75

Анонимен

преди 5 години

НЯМА и НЕ съществува "македония" ! ИМА БЪЛГАРИЯ!НЯМА и НЕ съществува "македонски " език! ИМА И СЪЩЕСТВУВА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!НЯМА и НЕ съществуват " македонска" история, " македонски " исторически извори, " македонска" литература". ИМА и СЪЩЕСТВУВА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ, БЪЛГАРСКИ ИСТОРИЧЕСКИ ИЗВОРИ!А тоя *** Панос Каменос да си замъчли и да не говори глупости, че НЕ само бълагрите, НО и гърците ще го заплюят, защото И посред самите гърци НЕ съществува "македонски" език и история!

74

niki

преди 5 години

Майката на Сергей Станишев е участвала в разработването на македонския език.

73

Анонимен

преди 5 години

Бкп- то и руснаците избиха маса народ у Пиринско и Вардарско щото помнеха българския си корен и род! Въже за тия ***

72

2 национални

преди 5 години

катастрофи преживеехме заради това глупаво, подло и неблагодарно Македонско племе !не се занимавайте с Македония - макетата ни мразят !!!

71

Анонимен

преди 5 години

1944 Г Бкп и Кпсс казаха че македонците не са българи, написаха им " азбука" и история и его е резултата! Пълна руска простотия с две думи! Ама за бой и е...не не са подлите руснаци а " бг" комунистите!

70

Анонимен

преди 5 години

Русия забърка тая каша на Балканите през 1892 г сега всички псуваме русия и с право. Няма народ на Балканите да обичат русия

69

Анонимен

преди 5 години

България два пъти е била фактор на Балканите единия път когато сме били с Германия и втория път когато сме били със Съвецкия съюз...сега сме фактор само в мокрите сънища и фантазий на Боко и Цоко....

68

Анонимен

преди 5 години

НАТО забъркаха тая каша с Македония в 1878 г. и 1919 г. та сега 100-140 г. след това балканите още се карат за имена, църкви и езици.

67

до75

преди 5 години

Какъв идеал е отстояван от 1944 до 1989г.?!?!Ти в ред ли си?!Та нали същите тези продадоха и обезличиха 1/4 от България с харизването на Македония на Титова югославия!Тези хора направиха най голямото национално предателство в историята ни!

66

Анонимен

преди 5 години

До 75Като говориш за "НАЦИОНАЛНИЯ БЪЛГАРСКИ ИДЕАЛ" отиди и се разходи из идеалния център на столицата ни, за да видиш, че е заприличала на долнопробно московско предградие, превърнато от такива русофили като тебе, от стъпването на първия руски ботуш, та до 1989, а и след това - с катапултирането на Радев от руския МИГ21 !Накрая не забравяй да поднесеш цветя на паметника на съветската армия, която те е "овободила" от българите !

65

Анонимен

преди 5 години

До 73Лъжеш !Вие русофилите не сте се отрекли само от Русия, иначе от Македония се отрекохте още по времето на Коминтерна, а пък от България се отрекохте когато стъпи първият руски ботуш !Само с "присъединяването" още изоставате !

64

Карлсон от покрива

преди 5 години

До ЕхКалпаче, не ахкай, ами научи българския ! Ако си Столипински "гражданин", простено да ти е! В противен случай, НЕ ПИШИ!

63

Анонимен

преди 5 години

Заев и Ципрас да седнат и да измислят северномакедонски език и азбука.Не желаем да използват българския шопски диалект.

62

Анонимен

преди 5 години

Абе, то и руският език е български диалект като македонския, но същедтвува държава Русия, както и Македония !

61

Карлсон от покрива

преди 5 години

Каква Северна Македония,какви македонци?? Що за народ?Що култура,що писменост,език и история?? Национални интереси,самозащита у нас?? Къде ги ?? Западни Балкани?? Те , България ще продадат,Вие?? Фесовете отдавна са на портмантото, чакат зурлите и тюркоалтайското племе! "Братчедите"! Политика на обезродяване..

60

Анонимен

преди 5 години

Каменос, Каменос, много продажни политици имаме, аз грък да плие друг грък не съм чул, а само от онзи ден чорапът ни зелен като галбица стреляше. Ще им дадат някоя стотинка и са готови, като пияниците Благоев и Димитров.

59

Анонимен

преди 5 години

Интересно, как така Каменос не признава Македония като Северна, а баща му можеше да я признава като Югославска !?Явно много пари е получил от Кремъл, защото друго обяснение няма, а тези постфактум изцепки са колкото да не го карат да връща от хонорара !

58

Руските свине

преди 5 години

и техните задунайски приплоди още през 1934 година признаха съществуването и на македанска нация и език, затова сега нямат никакво право да ***. А колкото до българите малаката да не се тревожи за нас, винаги ще се разберем с братята в Македония.

57

Таил

преди 5 години

Македонците говорят на сръбско-български език и е повече от ясно че нямат собствен такъв.

56

Деян

преди 5 години

Преди години когато учих в Дания в университета си разговарях с една македонка и една виетнамска се приближи до нас и ме пита на какъв език говоря-казвам и български,пита македонката-тя на македонски.Много очудена ни пита Вие как се разбирате тогава като говорите на различни езици?!?! Истината е,че езика в български и се използва в двете държави.Както македонците си смениха името на държавата,така сега е време да си сменят и езика с български,иначе няма да има ЕС