42

Kuala

преди 5 години

Не знам дали аз съм много проста, или пък са Еврокмомисиите. Като слушам тия приказки за мръсния въздух и дизела си мисля колко беше хубаво до преди 50 години, когато по улиците почти нямаше коли. Пък след това се сещам че тогава хората масово кашляха и умираха с по 20 години по-рано отколокото сега. И не мога да си обясня как така се удължи живота, напълнихме се със старци, а възухът бил мръсен. Щото сега колите са стотици пъти в повече.

41

Анонимен

преди 5 години

Това на снимката е смоГ ама не от печки а от мъгла.А що се отнася до въздуха АМИ ДРОГАРКАТА СЕДЕСАРКА КОРНЕЛА ОТ БКП Е ЗАЯВИЛА СЛЕДНОТО"С невлизането си в пленарна зала защитихме по-ниските данъци ЗА СТАРИТЕ КОЛИ"!!НИщо не си спасила и защитила МАЛумнице нагла и злобна а СЪДЕЙСТВАТЕ ЗА ВНОС НА СТАРИ БРЪКМИ от "най-бедните български граждани".Побеснели сте за власт А ТРЯБВА ДА ВИ СПРАТ ЗАПЛАТИТЕ,НЕ ДА СЕ ЛЕНЗИ ЛЕЧЕВА ПРО/СТАЧКАТА ОТ ВХОДА НА ПЛЕНАРНАТА ЗАЛА КАТО НЯКОЯ ЕВТИНА...!Мр/сна пас/,,а!

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 45Майстор на файлетона!:))))))))) Къде на запад ще видиш да се ползват печки на твърдо гориво и в тях да се изгарят гуми, пластмаси и дрехи 2ра употреба. На запад колите са с катализатори - задължително! Има и много хибриди! Няма теза за сравнение!

39

Анонимен

преди 5 години

Стига пропаганда! В България въздуха е чист! С коя държава сравнява този доклад. В България и югоизточна Европа въздуха е най чист сравнявам с Китай Япония Холандия Германия Франция ню Йорк Пекин Хонг Конг Йоханесбург Макао Лондон инстанбул Атина

38

Анонимен

преди 5 години

До FlaviusРазправяй ми ти на мене-с астма съм, и зимно време като мина през Семинарията в София, пи време на вечерното задръстване, край пушещите ауспуси, веднага получаеам бронхоспазъм!Там са с ТЕЦ-няма печки на твърдо горивоДжигитите с таратайките сте по-лоши и от пушачите!Не ти пожелавам, да разберешкакво е да не можеш да дишаш..

37

Българин

преди 5 години

Недоимъка,здравеопазването,студът,ниските доходи и ГЕРБ,КОИТО СТРЕСИРАТ БЪЛГАРИНА 10ГОДИНИ В ПЪТИ ПОГРЕБВАТ НАЦИЯТА!

36

Анонимен

преди 5 години

"Всичко е чисто , всичко е ясно ...грее любов към управниците ни ..." Световното *** на вратата ни ...щот сме марули

35

еди кой си

преди 5 години

До Flaviusвсеки допринася:- старците, които палят всичкия *** събран в дворовете (листа, клони и т.н.)- таралясниците с ибушени катализатори- разнебитените пътища, съставните части на които се вдигат на 2м във въздуха дори само при преминаването на велосипед- ***, които горят крадени кабели

34

Бургадидас

преди 5 години

елате в бургас да усетите как замърсяват кроношпан и нефтозавода, тука сме първенци по ракови заболявания онкологията е пълна обаче се мълчи, всяко второ дете с астма и алергии ,ако се изкарат данните то трябва града да го евакуират , лятото съм се събуждал от задушаване все едно съм вътре в комина , ужасно е, постоянно се пускат жалби но никой не обръща внимание, правихме протест и дойдоха само 20 човека

33

пецата

преди 5 години

Според мен са виновни високите доходи, хората имат пари да си купят автомобил и така замърсяват, ако имат по малки доходи ще карат велосипед и така няма да замърсяват околната среда едновремено с това ще спортуват

32

Flavius

преди 5 години

На коментиращите по-долу, само да обясня че изпаренията от ауспусите автомобилите НЕ са главен допринасящ фактор за фините прахови частици (PM10 & PM2.5). За фините прахови частици допринасят главно печките на дърва и въглища, както и *** по гетата, които горят каквото им падне (гуми, дрехи, дървени дограми и т.н.)

31

(-_-)

преди 5 години

Основен проблем е ония шведите, че горят всякакъв говнец в гадните си печки на твърдо гориво.. А, и дизеловите таралясници също допринасят да дишаме лaйна.. Що се отнася до прашните и мръсни улици - може да се свържете с оная *** фандъка..

30

шматка

преди 5 години

Като ни забранят вноса над 5 години смятай че тези които са тук ще ги караме до 40г.За кУмините без коментар

29

Анонимен

преди 5 години

забранете вноса на автомобили втора ръка над 5 години.въведете четворен данък на автомобили под евро 4.въведете данък кумин по 300лв на година и готово.колите на газ и тези с евро 6 с 20 лв год.данък.въведете освобождаване от местни данъци на жилищата с парно.

28

ай сиктир

преди 5 години

Хе-хе поредната лъжлива статия никой не ви вЕрва не разбрахте ли, *** то всъщност не ви и пука въпроса е да вземете хонорарчетата.

27

V

преди 5 години

А защо не показвате как изгладнелите роми разграбват гробовете след задушница ??? Нещата излизат от контрол ,а мафията герб не ще да си ходи ;)

26

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

те шумкарите се грижат добре за нас, много повече емигрират в страни с подходящи атмосферни условия.

25

Анонимен

преди 5 години

Много ми е любопитно как изчислиха 15хл умрели от рак на белите дробове,астма и инфаркт, поради замърсения въздух.Тези болести ги е имало и преди.Как отделиха и преброиха случаите които са точно и само от замърсения въздух?

24

Пешо Софианеца

преди 5 години

Веднага казвам, че докладът е лъжа! София е един от градовете с чист въздух Европа! Много -по мръсен е в Париж или Берлин. Показват го данните.

23

Системата ни убива

преди 5 години

ГроБ-алното затопляне и Путин са виновни.