24

Я, ПА ТОЯ!

преди 5 години

До Анонимен 13Ама, ти си много просветен, бе! Ето ти местата по БВП извадени преди 5 мин:БЪЛГАРИЯ-75 МЯСТОБЕЛАРУС - 92 МЯСТО

23

Анонимен

преди 5 години

Аз определено бих заминал да живея в Беларус. Може да не е кой знае колко богата държава, но се стараят да живеят нормално, тихо, спокойно и подредено. Храните им са на много високо равнище. Инфраструктурата е по-добре поддържана от тук, цените са подобни. И изобщо не се майтапя или тро-ля :)

22

Пенсионер

преди 5 години

До Пешо 11 Пеша , я кажи кога социализма ще дойде в САЩ , че ми е много интересно ? Да кажа на децата, кога да се прибират.

21

ТОЯ ПА...

преди 5 години

До Анонимен 18Ти с кой ще се сближиш? Франция и Германия се бъзикат с ЦЯЛА Европа, САЩ не ти отърва..Не, бе..Питам за приятел..не за друго.

20

еми...

преди 5 години

До Анонимен 14Беларус е по добре от нас бе герберастчетаа алчнии.Аре, оди си живуркай в Беларус, бе! Мнооооого се съмнявам, че изобщо си стъпвал там, ама лаеш като кр.а.а.с.та.во куче.

19

до 18 - и ний се

преди 5 години

сближихме и виж до къде я докарахме. Не прехвърляй вината от болната глава на здравата. И Унгария се сближи и се сближава с когото си иска, и Чехия също и са нормални държави и си живеят добре. А това, че нашите г.золизци се държат като продажници си е български проблем. Когато се държиш достойно - хората те уважават. Когато се държиш като проститут.ка резултатът е като при нас.

18

Сорос Ротшилдов Джр.

преди 5 години

селяниБеларус ще остане вързан за РусияПутин се грижи Русия да е...на командно дишанеза да има и за васкато източим ресурсите на Русиякоито са нашитогава ще видим

17

Анонимен

преди 5 години

до 17ами и ние се сближихме.със сащ и ВИЖ в какво се превърнахме? Превърнахме се в бедна ромска държава, и нищо повече от това!

16

Анонимен

преди 5 години

Всички бивши руски сателити се махат една по една от руската кочиина. Колкото по далеко от тази коаака толкова по-добре!

15

Анонимен

преди 5 години

Не виждам какво толкова страшно ще стане, ако Беларус се сближи със САЩ? Няма ли право да се сближава с когото си иска? Или само с когото Москва разреши?

14

Nemeca

преди 5 години

Mного ми е интересно как се представя тази новина в България. В Германия медиите я коментират по съвсем друг начин, а именно, че Болтън едва ли не нищо не е постигнал в Беларус и си тръгва с празни ръце. А тука едва ли не, Беларус и САЩ ще правят фронт срещу Русия. Разбира се, ние не напразно сме и на 130 място по свобода на медиите, а не на 30-то. Защото тук фактите се обръщат на 180 градуса и се изопачават. Беларуси и руснаци се обичат повече от братя. Само незапознат може да твърди обратното.

13

Анонимен

преди 5 години

Беларус е по добре от нас бе герберастчетаа алчнии

12

Анонимен

преди 5 години

Ей *** БВП на Беларус един път и половина по голям от този на България! Вижте в гугъл бе! Те и сега са по добре от нас бе *** ГУГЪЛ

11

Анонимен

преди 5 години

Не ги слушай форумите русоблизци. Само на приказки са с раззия, но иначе не щат и да чуят за една приятна разходка до северосвинск например.

10

Пешо

преди 5 години

капиталистическият режим в сащ няма още дълго да се задържи

9

българин

преди 5 години

И Беларус бяга.от Путин , само сръбските *** се бутат да му целуват ръка !!

8

Анонимен

преди 5 години

Това е несъвместимо с комунистическия морал!

7

Така е ..

преди 5 години

Малко останаха и един по един напускат.Путин ще остане сам. Европейска Русия в Европа и НАТО , азиатска на майната си.Руснаците трябва да станат хора, като всички нас.

6

бай Тошо

преди 5 години

Когато една страна попадне в "обятията на Запада", това неминуемо води до срив в стандарта на живот на обикновените хора.

5

Анонимен

преди 5 години

Всеки умен човек е със САЩ. И да питам - три милиона българи защо не са в Рашка, за едно прасе с чума питам.. ;)