46

ай сиктир

преди 5 години

Хе-хе суджука на приказки подкрепя, а на практика пред големите началници си мълчи като пале в ъгъла. Нямам спомен което и да е наше правителство да е реагирало навреме и да защити интересите ни така. За най-голямо съжаление крайния резултат вече е ясен мача е свирен, а тиквата само мести въздуха и се прави на загрижен.

45

Анонимен

преди 5 години

Протестиращите пред ЕП да облекат жълти жилетки, за да са наясно онези вътре какво ги чака.

44

Коки

преди 5 години

Къде беше този тутманик, когато се приеха тези мерки, да каже дали правителството ги е одобрило, според мен да. Много ми е странно, как се допуска нещо, което е неизгодно за хората, да бъде прието, а сега ги подкрепя. Нали всеки регламент или директива се подкрепя от всички членове на ЕС, да каже той-тиквеника, като министър, как е гласувал.

43

Анонимен

преди 5 години

КОЙ ТРЯБВА ДА ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСА НА БЪЛГАРИТЕ В ЕС???КОЙ ПОЛУЧАВА ЗАПЛАТИ ЗА ТАЗИ РАБОТА???

42

Анонимен

преди 5 години

Сега да видим нагледно как брюкселските хитреци ще се вслушват в "гласа на народа", щото нали са много компетентни и назидателни, когато има протест в държава извън ЕС.

41

Анонимен

преди 5 години

А какво правят българските евродепутати в Брюксел, щом превозвачите сами ще защитават правата си? За какво получават заплати и какви функции изпълняват тия евродепутати?В Бг нямаме никакви права, няма кой да защитава интересите ни, оказва се, че и пред Европа сами трябва да се борим за правата си.За какво са управляващите?! Да си разпределят бонуси, евросубсидии и обществени поръчки?! И да крадат народа.

40

Forever

преди 5 години

Не си спомням нито един момент в който да е застанал в Брюксел и да е защитил някой български интерес,след скандала с Румяна Желева,не го вземат на сериозно.

39

Анонимен

преди 5 години

а защо МС подкрепя пиратството в 21ви век ??

38

Kaква подкрепа

преди 5 години

Нали преди празниците обявихте пълна победа?

37

Анонимен

преди 5 години

Как да се развива Източна Европа, след като западните *** постоянно я цакат? Отцепиха ЕС на 2 скорости, бутат ни второ качество храни, а сега ни готвят икономически удар.

36

Превозвач-2

преди 5 години

Ние не возим сужуци стой далеч от нас антибългарино.

35

Анонимен

преди 5 години

Щурмувайте европарламента и теглете един здрав пердах на всички двулични мекотели вътре. Трябва да се научат, че не могат да цакат Източна Европа.

34

анонимен

преди 5 години

70000 тира ! С тях ще изнесем цяла България наведнъж. Какво превозваме и къде? Голямата Мафив реве!

33

Анонимен

преди 5 години

Бат Бойко избери си някой доверен и компетентен човек,уморен си,във външната политика постоянно сме на загуба и ни прекрават по всички направления!Докога?Само против българските интереси се приемат решения.Аман!

32

Анонимен

преди 5 години

А ти ще се включиш ли в протеста?Ще се включиш,ама не ти стиска.

31

Константин Жеков

преди 5 години

Дремне ми за тия! Аз си живея в Симеоново и баща ми си има печеливш бизнес, а вие можете само да ми надувате кавала, ни е сме от елита!

30

Превозвач

преди 5 години

Какво подкрепя от една трубуна да патърка всеки може извикай Макрон и го срещни с превозвачите не ти щем подкрепата никога не сме я искали, искаме да ни уредиш среща с Макрон

29

Анонимен

преди 5 години

И пак и с тази несправедливост сме на сметка от ЕС щото малка държава не може да съществува неинтегрирана в нещо голямо. Бате може да е ок за вътрешната политика, ама за в рамките на ЕС си е *** и реално ние нищо не правим, а чакаме да ни уведомят за някое решение.

28

Анонимен

преди 5 години

"Подкрепяш" ги седейки в кабинетчето си, вместо да си в Брюксел с ултиматум.

27

Тангра

преди 5 години

и как подкрепяте ? разходихте ги, снимахте се с тях, и сега оправяйте се ние ви подкрепяме.