9

Анонимен

преди 5 години

Валутен борд и макроикономическа стабилност в България.

8

Цецо Мен

преди 5 години

Кое и е богатсвото на една страна, в която не се раждат деца? Хората живеят на кредит и под стрес все едно някой ще им даде медал за това.щом една система смачква хората, които са част от нея , то значи не е добра.

7

Анонимен

преди 5 години

България е по-бедна от африкански държави, но с демографска катастрофа по-тежка от война или СПИН епидемия.

6

,

преди 5 години

къде изчезнаха двата ми коментара ?????????????????????????????

5

Анонимен

преди 5 години

Е, изненада ли е че под натиска на кресливи феминистки и благочестиви състрадатели без грам мозък се наливат безумни пари, храна и всякакви помощи към горките онеправдани зайкини с по 15 зайчета.

4

,

преди 5 години

явно тези, които гласуват с палец надолу са толкова прости, че не знаят какво означава

3

Анонимен

преди 5 години

Проста логика- в държавите с прираст на населението няма гей паради, джендър идеологии, няма противопоставяне или приравняване на половете, всеки пол си знае мястото отредено му от природата и нещата се случват по естествен път.

2

Анонимен

преди 5 години

В белите страни либерализма, феминизма, изравняването на половете и превръщането на жените в зомбирани кариеристки, отричането на моралните и обществени норми, промотирането на гей културата, оплюването на християнството, превръщането на патриотизма в мръснa дума, хипи-джендър културата и т.н. спомогна за драматично намаляване на раждаемостта. Просто част от плана за унищожаване на белите.

1

Шерлок

преди 5 години

Следователно ние сме най-богата държава в ЕС.