123

probi

преди 5 години

Иван Ласкин - да почива в мир!Терзийски - ти не бива да се появяваш въобще в публичното пространство!

122

Българин

преди 5 години

Така говори защототой е страхливеца и пие от страх. Аз съм горд трудолюбив, честен и Българин. От работа и грижа за семейството нямам време да се напивам всекидневно до припадак. Ама на има хора така им е удобно. Е как да го съжалявам пък този, който със себе си не може да се справи пък каму ли семейство да гледа. И да не останете с грешно впечатления си попивам късно вечер по чаша вино за разпускане или една две бири. За слабаците света е труден...

121

probi

преди 5 години

Защото освен всичко друго, тия, които не пият (благоприличните, нормални хора), са и суеверни страхливци. Те обаче не си дават сметка за ужаса, за борбата, за страданието, за смелостта.Нека писачът, сътворил тази глупост, я запази за себе си! Ние, другите, си даваме сметка за много повече неща, отколкото той може изобщо да си представи! И, защото избираме живота пред алкохолизма, не ни прави суеверни страхливци. Без пиене може. Без живот - не!

120

А А

преди 5 години

Пиеш ли много,оставаш завинаги (относително) млад.

119

probi

преди 5 години

Защото освен всичко друго, тия, които не пият (благоприличните, нормални хора), са и суеверни страхливци. Те обаче не си дават сметка за ужаса, за борбата, за страданието, за смелостта.Терзийски, запази обидните си размишления за себе си. Може пък ние, другите, да си даваме сметка за много повече неща, отколкото ти изобщо си в състояние да си представиш! И да изберем живота пред пиенето. Без пиене може, без живот - не!

118

probi

преди 5 години

Защото освен всичко друго, тия, които не пият (благоприличните, нормални хора), са и суеверни страхливци. Те обаче не си дават сметка за ужаса, за борбата, за страданието, за смелостта. Които ги има в живота на тия, които не живеят нормалния, сух, трезв и фалшив живот". Терзийски, тези доста обидни размишления ги запази за себе си! Може пък ние, другите, да си даваме ясна сметка за много повече неща, отколкото ти изобщо можеш да си представиш. И да изберем живота пред пиенето.

117

Анонимен

преди 5 години

Пиенето, както и всяка дрога, е патерица за духа в даден момент, по-кратък или по-дълъг, понякога цял живот. Хората се различават по между си не не спиред предизвикателствата, пред които се изправят, а според начина, по който ги приемат и разрешават. Едни пият, други се бият, трети следват тактики и стратегии, на четвърти не им пука и т.н.

116

Анонимен

преди 5 години

Laskin ako ne beshe otishal na doktor , oste da si e jiv.... ama ....taka si e izbral....

115

Анонимен

преди 5 години

Наздраве!

114

Мен

преди 5 години

Пиенето е въпрос на избор. Не е нито нещо толкова възвишено, нито пък израз на някаква философска осъзнатост. Много от тези пиачи са част от добре изкарващи си компании, водещи безсмислено съществуване до момента, в който пиенето от развлечение не се превърне в болест. Тогава стават меланхолични и своеобразни жертви, опитвайки се да превърнат себе си в очите на другите в някакъв борец против нещо си, за да оправдаят страха от собственият си предстоящ край.

113

Анонимен

преди 5 години

Истината е че каквото и да се каже, човека е gone. Живота е гаден, но още по- гадно е да живееш и да не си здрав. Проблемите с черния дроб излизат на яве когато вече е твърде късно и е почти напълно увреден. В блока в който живеех като дете поне 5 човека си заминаха скоро от алкохол, на около 50, което си е рано. Алкохола на никой няма да оправи проблемите, този Терзийски е голям барабан и никой не трябва да обяснява пиенето с проблемите си

112

ШибиРиби

преди 5 години

Обикновените алкохолици свършват я в болница я вкъщи, големите алкохолици като Терзийски свършват озъбени с по два тризъба вкочанясали от студ по улиците.

111

А А

преди 5 години

Само от Голям Глyпaк може да стане голям алкохолик...-----------------------------------------------------------------------------А какво може да стане от малък глупaк - син на голям глупaк ?

110

Анонимен

преди 5 години

Горките пияници от артистичната и литературната гилдия! непременно държат да опоетизират порока си, сякаш ако си актьор и пияница си нещо по - различно от най - обикновения Петър от Долно Конаре. И е жалко че дори иначе талантливият режисьор Виктор Божинов е направил подобно тъпо изказване че нямало нито да почива нито в мир а щял да прави каквото си иска. Ласкин вече няма да прави нищо никъде, за жалост. Щеше да е много по - добре да беше останал да прави нещата си тук. Въпрос на мнение.

109

Анонимен

преди 5 години

до 109 Викаш и Робин Уилямс беше голям глупaк?

108

Анонимен

преди 5 години

до 109 Викаш и Робин Уилямс беше голям ***?

107

Анонимен

преди 5 години

Само от Голям Глyпaк може да стане голям алкохолик...

106

Анонимен

преди 5 години

Отиде в небесния НАТФИЗ, където Тодор Колев и Велко Кънев ще му предават уроци по театрални постановки и кино роли, а вечер ще си пие уискито с Чочо.Ласкин беше добър човек!

105

АНТИ

преди 5 години

На Батето, на 2 пъти му присаждаха черен дроб.

104

Анонимен

преди 5 години

до 104 Викаш само чалгарите са пияндурници? Да изброявам ли имена у нас и в световен мащаб които не знаят даже какво е чалга, а са алкохолици?