50

гневен

преди 5 години

Тези от 4 лапи не разбраха ли, че кучетата не ни е..т, те ни ядат. Какво означава кастрирани и върнати на същото място. та това е безумие

49

Гашо

преди 5 години

Кой знай как са раздразнили кучитата. Тд тъй без нищо не непадат. Аи стига приказки от 1001 нощ. Се кучитата виновни

48

Анонимен

преди 5 години

До Питам В цяла България положението е трагично. Но това е огледало на нашето болно човешко общество, в което законът, разпоредбите и санкциите са само на хартия. Нужно е възпитание и съзнание, но племето нито приема, нито предава.

47

Коки

преди 5 години

И още нещо, мамата да осъди общината сега. Това е начинът.

46

Според мен

преди 5 години

Мястото на кучетата,е на село да пазят добитъка. Ако искате куче са ви краси апартамента, си купете плюшено.

45

Питам

преди 5 години

Питам предимно софиянци, защото живея в София, но и за други безотговорни стопани от други градове важи.Честно софиянци искам да знам каква е тая мания по кучетата?. Да ги държите в малки панелени апартаменти, като вече животните не са вече тъй малки и сладки, ги гоните на улицата. Защо само 1% чистят след кучето?? Виждал съм как на улица Шишман , на малкия тротоар кучето на една г-жа пред мен се изходи по голяма нужда и я питах защо на тротоара, от училището наблизо и деца има?? Тя ме наруга

44

Коки

преди 5 години

Майката и дето да бъдат вкарани в концлагер, а на кучетата и хранещите ги кучкари да бъде отпусната пожизнена пенсия. Какви са тези волности на тази майка и дете, да притесняват кученцата. И друго питам кога фандъкова и бойко, още той докато беше кмет едно от обещанията му беше да сложи ред в отглеждането на животни в гр. София, но естествено и двамата нищо не правят.

43

Утайка до л*гави

преди 5 години

Защото това тук е един манафчийски сайт, в който всичко се трие и манипулира. Затова и всички позитивни и весели хора се изнесоха, останаха само *** и откаченяци. Има уникални примери за цензурирани димички като "м*о*д*а", примерно защото някой е нарогал модераторицата. Банове се бият редовно. Смятай какви отайки модерират тука. Айде трийте сега, да не гледат другите, ние отиваме да чукаме кликове и да си пишем при конкуренцията ви.

42

Защо ли*гави е с цен

преди 5 години

Думата с *** е ли*гави. Няма нищо за цензура. Защо сте я цензурирали?

41

Ivan

преди 5 години

Taq kocina bg oshte li e na kartata na evropa

40

До лично мнение

преди 5 години

И аз смятам, че колкото човек да обича домашното си животно, то няма как да замени човека. Имам една възрастна съседка, синът й Бог са го прости, умря млад и тя си взе един черен пудел. На кучето вика ,, момЦенцето ми" и неистово се *** с кучето. Иначе всички съседи сме ,,простаци", а тя е ,,аристократката". Вътрешно си казвам:Съседке, съседке, жал ми е за сина ти, ама на едно чееерно п*се да викаш ,,момЦенцето ми", за мен е обидно към паметта на истинския й син."

39

Лично мнение

преди 5 години

Кучето, ако озверее от глад, се превръща във вълк. Ако е слабо, болно, с малки размери, женско,ранено куче ще умре, ама ако е мъжко със здрава захапка напада, защото иска да оцелее. Кучето няма как да е равно на човека. Когато живее със стопанин, знае че трябва да се подчинява и да пази дома, за да си заслужи прехраната. Това е вроден инстинкт за самосъхранение. Това дето силно обича човек, на човека му се иска. Кажете защо в природата порастнат ли малките на дадено животно, то ги прогонва??

38

гладни са

преди 5 години

Кога ще инсталират (както в Истанбул, примерно) автомати, които хората захранват с кенчета от бира/кола, а отдолу се изсипва шепа суха храна? Елементарно, а с двоен ефект.

37

Анонимен

преди 5 години

Екоравновесие нямат интерес да решат проблема, а да го репродуцират. Това изглежда се е превърнало в някакъв бизнес. Уж идвали, уж се опитали, но кучетата избягали.... И къде отиват всичките тези пари за приюти, за решаване на проблема? Колко са всъщност кучетата в приютите и колко пари получават за тях? Кога общините ще създадат зоополиция и закони срещу изхвърляне на животни, за задължителни регистри и санкции за неплатен данък? По селата е ужас, по крайните квартали също!

36

Анонимен

преди 5 години

Как така са заключили, че не били агресивни, след като са нападнали двама души... Тва като майката на тоя дето гръмна детето си в около обясняваше как бил добър баща...

35

Анонимен

преди 5 години

Много просто- ако се разреши проблемът с кучетата, от Екоравновесие повече няма да има нужда и мързеливите некадърници ще останат без работа. Затва нарочно нищо не се прави, за да се симулира дейност за няколко лели и чичаги, които не стават за нищо.

34

Анонимен

преди 5 години

И аз съм пращала много сигнали за една и съща глутница кучета в центъра на София, обикалят около мол София и новия наблизо парк... е как за 10 години така и не ги намериха от Екоравновесие, бе. Все отиват да ги търсят и все кучетата ги няма. Пък на път за работа все ги виждам на едно и също място.

33

ВЪПРОС

преди 5 години

В детската градина едно дете ухапа моето и още не му е минала синината на ръката.Детето ли да евтанизираме или родителите, които не са го възпитали...

32

Едно питане

преди 5 години

В Семейство кучеви на дисциплината биология влизат:Кучета, Чакали, Лисици, Динго, Койоти и т.н.Все хищници опасни и агресивни.Ние решихме обаче да се приятели с кучето?Е да ама не, природата му е да хапе, чде, ръфа и т.н.

31

Анонимен

преди 5 години

До ceci_Дайде идея къде да се разхождат децата и майките, как да се прибират вкъщи - с делтаплани или може би ще им заемете метлата на баба Яга?