79

Даскалеса Радостинов

преди 16 години

Искаш,ама НЯМА!Така ще командваш в казармата.

78

преди 16 години

Айде мързеливци на работа, стига сте друсали тлъсти меса по площадите.

77

преди 16 години

Стига вече с тия частни уроци!Аман от долни провокатори!Поне сменете малко репликите си,а и с правописните грешки внимавайте...повтаряте се...нищо,че Ник-овете са различни!Във всяко стадо си има и ***-и сред учителите,и сред лекарите,и сред полицаите,и сред шофьорите и пр.пр...Вие като си имате къщичка на село и си отглеждате зеленчуци там,а след това ги продадете,кому се отчитате,а?Като ви се спука тръба в банята,търчите при най-близкия частник-и разписка не му искате даже,нали?За поправката на автомобили да не говорим!Какво все гледате в чуждата паница!А и много добре знаете кои дават частни уроци-учителите по български език и математика.Нима това са всички "даскали"?На сестра ми и двете дъщери влязоха в езикови гимназии без никакви уроци!Над 5,50 изкараха и двете момичета!Аман от родители,избиващи комплекси по форумите!Ами признайте си,че децата ви не са чак толкоз умни,или пък просто сте ги изпуснали когато е трябвало!Все трябва някой да ви е виновен.П.П.За недостиг на учители по английски език се знае,но наскоро разбрах и за такъв на учители по математика...кой знае какво още ни чака с тая наша злоба....

76

УЧИТЕЛ

преди 16 години

Добре че направихме стачка, че да ми обясните колко точно частни урока давам, каква заплата получавам, колко месеца в годината си пека *** на морето и по колко часа на ден стоя в училище...Бреей.....че аз къде съм "спала" досега?

75

преди 16 години

Има учители в страната, които през деня стачкуват, а вечер търчат да дават частни уроци на учениците си. Така те хем протестират за повече пари от държавата, хем си докарват финанси и връзват семейния бюджет. Тарикатите обаче се крият от колегите си, за да не ги линчуват.Частните уроци не са спирали по време на стачката, категорични са родители. Проверка на "Стандарт" установи, че даскалите тарикати подготвят предимно кандидат-гимназисти и мераклии за студенти. Повечето учители, които изкарват пари от частни уроци обаче, не пожелаха да застанат с имената си и да разкажат каква част от семейните финанси отиват за обучението на децата. Много солено излиза, не знам конкретна цифра, разкри социологът Андрей Райчев. Той обясни как даскалката по литература на щерка му през деня обикаляла улиците на митинги, а вечер идвала да вземе детето, за да му налива знания по литература в главата. Момичето се готви за кандидатгимназиални изпити. Двойни цени сложиха учителите на частните уроци по време на стачката, установи още проверка на "Стандарт". Преподавателите заковаха тарифа между 15 и 25 лв. на час, за да готвят децата въпреки опразнените класни стаи.

74

преди 16 години

:)

73

преди 16 години

72, не мога да разбера хем са некадърни, хем дават частни уроци.ами родителите толкова ли са ***, че да си пращат децата при некадърници? а между другото мързеливите ви деца, защо не учат в къщи, а ви глобяват с частни уроци

72

преди 16 години

МЪРЗЕЛИВИ И НЕКАДЪРНИ В УЧИЛИЩЕ И ЧЕВРЪСТИ КАТО АПАШЕ В ЧАСТНОТО СА...

71

преди 16 години

толкова ли са ни *** децата? и аз съм имал ученици на частни уроци не са ходили и въпреки всичко са студенти, както се казва без връзки

70

преди 16 години

Угодило няма , нападате учителите, че не се хващали на 2- 3 места да работят както правели другите , за да си подобрят материалното състояние, а когато вършат допълнително работа , за да си докарат някой лев пак ги нападате, че печелят. Уж били некадърни, но им давате колкото поискат , за да подготвят децата ви. Последно мързеливи ли са или работливи? кадърни ли са или некадърни?

69

Barovecov

преди 16 години

как 850 милиона ? Аз , само миналата година дадох 350 милиона за частни уроци , а другите като мене ?Най-малко 80 милиарда са дадени за частни уроци .

68

преди 16 години

т.е. към мен "Не думай" :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Или не не не...карай имам идеи ама мн спам ще стане :))))))))))

67

преди 16 години

Недумай!

66

преди 16 години

Смятай ги за милиард и 600.:))))))

65

stanu6esku

преди 16 години

Пътувай по жицата, ***!

64

t

преди 16 години

Ти всички проблеми с кръв ли ги решаваш? Замисли се ако някой ти смачка фасона затова, че си създал някъде или на някого проблем.

63

stanu6esku

преди 16 години

ВСИЧКО СТРУВА ПАРИ,А ПОБЕДАТА СЕ ПОСТИГА С КРЪВ ,НЕ С НЕЖНА РЕВОЛЮЦИЯ (Ж.ЖЕЛЕВ)

62

t

преди 16 години

А случайно дали ти е ясно, че нищо в сегашния живот не става без пари? Я се замисли от къде идват те?

61

преди 16 години

Цялата игра я разиграва Я. Такева, защото от следващата година училищата минават с бюджета към общините . Тогава синдиката на Янка ще го духа, а и тя ще остане с награбеното до сега и с приватизираните фирми...Затова сега иска да понапълни фонда на синдиката, за да има какво да краде ! Играйте по свирката и загубени учители !

60

t

преди 16 години

Така е. Не всички дават частни уроци. Не може всички да са под общ знаменател. И не се пише "зимат", а "вземат"