171

Край

преди 5 години

Панелното българче е твърдо убедено, че властта трябва да го управлява без пари. Заплатата на Борисов е по-малка от печалбата на квартално магазинче. ББ с подписа си разпределя десетки милиарди годишно. Нещо сте се объркали.Всички знаят, че властта си взима и единственото за което ги е яд е че не са те във властта.

170

Край

преди 5 години

партенките с апартаментите експлоатират най-разпространеното и гнусно качество на българите - завистта.Откраднаха 4млрд народна пара през КТБ - тишина.През санирането 2-3 млрд. прибраха - тишина.През приватизация десетки милиарди му задигнаха на българчето - тишина.Ама като му казаха че някой има по голям апартамент от него - скача трупешката.Елементарно глуповат народец сме.

169

поръчката

преди 5 години

хайде да смятаме - на зелено /2017/ 105 кв.м. - 205 000 лева =1952,38 лева или около 1000 евро на квадратен метър, но 198 кв.м - 285 000 лева = 1439.39 лева или около 735 евро на кв.м. значи за вас е едно и също 1000 евро на квадрат и 730 евро на квадрат...

168

Спас

преди 5 години

Мой комшия си купи апартамент от " Артекс " , питам и аз ли имам вина ?

167

Анонимен

преди 5 години

БКП-то е на всеки сантиметър......Кога лище се събиди народуууу

166

Коко

преди 5 години

Що не проверят и шурея на шуренайката на горкия съветник. Може и да изрнамерят нещо, само и само за да докажат, че всички са маскари. Но едни са рекордьорите и те ни управляват!

165

Анонимен

преди 5 години

От къде пари за хотел и ресторант в Труд? От къде такива апартаменти на 1/4 от цена? Апартаменти в сгради със спа и басейн? Тези се мислят за Холивуд ама като им видиш селските мутри и знаеш че освен да крадат за друго нестават. Пак народа ще го отнесе, за кой ли път. Бееее бееее овцете спят.

164

Анонимен

преди 5 години

До Георги Щото ГРЕБ са първи борци срещу корупциятяа ,а ква стана тя ? Космическа !

163

Анонимен

преди 5 години

Цветанов е шампион по корумпираност не само на национално равнище,но и на европейско...дано Европа го чуе и му орисъди титлата за най-нагъл лъжец и крадец

162

Анонимен

преди 5 години

Голямо падение на българския народ, представляван от тук пишещите. Завист, завист, завист!!!Връщайте се бързо в социализма, когато нямахте право на повече от една гарсониера, ако сте с едно дете и на двустайна панелка с две деца. На там ви водят вашите горди вождаве Радев, Нинова, Радан Кънев, Иван Костов. Право към социализма, когато нямахте право на бащиния си имот и трябваше да го продавате на когото ви кажат партийните секретари.Сега пък пишете глупостите, за които ви плащат.

161

Анонимен

преди 5 години

Добре,че е Цветанов,за да видят хората истинското лице на ГЕРБ ида гласуват срещу тях на изборите

160

Анонимен

преди 5 години

Сега намесиха и шурята на леля му на вуйна му и на не знам си кого на президента, ама не хваща много декиш, по ***..умпирани от гербаджиите просто няма

159

Анонимен

преди 5 години

Социалното неравенство в България вече достига невиждани висоти.....................едни живеят на улицата, други имат по 10 апартамента!!!

158

Анонимен

преди 5 години

Това май мирише на измама с ДДС... , т.е. далавери на фирмата и въпросните.

157

Анонимен

преди 5 години

Ето алгоритъм как може да си купите евтин апартамент в София!1.влизате в ГЕРБ2.ставате приятел с някой от висшите функционери на ЦК на ГЕРБ3.този човек ви намира подходяща фирма за недвижими имоти4.купувате жилище на 3-4 пъти по ниска цена от пазарната..........всичко е законно!5.отваряте уискито и празнувате

156

Спас

преди 5 години

ЦВЕТАНОВ Е ДАЛ 30 МИЛИОНА НА Т.БИКОВ ДАГИ ДАДЕ НА НИНОВА,А ТЯ НА МИКОВ...ТОВА Е АБСОЛЮТНО ДОСТОВЕРНО

155

Комунягофоб

преди 5 години

Хахахаха ...Що така стана, крадеца да вика - дръжте крадеца.Питам, и отговор не искам.На заЧервените другари в червата им е закодирано все нещо да цапцаросат.Боковци, Ниновци, Цветановци и Радевци все един дол дренки са.

154

Анонимен

преди 5 години

Цецо крадецо заплаши,че ще съди всеки взвл го за мезе,а всъщност не се усща,че още повече става за мезе...

153

Smurf

преди 5 години

До Изнервен Абе нали правиш разлика между Цветан Цветанов и третата братовчедка на лелята на доведената сестра на Радев. Единия раизграва българите кат омаймуни вече 15 години а другата е помирисвала правителство през крив макарон

152

Винету

преди 5 години

До червения българин. Ами като си за всички сгафили да бъдат разследвани и наказани, защо само към Борисов се обръщаш бе, ***? Що не питаш Нинова кога ще набарат и нея и нейните.