11

АнонимеН

преди 5 години

ДА СЕ ГЛАСУВА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ДА БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕНА ОТ ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ОРГАНИЗАЦИИ И ТО КОЛКОТО ПО-СКОРО ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!

10

...

преди 5 години

Епа ни САЩ ни Русия искат още един играч на световната сцена! Единствените които засега могат да се опълчат на тия две държави са Китайците! Апък ако се обединият и с Индийците, което е крайно невъзможно обаче, то наистина ще имаме нов свтовен лидер! Но пък и САЩ и Русия ще се пънат това да не се случи! Та така!

9

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 6ПОСМЕШИЩЕ ЗА КАКВА ЧОВЕЧНОСТ ГОВОРИШ ТИ КОГАТО ВИЗИРАШ КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ!!!В КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ НЯМА ГРАМ ЧОВЕЧНОСТ И В ТЕБ СЪЩО :D

8

Чак пък да разтърсят

преди 5 години

Чак пък да разтърсят Европа - доста пресилено твърдение! По-скоро ще се разтърсят излизащите ........

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Руснаците, за момента поддържат ЕС за тях е по-добре да е цял, поне за сега.Тези които се опитват да го разрушат активно са САЩ. Тръмп иска да се договаря с всяка страна поотделно от позиция на силата и ЕС не му е нужен.Русия, разчита ЕС като цяло да се противопостави на САЩ, защото икономическата политика на Тръмп е срещу интересите на Европа.

6

АнонимеН

преди 5 години

НЕ ДА НАПУСНЕ А ДАНО БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕНА И ТО СКОРО!!! КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ НЯМА НИКАКВА РАБОТА НИТО В ЕС НИТО С СЪВЕТИ НА ЕВРОПА НИТО В КАКВИТО И ДА БИЛО ДРУГИ МЕЖДУНАРОДНИ СЪВЕТИ!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Хаха, на кого му пука, че не разбрах? Брексит няма да има, само неадекватните хора мислят иначе и не четат фактите.

4

ники

преди 5 години

Какво общо има тази бензинова колонка с развития свят?!

3

Анонимен

преди 5 години

Европейците продължават ,да се заблуждават ,че Путинова Русия разбира от добронамереност и нормални човешки отношения!!Това са много финни и деликатни отношения за мутренския диктаторски режим на Путин!Единствено разбира от груба сила и най-вече от санкции!Трябва тотална забрана за търгуване с всичко идващо от Русия и забрана руснаци да трупат пари в Банки и Фондове и да притежават имущество!И без това за руснаците запада е загнил и пропада.

2

Анонимен

преди 5 години

Европа и без това стана колониален майймунарник. Заради пуста алчност я направиха едно цветно гето.

1

Ром"с

преди 5 години

Тъй като са загрижени европейците за жителите на Русия,то най-добре е да признаят Крим (но САЩ не дава) и да се започнат дружески отношения с Русия . О т това ще спечелят всички и европейските граждани и руските граждани ,но се инатят или пък нямат свобода да решават сами-европейците(щото не са свободни от САЩ).