348

СПРАВЕДЛИВОСТ

преди 5 години

НАЙ *** НАРОД Е БЪЛГАРСКИЯ КОЙ ДРУГ ЩЕ ТЪРПИ ЦВЕТАНОВ БОЙКО ФАНДЪКОВА КОЙ НАРОД НИКОЙ НИЕ ГИ ТЪРПИМ ТЕ КРАДАТ НАРОДА МИЗЕРСТВА НАЙ *** НАРОД БЪЛГАРСКИЯ ? НЯМА СТАЧКИ ТЪРПЕНИЕ ТЕ КРАДАТ А НАРОДА СТРАДА *** *** БЪЛГАРИН

347

ГЕРБ бебе

преди 5 години

ЕЙ ЗНАЕШ ЛИ КАКЪВ ЛОБУТ МОЖЕШ ДА ИЗЕДЕШ ОТ НАШТА БЕБЕШКА СТРУКТУРА КВО ПИТАШ НИЕ СИ ЗНАЕМЕ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО КОГА БЕХМЕ ГЕРБ ЕМБРИОНИ

346

Анонимен

преди 5 години

Абе ГЕРБ нямат ли и структура ГЕРБ-бебета.Където да учат новородените как да крадат от малки.

345

Анонимен

преди 5 години

А какво правеше в САЩ на Американо израелският конгрес!? Същото което правеше в посолството на закуска! Да ти дават заповеди господарите ти как да действаш! Продажни ***

344

зидаромазач

преди 5 години

Да, преди Цветанов и Борисов нямаше държава България. Само уточнявам.

343

dhdf

преди 5 години

цветанката си заминава,той вожда отдавна иска да го махне.

342

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Браво тонката, а ти мразиш ли комунистите от САЩ и ИЗРАЕЛ?

341

зидаромазач

преди 5 години

Борисов и Цветанов са най-изтъкнатите политици на България!Да управляваш такива завистливи,страхливи и мързеливи българи се иска голям талант!И те го имат!Народа ще мрънкя,но пак ще гласува за тях!Добре,че са те,че иначе държавата отдавна да е изчезнала!

340

тонката

преди 5 години

ама аз не сам от простолюдието щото си имам партамент като на цветанов и си имам и таван на тавано и се возим на асансиор секи път кога излизам от партаменто да гласувам за герб и цветанов и бойко

339

Чиновник

преди 5 години

Цветанов от най-ниското ниво на простолюдието се издигна до върховете на нормалните хора като мен. Браво Цветанов, ти преодоля естествения си простолюдски произход!

338

Анонимен

преди 5 години

Нека да позная какво ти е "решението"..."Ъъъ..подавам си оставката и си задържам всичките апартаменти и каквото съм наскубал до момента.И лек път на Великия Кърмчия" А нещо за конфискация и затвор да кажеш?Клоуни!?!?

337

Митьо Пищовъ

преди 5 години

ДекаларацияЦецо е невинен, той подкрепи моята кандидатура за президент. Застана зад мен, но нищо че не успях. Той стойностен човек и честен, с труд и пот той е успял да стигне там където е и този апартамент го е заслужил. Продажните медии го само маскарят, както ме маскарят и мене когато немога да вдигна любовната писалка. Иначе си знаете, вафли, бабички, кюфтета, кебапчета и биричка на бабите. Пищова подкрепя Цветанов!

336

Чиновник

преди 5 години

Простолюдието, понеже сте мизepни и дребни душички, проядени от завист и злоба, към всичко и всеки, винаги се дразните, когато някой, независимо кой, си купи апартамент или кола. Дори някой да си купи един обикновен хладилник, пак започвате да се давите в злоба и жлъч. Няма смисъл да се правите на големи моралисти, защото нормалните хора сме наясно що за бoклyци сте простолюдието.

335

бай Х

преди 5 години

ефтено се продаваме за пет лева, бутилка ракия, парче саламчовек на такова ниво и да ни занимава с апартаментите си срамота... не можем да се надскочиме и това е

334

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

НЕ БЕ САЩ И ИЗРАЕЛ НЕ СА КОМУНИСТИ. КОМУНИСТИТЕ СА САЩ И ИЗРАЕЛИ АЗ ГИ МРАЗЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ . КОМУНИСТИТЕ ДЕ У НЕ САЩ И ИЗРАЕЛ.

333

трайчо

преди 5 години

и какво прави български политик на среща на Американо-израелския комитет след, която се излезе с решение САЩ да признаят Голанските възвишения за израелска територия.Няма ли това да навреди на България и партньорите и от ЕС, които не признават това решение, а именно Германия, Франция и тн.

332

Анонимен

преди 5 години

Айде да го махат вече и да не ни занимават повече с тоя алчен комунист.

331

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

САЩ И ИЗРАЕЛ СА КОМУНИСТИ И АЗ ГИ МРАЗЯ КОМУНИСТИТЕ ДЕ

330

Анонимен

преди 5 години

Цв. Цв. Губи и трите апартамента. Това обаче е малката загуба. Голямата са щетите които ще понесе като политик и втори в ГЕРБ.

329

ГЕРБ ембриони

преди 5 години

Цвък цвък цвък цветанов