146

Анонимен

преди 5 години

До Браво! А ако селянина, който сваляш, на кръговото, има по-рунтави гърди от твоите? Много си ербап зад клавиатурата. Селяните вече се изучиха, и всеки има под ръка по нещо, като ходи в София.

145

Анонимен

преди 5 години

В Словакия няма пътен данък, а прегледът е на две години.

144

Браво!

преди 5 години

Една от най-смелите и заслужаваща адмирации промени. Омръзна ми изминавайки по 15-20км в града всеки ден да поемам толкова пушек, колкото от комина на печка с кю,мюр. Точно бях почнал да си представям как като се изреже някой селянин и остави димна завеса, го застигам на първото кръстовище и с шамари го вадя от колата, свалям му табелите и викам паяка да я закара в моргата.Има надежда за оправия в нашата държава.

143

Анонимен

преди 5 години

До Да се обединим!"И така да изметем ГЕРБ И БСП,че никога повече да не помиришат власт"---Да, бе! И да туримЕ ДОСТ и ДПС, нали!? С Лютвито Местан начело ...Или Далавери Симеонов?..., или Каракачанката? Я, да туримЕ Болния Сидеров, а?

142

Един от Северозапада

преди 5 години

До Скептик Споко, Скептик, Баце си знае работата. Страх ги е само от демонстрация в центъра на София, и за това софиянци са всестранно задоволени и обгрижвани.Другите-овче стадо, ще ги водят за носа с обещания, ПР акции за апартаменти, къщи за гости, политическ отговорност и др.И овчето стадо бле е ли, блее , докато овчаря го води към кланницата. А ако вдигне някой глава-лесно ще го изкарат я луд, я терорист.Виж, ако много вдигнат .... От това ги е страх.....

141

Един от Северозапада

преди 5 години

Само преди дни имаше статия, как не върви бизнеса със старите коли. Ето реакцията на провителството-натискане за спиране от движение на по-старите, които едвам минават преглед, не е рентабилен ремонта и поддъжката им-за пример-само едно бутало за стар фолксвагет например, е 160 лева, а те са 4.+ други части+ ремонт.Изхода-купуване на друг, евтин, втора употреба.Това води екотакси, нови данъци, такси регистрация и др. Тоест-още пари в бюджета, съвсем легално.Номера и лични док. сменяха вече.....

140

Скептик

преди 5 години

И ние готвим революционни промени на управляващите.

139

това е демокрацията

преди 5 години

До Чичо Кочотова е демокрацията пич - едно яко плащане на данъци, налози, таксички и пр.

138

Чичо Кочо

преди 5 години

Айде пак стикери... Баси, колите на коледни елхи приличат... Караш си и не виждаш нищо през предния джам - само стикери...

137

Охобохо

преди 5 години

Tия милиони дето ББ ги обещава за това,за онова ги няма в бюджета и съответно трябва да се вземат от народа.

136

Анонимен

преди 5 години

Престанете вече с подобни глупости за да събирате парите на хората. Винетките свързани с КАТ, Гражданската на застрафхователите също, сига и техническите и кво става , остава само и КАТ да го направят политическа полиция и да козируваме на ГЕРБ.

135

anonimen

преди 5 години

V PALMA DE MALLORCA IMA NOMERA OT 1950 GOD. FACT.KADE E BOKO.

134

35320

преди 5 години

Настръхвам при вяско съобщение за революционни промени, иновативни подходи и стратегии. Я, да проведем акция по пътищата "Един месец според закона". ще се окаже, че има ред.

133

Пак от нашия джоб

преди 5 години

Най-лесно се бърка в джоба на електората с цените на това, което е монопол на държавата: тока, водата и това, което плащаме за колите си - данък, преглед, табели и т.н. И все заради европейски цени или европейски изисквания

132

Анонимен

преди 5 години

Искат да махнат повечето автомобили, явно с цел закрепостяване. После ще сложат огради. Накрая - и вериги с гюлета на глезена.

131

Да се обединим!

преди 5 години

И така да изметем ГЕРБ И БСП,че никога повече да не помиришат власт!И двете партии са крайно деструктивни,антисоциални и пълни с крадливи елементи.Ако се запази статуквото българинът ще стигне до просешка тояга,ще настъпи глад,смрад и мизерия!

130

Вангу

преди 5 години

Това правителство съсипа народа си тотално.чорбаджии изедници са

129

Вуте

преди 5 години

Ако всичко готвено беше влязло в сила, бойколандия нямаше да съществува. Те да ги готвят, но надали ще успеят оти баце е на път да ърли за поред път пешкира - сега подбира цвета!

128

Joko

преди 5 години

Един мой професор преди години каза:"Сложи до "Попа" едно бюро и чиновник и той веднага ще намери работа на всички минаващи".

127

Анонимен

преди 5 години

Прегледа ще струва по-скъпо и от самата кола. Например за трошка от 500 лева прегледа ще е 1000 лева.