100

Анонимен

преди 5 години

Мога да ви кажа, че в БГ робството е по-голямо.Робите едно време са ги връзвали с окови и... и не са им плащали...Предпочитам роб в Чужбина, отколкото роб в БГ !!!

99

1

преди 5 години

какви са тези глупости, незнам, какво значи роби - с вериги ли са вързани, нямат достъп до храна и вода, не могът да се приберат ако искат ли? като не искат да мият коли да се прибират и да работят в БГ тогава, но във всички случай така наречените "роби" получават в пъти повече там отколкото ако мият коли у нас.

98

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 102За България спасение е излизане от робския ЕС както АнглияБългария не може да си го позволи, до там ни докараха! Искаш мравката да стане слон!И аз искам но...........................

97

раша наша

преди 5 години

г-да това е чиста пропаганда да плашят бг народ да не отиват в англия едно време беше същото в русия че са взели паспортите и ги карат да рабят без пари дори и в бг телевизия ги показаха бяха трима а това е пропаганда аз съм в москва и доста сме бг някъде около 100 хил.човека в русия това го правят нарочно народа да си остане в бг че няма кои да им слугува за стотинки това е моето мнение

96

колонии

преди 5 години

Заводите бяха разграбени и унищожени -но работниците какво да работят. Здрави млади хора, изгонени от собствените им държави да си дадат живота за западния капитал.

95

Анонимен

преди 5 години

по-зле е и от турското робство

94

Анонимен

преди 5 години

За България спасение е излизане от робския ЕС както Англия.

93

ерв

преди 5 години

стагнацията е в болния ти мозък

92

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 99Ето ЕС прокара пакета макрон а българския 'бизнесмен' протестира. Не е само герб, всечки са у кюпа. Всичко е БКП!

91

Анонимен

преди 5 години

България е в неравнопоставено и робско положение в Европейския съюз. Безплатен източник на ресурси, като злато на един процент, на евтина работна ръка. Истината е, че за стагнацията на икономиката не е толкова виновен ГЕРБ а Европейския съюз.

90

Анонимен

преди 5 години

До PS 96/97Даже те са много по-добре от работещите българи в България. Статията е много субективна и миришр на нашенска чорбаджийска поръчка. 97-ми не се кахъри за УК, имат истински специалисти за разлика от повечето българи с купени дипломи. Англия ще е винаги много добре а България РРМ (Ромска Пепублиа България) загива, заедно с нея и "сивите плъхове".

89

Анонимен

преди 5 години

Не може да бъде, в този бастион на свободата и демокрацията! Абсурд. Там кат слезеш от самолета ти връчват документите за 3 етажна къща и две коли и куфарче с милион паунда. Интересно кой ще им бачка на мързеливите англета като излязат от ЕС, може би още поо мързеливите арабели

88

PS

преди 5 години

В УК се търсят и наемат източноевропейски бели циgaни! Да Ви сeрa на УК-то!

87

луд козар

преди 5 години

"....кой работи там?" полско-литовско-балкански б 6оклуци . натовциии хи хи

86

Анонимен

преди 5 години

Най-страшното за българския бизнесмен в УК е да го провери ревенюто. Дойде ли му Одитор - загива! Има българи които са наети от ревенюто точно в тази сфера.

85

Анонимен

преди 5 години

Не знам за случай в който някои да се е обърнал към английските власти и да не е направено разследване. Имаме си българи в английските дранголници, има осъдени и плащащи, има предупредени и задължени да плащат неустойки. Просто трябва са се сезират властите. HMRC и ACAS са били винаги насреща с проверки и съответно помощ с подаването/плащането на документи до Employment Tribunal.

84

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМного българи и без да знаят език си намираха работа в чужбина,като понаучат езика,си намират и по-добра работа,а в България имат големи претенции и изисквания към работниците,а заплащането,условията и отношението е смешно.

83

Щерю

преди 5 години

САЩ веднага да бомбардират Острова заради този геноцид...

82

Анонимен

преди 5 години

До хумор, сатира, забав 85"Ама мола ви са, такова нещо във Велика Британия не може да има!!! Там робството го изкоренили от преди 2 века и се борят със световното робство."За българи владеещи английски робство няма защото знаят как да се обърнат към английските власти. Българският "бизнесмен от мивката" не наема хора имащи роднини и приятели при които са дошли! Повечето са дошли сами от България или "наети" още преди да дойдат в УК.

81

Анонимен

преди 5 години

В западните държави има институции,които работят добре,работника ще отиде,ще се оплаче или заведе дело и ще му платят парите или ще накажат работодателя.Има и такива организации,освен институциите.А в България има ли такава защита на работниците,питам и отговор не искам,защото знам,че никой няма да ги защити,освен ако не са връзкари!