работа и никога няма да бъдат равни с немците. Германия си внася работна ръка, която да обслужва секторите, в които немците не искат да работят.

34

анонимен

преди 4 години

Купуват щото скоро ще гръм.ат парите. Цената няма значение... имота не се губи

33

Статистик

преди 4 години

Строителството отговаря на чалгаджииския вкус на Андрешко.Жилищни кооперации с фасади тип черноморски хотели са изключително енергоемки, тъй като са разчленени прекалено много с балкони и тераси превръщайки ги в огромен радиатор, чиято роля, както е известно е да отдава колкото се може по-лесно топлина в околното пространство, но по същия начин той поглъща топлина през лятото.Затова фасадите на новите кооперация са осеяни с "калорифери" въпреки, че частично са топло-студено "изолирани".

32

Анонимен

преди 4 години

Къде е това BG? Британски Гибралтар? Нещо струва толкова, колкото двете страни са съгласни да си разменят. Явно не имотите са надценени, а парите вече не струват. Който иска да купува на безценица, да иде в Рассия.

31

REMSI OSMAN

преди 4 години

Булагрти за нищо не стават, сичката им такава и къщята същото! Аз у Германия бизнес разработвам, много хора работят за мене, и апартменти давам на много хора на наем да обитават. Бай *** само кебапчета иска да йеде и да лочи ледени бири с бял ляб по избори га има....после що държавата на *** калпава...амчи тя тъс държава на кебапчита мириши само....*** народ булгаристански, сами са затриват от едно гърло!!

30

Анонимен

преди 4 години

точно обратната ситуация е с кадрите за работа

29

Парадокс

преди 4 години

Панелните коптори стареят и животът им намалява но цената им продължава да скача до небесата.

28

Анонимен

преди 4 години

Ново строителство в центъра на София. През 2015 година собственика над мен си купи двустаен апартамент за 70 хил. евро, миналия месец го продаде за 140 хил. евро в същия незавършен вид.

27

nikonik

преди 4 години

Еееееййъй журнаглистчета , какво е това "BG" ?

26

House M.D.

преди 4 години

Какво е BG?

25

Анонимен

преди 4 години

От време на време гледам някой американска програма и изпадам в потрес колко сме далеч, буквално да бягаме срещу тях- няма да ги стигнем. Тук нито брокерите са като хората , нито имотите, нито имотния пазар. Всеки гледа да лъзне другия, да сгъне една комисионна и ДГД.

24

Бивш брокер

преди 4 години

В нормалните квартали жилищата ще поскъпват докато в панелните и презатроените (тип ман. ливади) ще има оферти като за средния българин. Младост като комбинация от панелен и презастроен обаче е изключение заради БП, метрото и т.н. Но аз не бих живял в Младост, доста е сива картинката от тези грязни сгради.Затворените комплекси и те ще са с възходяща цена, защото хората ги търсят също. С две думи ако ще купувате - да не е панелка и да е с не лоша локация и имайте предвид, че пазаренето е ОК.

23

Ф.С.В.

преди 4 години

ИСТИНАТА Е - ЧЕ ИМА ХОРА КОИТО СА ТОЛКОВА АЛЧНИ (КАТО АПАРТАМЕНТ ГЕЙТ)- хора които купуват по 20 -50 апартамента и ги дават под наем или ги задържат времево с цел препродажба - Живеем в Демокрация струваща 20 лв две бири и 3 кебапчета- нашата Демокрация е ЕВТИНА и по същият начин са ЕВТИНИ и нашите Бизнесмени - едни обикновенни спекуланти правещи дребни парици- Защо не инвестират в завод фабрики или в чужбина ? защото са некъдърни и винаги ще си останат ПРЕКУПВАЧИ ТЪРГОВЦИ-- НА ЗАРЗАВАТ!

22

Анонимен

преди 4 години

Съседите пуснаха за продажба една къща за 50 хил. , и ПЕТ години по-късно я продадоха за точно толкова. Според тях са взели исканата цена, но не отчитат факта , че за тези 5 години сумата от 50 е равносилна на 40 хил- а тези пари можеха да ги вземат за имота още тогава. Това правят много от продавачите , защото нямат бърза работа и си мислят че са надхитрили някого.