15

Спасителна операция

преди 5 години

Пред фалит е човекът и иска да налеят "малко" пари в мошеническите му схеми, а после да може да се скрие от публичността като инсценира случка с полета. После ще си почива на някой остров.

14

мари-хуана

преди 5 години

Мъск отдавна е летял далече-далече.Като шмръкне една трева директно в друга вселена литва.

13

Горан

преди 5 години

Е, все трябва да има и пилотни хора на Марс, първите винаги са с много по-голям риск!

12

хаха

преди 5 години

До Анонимен 12Твоят коментар пък един смислен, чак дрънка.Много добър ти стана живота.

11

Машини!!!

преди 5 години

Мъск не ни напускай! Ти беше прав онези които са за изкуствения интелект да го регулират. Ама няма такова нещо. Скоро всичко ще е роботи. Ще станем като онази игра Remember Me и Терминатор. Роботи ще чистят , помагат а ние какво ще правим без работа. Сигурно ще творим. Може би когато имаме толкова свободно време чак тогава хората ще започнат да се разучават що за хора са хората. Като творим създаваме. Сега само сме роботи на работодателя. Ние сме машини които правят пари. Това сме сега хората.

10

Анонимен

преди 5 години

9 коментара и всичките от комплексари и разбирачи! Хейтвайте още, живота ви ще стане по-добър! :)

9

Анонимен

преди 5 години

Конвенционалните ракети от типа на "Союз" както са такива големи могат да изведат в Космоса на ниска околоземна орбита най-много до 3 тона товар при маса на старта 305 тона. Колко ли товар ще е необходи и колко голяма ракета за да стигне до Марс ? Като имате предвид, че "Кюриосити" тежи 900 кг а ракетата с която е бил изстрелян около 500 тона.

8

Анонимен

преди 5 години

Тоя нали един път събра пари за космонавти и още никой не е литнал :) хахахха Накрая да не излезе един мушеник с 100 милиона заеми .

7

Анонимен

преди 5 години

До Бай СтавриНе и безмислени или по-скоро нарочни и то за пари. Едно време също са пътували с корабите за даграбят злато и скъпоценности като са осъзнавали, че обикновено половината от екипажа не се завръща. НЕ за друго. Покра тях е имало и някой учен случайно, който е правел открития.

6

Бай Ставри

преди 5 години

До Анонимен 4Прогреса изисква жертви. Едно време като са разучавали океаните да не мислите, че всичко е минавало по мед и масло?

5

Бай Ставри

преди 5 години

Браво на Илон, той е най-близкото нещо до Тони Старк / IronMan в реалния живот!

4

Анонимен

преди 5 години

Мъск продължава да лъже за да папа кинти. Намеква, че могат да изпратят самоубийци в Космоса, но докъде ще стигнат никой не знае. Важното е да си платят.

3

ГАДОРЯН

преди 5 години

Довиждане, довиждане!

2

123

преди 5 години

И там като му се зарадват, та не знае ли се. Да се маха от тука този скапан мошеник.

1

11

преди 5 години

Айде да заминава по-бързо ...