219

ми...

преди 5 години

И туристките и персонала от хотела се държат простафелски.Ясно се вижда от клипа.

218

Анонимен

преди 5 години

Много израелци са доста по - човечни от българските чукундури. Поне пример за това са различни израелски движения в подкрепа на Палестина. Моля се на Господ да освободи тази прекрасна земя от емоционално нестабилните ***.

217

Кари

преди 5 години

Защо медиите масово крият, че така наречените израелски туристки са се изплюли в лицето на хотелиера и рецепционистката?! В цивилизованите държави това е тежко престъпление, формулирано като атентат и покушение към личността! Защо тези израелски туристки не са арестувани и с повдигнати криминални обвинения?! Да не би защото принадлежат към едно племе, което се самоопределя за богоизбрано, и счита останалите за свои безгласни ратаи?!?

216

Анонимен

преди 5 години

*** нацист размахваше брадва, която извади от колата да коли децата и майка ми. Не стъпяйте в тази клоака това не са хора тука.

215

Анонимен

преди 5 години

Ужасна грешка направих и аз че си дойдох. Всеки има свободната воля. Собствената ми сестра доведе ненормалния си приятел нацист, разбиха вратата на вилата и едва не ме убиха пред децата ми. Посиниха и майка ми, че която се опита да ми помогне.

214

Държавата Лай...рия!

преди 5 години

До Анонимен 234.Да ама не ..те направо стрелят по невинни палестици ако искат да влязат в хотел.....Хамаз са от "небесното" царство - а ти плиткоумен!

213

Държавата Лай...рия!

преди 5 години

До Анонимен 250Търсили са едно добро прекарване за което българският хотелиеро-селияндур е тотално импотентен и нефелен!

212

Анонимен

преди 5 години

Какво търсят в България да си седят на исраел и никой няма да ги тормози тест жендърси

211

Анонимен

преди 5 години

Тия двете и тая третата най-вероятно са масонки зидале са се в некоя двойна стая и са неискат да плащат и ареее скандал до небесата

210

Анонимен

преди 5 години

Няма значение дали са еврейки, рускини, американки ако щете и авганистанки...Те са туристи, от тях се печели. Един собственик трябва първо да уважава клиентите си...Но когато си безмозъчна мутра със самочувствие без покритие и си мислиш, че си хванал бога за щлифера няма как да стане да имаш клиенти

209

нека

преди 5 години

Нека сега с хонорара отидат в Сочи да видят отношение и цени.Нека не идват повече, много други израилтяни ще дойдат.

208

Анонимен

преди 5 години

Не е проблема в израелките проблема е в управлението на туризма и основно в това, че туристическият ни бизнес е обсебен от мутри. Собствениците на повечето хотели и заведения са пълни ц-ъ-р-в-у-ли не знам как бихме искали да имаме туризъм. За съжаление това го е позволила държавата.

207

Анонимен

преди 5 години

Карина ,гледай си проваления Костов .

206

Карина

преди 5 години

Така... всички критични към евреите и Израел коментари са изтрити (над 200 на брой) а айпитата на написалите ги - блокирани. При това, без да нарушават по никакъв начин условията и правилата на този сайт. Жалка работа.

205

Хахаха

преди 5 години

АВЕ кво става тази година Заляха на с видеа на ,"малтретирани " в Сънито .Преди десетина дни "случайно " имаше някой да снима една Руская девочка .Сега пък Еврейка се намери кой да снима. Чак и на безродниците комунисти, които се кефят при такива новини ,им стана вече ясно, че това не може да е случайно ......Междудругото в Бургаски Сайтове вече има факти за манипулация .В Днес бг ,мълчат по въпроса.

204

Dr. Watson

преди 5 години

Че са стиснати, вярно е - щом ходят в България на море. Но са и ***. Да ходят в Сардиния, или Португалия, има много добри оферти, само трябва да знаеш как да ги търсиш. И си почиваш като хората.

203

Офф

преди 5 години

Единствено чужденците реагират, защото не са свикнали на подобна диващина и беззаконие.Държава в която е нормално да биеш лекари, учители, полицаи, жени пиши я изчезнала. Факт чечитавите българи избягаха от БГ - особено младите.Потресаващото е, че тука се опитват да защитават местното мутре, което говори, че в БГ са изчезнали всякакви представи за добро и зло.Вазов добре го е казал, и не е случаен факта, че последно ни освобождават от турско.България е обречена на изчезване МУТРОЛЕНДИЯ

202

Резил

преди 5 години

Познати, които живеят в Канада и всяко лято си идват в Бг след целия този ужас по хотели, ненормални цени и плажове анулираха две резервации. Сега ще търсят някъде другаде да ходят на море.

201

Ужас

преди 5 години

Как просттията се защитава. Простичката истина, че в БГ анормалното се приема за нормално. Че да издраскаш с пирон колата на съседа през нощта, да му отровиш кучето, да му нарушаваш правата системно чрез пасивна или активна агресия, и да мълчиш щото Г*з подкупва съдии и е безнаказан, не е нищо друго освен робски манталитет и безгръбначност.Това преклонение преди пред османците, сега пред МУТРИТЕ, изпрали милиони на властта ще ни погуби като народ.Държава в която бият лекари, жени и учители ОФФ

200

ПроСоТо

преди 5 години

"Както и да е било,все някак е било,още не е било никак да не е било"..( познахте ли Великия Швейк?)Едно съм сигурен:-НЕ поставяйте "в един кюп" българите!!!!!..Както сред ВСИЧКИ народи,така и сред нас има свестни и отпадъчен матрял.Да се твърди,че българите сме лоши,завистливи,про.сти,зли,си е.....съвършено вредна ИНЕРЦИЯ!Хора-всякакви!