61

Рускиня

преди 5 години

Леле ,какъв благороден гняв от Европа. Дали те така реагират ,когато Грузия иска да й върнат Саакашвили. Той със значително по тежко обвинение -престъпления против собствен народ и корупция. Обаче ,първо бил губернатор в Украйна,после се скри в САЩ. Не съм чула към Украйна и САЩ да е изпратили нота на протест. ААА, той е "нашето момче" него закони европейски не го ловят. Цинични, гнусно европейски политика чета. Браво на Орбан, да им покаже тяхната двуличност

60

Бойко Борисов

преди 5 години

Тоя Груевски ми клати стабиулността на Западните Балкани. Възмутен съм и ще взема да отида до Симитли за една-две СПА процедури че дигнах кръвното.

59

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

елементарен ход на някой дето знае играта, и макето подпали цел канал на коминтерна от македония до унгария....колко да си ***, саше...

58

Анонимен

преди 5 години

древното име на Косово е Дардания тогава не е имало нито славяни нито бългатотатари на балканите,а на територията на днешно Косово да живяли древните илири

57

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 53 Kosovo e bilo 300 godini parvo v predelite na balgarskata darjava I posle, sashto tolkova srabsko. Sarbite sa dostroyavali, prisvoyavali mnogo balgarski hramove I manastiri, drugi sa razrusili, balgaromrazeco.

56

Анонимен

преди 5 години

Gruevski e kauza perduta. Vtori Sakashvili. A problemite na Orban teparva predstoyat. Vazmojno e, da bade otnet glasat na Ungaria v EP I EK. I pak, zad vsichko stoi Moskva.

55

Петърчо

преди 5 години

Ето тема за мислене. Същите тези радетели за свобода и демокрация САЩ чрез службите си следяха не кой да е а германския канцлер Меркел. Това между другото е факт. Същите тези служби дадоха на Заев над 1 милион аудио записи от тел. разговори за да му помогнат да се докопа до властта. Как мислите ще може ли Груевски да избяга без същите тези САЩ да знаят за това? Защо не са предупредили техния слуга Заев? И как мислите не следят ли САЩ Орбан? Сигурно и за това Русия е виновна? Наздраве бръснене.

54

Петърчо

преди 5 години

Когато американския посланик Бейли и този на GB Гарет се разхождат по мк. съдилищата уж да "съветват" съдиите да съдят "справедливо" повече от ясно е защо избяга Груевски. Да не говорим че Бейли го има на снимки със симпатизанти на СДСМ на Заев пред няколко избирателни секции на последните избори за депутати в Македония. За такива неща в нормална държава щяха да ги прогласят веднага за персона нон грата. Та на това ако добавим и смешното обвинение за мерцедеса и шамарите картинката е ясна.

53

Факт

преди 5 години

До АнонименДокажи го

52

Архивар

преди 5 години

До НаблюдателенНашите членове на ЕНП показаха какво мислят като гласуваха срещу решението на ЕП да стартира наказателна процедура срещу Орбан по чл 7 от Лисабонския договор за нарушаване на върховенството на закона, за корупция и за погазване на граждански права. С изключение на Евай Майдел, която се въздържа, но пък може да не е разбрала защо натиска копчето

51

Анонимен

преди 5 години

Груевски стана европеец

50

Анонимен

преди 5 години

Македония, Тракия и Мизия са България.............................гадните византийци(сега гърци) и албанските шиптъри и косоварската мафия на Хашим Тачи - "Змията" да си махат мръсните ръце от тази изконна българска земя!!!

49

Анонимен

преди 5 години

Македония е България.............но албанците искат да ни я вземат!!Косово е Сърбия................наглите албанци искат да го вземат!!Крим е Русия и никога няма да бъде на Украйна................докато там управлява Потрошенко...........един алкохолик, олигарх и шоколадов бос и фашистите от "Десен сектор"!!

48

Анонимен

преди 5 години

Един ден и ЕрДогиДог ще трябва да бяга през глава нанякъде и ми се струва,че ще ползва същата отправна точка!

47

Анонимен

преди 5 години

Зайо Байо...................западният слуга.............какво ще каже по въпроса???

46

Анонимен

преди 5 години

Македонците да ходят да го търсят на луната!!!Нали викат на Луната.................."Ей, ти...........Луно............земьо Македонска!!"

45

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Когато Бойко Борисов си поръчва служебен Мерцедес за над 1 000 000 още в първия си мандат, това не е престъпление.Защото Бойко е слуга на Запада !Когато Груевски поръчва два пъти по-евтин такъв, това вече е престъпление.Защото Груевски не даваше Македония на ЕС и НАТО.Двойни са ви стандартите дори в съда, господа евроатлантици !Да не говорим, че за евроатлантическия слуга Заев има автентичен запис уличаващ го в искане на подкуп в особено големи размери ...За него обаче присъда няма ...

44

Анонимен

преди 5 години

Интересно колко рубли прибра Орбанчо за да скатае Груйчо?Сърбежите със сигурност са замесени и те!

43

Анонимен

преди 5 години

Северна Македония................новото име на тая псевдо-държавица!!!Ама тя и без това се командва вече от албанците..............Македония е толкова държава, колкото аз съм китаец!!!!

42

Анонимен

преди 5 години

Зайо Байо какво ще каже???