82

опетков

преди 5 години

До ИВАН Иване, латиносите, основни пришълци в САЩ макар и леко *** са, от "бялата раса." Ерго тук нямаме расизъм. Авторчето тук се заиграва с известни понятия, за да предизвика някакви асоциации у по-малограмотните читатели. Представи си какво би направил ти ако в подредената къщичка на вашето семейство през прозорците и тавана започват да се промъкват тълпи от мързеливци със семействата си и с претенции да ги храниш, поиш и обличаш. Вкарват наркотици и дрогират малолетните ти братя и сестр

81

опетков

преди 5 години

Много слаба статия. Стрелбите и убийствата в САЩ нямат нищо общо с т.н. "фашизъм" и "нацизъм". И двете понятия са идеологии, каквато е и комунизма. В конкретните случаи деянията са на отчаяни индивиди, извършващи криворазбрано правосъдие със свои ръце. Но тук няма никакъв "изъм". След като собствената ти държава е мащеха за теб, а фактически облагодетелства едни навлеци и търтеи, довлекли се на твоя територия, за да смучат обществени блага, не ти остава нищо друго освен да поочистиш ***.

80

истината

преди 5 години

Италианскит социализъм е наречен от Мусолини.Немскит социализъм е националсоциализъм известен като хитлеризъм , а руският социализъм е болшевизъм наречен комунизъм. Комунизмът в Русия и източна Европа беше практикуване на геноцид по класов признак, докато националсоциалистическия режим в Германия провеждаше геноцид на расов принцип.

79

Анонимен

преди 5 години

Позабравен рефлекс, когато срещу родината ти има чужда инвазия, да грабнеш боздугана! Хора, които не могат заедно да се наслаждават на една и съща музика би трябвало да живеят поне на 7 000 километра дистанция един от друг!

78

ИВАН

преди 5 години

интеграцията на хора от различни раси на една територия винаги ще бъде утопия и заблуда .винаги ще има прояви на нетърпимост и расизъм-това е биологично заложено в организмите.Не може да се преодолеят биологичните закони с никакви правила заповеди и призиви на политици.

77

Анонимен

преди 5 години

След всеки подобен случай има вой по медиите да се изземва оръжието на хамериканците а те все по вече се въоръжават, и те така !

76

7

преди 5 години

Г . Димитров го определи :" Висш и последен стадий на капитализма !" " А дали е така , кай ще ми каже ?" В. Кеца

75

Анонимен

преди 5 години

3 дни мълчите за скандала с Ричард Величков, който продава ОТРОВА на хората, и дори е толкова нагъл че на сайта си lipovon . com /който си мислят че са премахнали, но кеша на гугъл помни:)/ посочва оригиналния сайт на този продукт, казвайките че той е менте...Незнам защо Аделина Радева не е възмутена от него, а се възмущава от някакъв дето се изкъпал в някакво езеро...За пореден път доказвате че в България журналисти няма, а само платени драскачи....терминал 2 ни зове

74

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 70Научи значението на думата "хомогенен"!САЩ са успешна държава, когато са почти хомогенна нация. Япония са успешна хомогенна нация. Германия - успешна хомогенна нация". Само Япония е почти хомогенна, освен макаци има малко корейци и съвсем малко неизбити айни. А Швейцария е населена от германци, французи и ретороманци!

73

Анонимен

преди 5 години

До 1 Рубла=1.5 ЦентаТрябва да се обърне внимание на шофьора на асенизаторния камион да затяга добре крана, за да не капят капки като теб!Знаеш ли, кафява капчице, колко голям е националният дълг на САЩ и колко - този на Русия? Защо ли Русия купуваше по 18-19 тона злато годишно и в годините, когото нефтът беше нереално евтин? При това е втората, след Китай, производителка на злато.

72

Анонимен

преди 5 години

Малко ли говорят либералболшевишките фашисти. Постоянно ни навират техните гнусни щения. Какъв още дебат да има?!?

71

Додо

преди 5 години

заявява коментатор на лондонския "Гардиън". =============Ясна значи работата!

70

Анонимен

преди 5 години

До 68 но пук богатата на ресурди венецуела са масово метиси и поставени в ословията на социализъм са бетер С Корея която е едни каманаци

69

Анонимен

преди 5 години

Масови убийства! Имало ги е по времето на Сталин,Хитлер,Римляните, и преди това.Има го и сега.Под формата на демокрация, обяснения по ТВ за икономиката, нови лица по ТВ, говорещи същите лъжи с други думи,вие работете, това се иска от вас.А този сайт е за да се облекчите.Нещо като мастурбация.

68

Анонимен

преди 5 години

Като ще е без овъртания да започнем с това че Хитлер е социалист за начало а Ню Йорк Таймс са писали хвалебствена Статия за него ...

67

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31Единственото хубаво в нескопосното ти писание е, че няма да се размножаваш. Без значение, дали си хомо или импо, важното е, че дефектните ти гени няма да се възпроизведат.

66

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 75Питай Сергей Брин защо не създаде Гугъл в Русия. Или Илон Мъск Спейс Х в Южна Африка.

65

1 Рубла=1.5 Цента

преди 5 години

Добре, че американците първи ще колонизират Марс и Луната. Ако бяха руснаците щяха да заформят поредната СъвецкаКочина.

64

Анонимен

преди 5 години

Да, страхотна мисъл! Завиждали на имигрантите. Че ако тези имигранти бяха толкова успешни и умни, те нямаше да отиват в САЩ, а щяха да направят своите държави супер държави. Но не е така, нали? И повечето учени и инженери, които са направили САЩ велика държава са ... (изненада) бели. Или сигурно ще кажеш, че от Гана и Гватемала идва един неспирен поток ядрени физици, математици, химици, биолози. Хайде стига еврейска пропаганда. Всяка страна защитава първо своите си хора. А не ги мрази!

63

Анонимен

преди 5 години

Пардон, Банту не е раса.Но не е и племе.Антрополозите могат да кажат