327

До Анонимен 374

преди 5 години

Познах те El comandante! Гениален стил, елегантно изразяване! Ти си най-умният от руските троло-ве!

326

манчу

преди 5 години

До 375 Анонименда неси гендар бря !

325

антиджендар

преди 5 години

Да бе ! фабрика за руски *** ама като гледам новите евроатлбантически билбордове с ге йове май е фабрика за джендар сороски ***. то ге йтащината винаги гледа да е отпред ...

324

Анонимен

преди 5 години

Добре че тук няма рублафжийску *** пееази.

323

Ggg

преди 5 години

Ама разбира се, че Путин е виновен, кой друг да е...

322

Анонимен

преди 5 години

а бе вие чухте ли новината , тая сутрин путин се промъкнал при макарона и отряскал жена му , сега се чудели дали да заведат дело за незаконно нахлуване а не за изнасилване защото жена му не искала да прави семейни скандали

321

Анонимен

преди 5 години

следващия ход е да обвинят путин че е отвлякъл дядо коледа и е развалил американската коледа

320

Петърчо

преди 5 години

Ново дъно за сороспийските медии. Това че хората са недоволни от нас.рания се френски президент не било важно. Важното е да се знае че за всичко както винаги е виновна Русия. Това че Мей също се нас.ра е опита да извади ингилизите от ЕУ също не е важно. това че Меркел тихомълком я изритаха като лидер на ХДС а скоро и от поста канцлер (новини от бъдещето) също не е важно. Това което за дойчето било важно са постове на фейсбук и туитър. Защото те са виновни за стандарта на живот във Франция.

319

Анонимен

преди 5 години

Не е възможно ! Не може французина да се вслушва в руснака .Последния не може да си оправи държавата и при първа възможност я изоставя .

318

Иво

преди 5 години

Я виж ти,фабриката за фалшиви новини-ДВ се загрижила ,че някакви анонимни "руски ***"и мътят водата в успиването на европейците.Пуста глобална мрежа ,вече и други могат да раздават курабийки....хахааааа

317

Сата НАТО

преди 5 години

Колкото спечелиха Студената война с техните котешки каваци, толкова и хибридната че спечелат. Вече сички им научиха номерата.

316

ами сега!?

преди 5 години

Има достоверна информация-Дойче веле,СНН и т.н.-че руските хакери са подмамили французите да ядат московски котлети и видяхме какво стана!Според мен ако французите минат на хайвер и водка ще стане страшно!

315

Анонимен

преди 5 години

еййй тоя лош путин , сваля президенти,назначава президенти , води народните маси , че той света негов бе , пък всички против него , еии вече ми омръзна да чета глупости , защо пък путин да е , даите да видим пък не е ли някой от запада , защото само те свалят правителства и президенти , накрая руснаците ще ги отрежат всичките и ще си умрете като коне без история

314

Анонимен

преди 5 години

Толкова много думи за да се каже нищо. Абсолютен дърдоризъм.

313

Анонимен

преди 5 години

Руснаците не са закривали колхозите ;)))За последните години имат свръхпроизводство в аграрния сектор. За последните 2 години дори имат огромно увеличение в улова на риба и изместват много сериозни фирми и от тези пазари ;)))Дори цената на хайвера в световен мащаб се срина двойно вследствие увеличения улов и производство в Русия ;)))

312

Анонимен

преди 5 години

Заглавието и подзаглавието на статията са пълна измама. Със сигурност протестите бяха инициирани от САЩ. И със сигурност след началото шефовете получиха нареждане да направят протестите по - СССР - подобни, за да може вината да се хвърли на руснаците. А е добре известно, че руснаците не са добри в организиране на протести и цветни революции в други държави. И се знае кой е добър в това. Статията е фалшива новина. Очевадно е.

311

Анонимен

преди 5 години

Макрон поиска евроармия,Шорош му поиска главата,Путин е виновен.Дойче блее е в захлас.А това че французите са бедни е истина,но пак заради Шорош.Умее го.

310

Джизъса

преди 5 години

А,бе статията тоя дето я е писал/а друга работа няма ли си друга работа? Хора ,не ви ли омръзна да се занимавате с глупости? Все Русия ви е в устата,все някой ви е виновен. Гледайте си собственната чиния. Що сме толкова смотани българите и все гледаме чуждото ,а не виждамв какво се случва при нас?

309

Боли ме хия

преди 5 години

За терорашка-говняшка.

308

gluposti

преди 5 години

това за троловете са повече от глупости и е поръчков материал,самата дума '***' си го измислиха политиците, по-лесно да се оправдават с глупостите, които плещят всеки ден и залъгват гражданите с имагинерни измислици, и резултата е- те живеят в охолство, а хората в бедност.