22

Анонимен

преди 5 години

Няма лошо,... Който може,да си точи ;)

21

бай ганю

преди 5 години

ами да като ни кажат че сме втора категория европейци и се сърдим .няма нещо което да ни класира първа категория,балкански чалъми и после защо ли не ни обичат западните развити държави? само шменти капели от нас за товаако си представим че у нас идват от по бедни държави да източват социалната ни система ние много ли ще ги харесваме?айде сега *** 20 год.в затвора за да не прави другия *** като него

20

Име

преди 5 години

германският гой е богат гой! той може да бъде мачкан от всеки само с паролите: антисемит, нацист и десен екстремист. пробвайте и ще успеете навсякъде там!

19

Име

преди 5 години

айде сега банди били... де бхк де!

18

Анонимен

преди 5 години

щом може, да точат, ония да си усъвършенстват системата.

17

Анонимен

преди 5 години

Роби майна ! ...системата убива !!!

16

Анонимен

преди 5 години

ЕТО част от 10 -ти протокол на Ционизма!ПРЕЗИДЕНТИТЕ НА РЕПУБЛИКИТЕ СА КАРИКАТУРИ НА ВЛАДЕТЕЛИ.Трибуната не по-лошо от печата осъди владетелите на бездействие и безсилие и с това ги направи непотребни, излишни, вследствие на което в много страни те бяха свалени. Така стана възможно възникването на републиканската епоха и тогава ние заменихме владетеля с карикатурния израз на управлението с президента на републиката, който е взет от тълпата, из средата на нашите креатури, на нашите роби. Ето каква бе мината, която ние поставихме под гоевския народ, или по-вярно, под гоевските народи.В б

15

Тео

преди 5 години

Разбира се, че това е незаконно и неморално. Но ъова ли е най -големия промлем на запада е в частност Германия? 50 милиона евра са 30 къщи в Мюнхен. Средностатистически. Отклоняват вниманието на немците от точно този проблем - налудничевите им цени на имотите, тежките данъци и ножицата между пластовете хора. Богатите са по -богати, бедните по -бедни а *** паразитират.

14

до 1

преди 5 години

За съжаление на нормалните хора и в твойта лична карта пише Българин

13

да ни риват по медии

преди 5 години

Българите тия помощи са си ги платили хилядократно на американските Марици, Челопечене, ЕРП-та, високи цени в немските хипермаркети- източват по стотици милиони!Почнеш да се оплакваш от тоя рекет на Запада, както реват сега Западняците, че наште взимали социални помощи, не било демократично и либерално щото то било " концесии и пазарна западна икономика"!Като правят реформи от ЕС в България, та хората да остават без работа, та да идат като евтина работна ръка на Запад- Запада ще им плаща!

12

Анонимен

преди 5 години

Арестуват некой корупционер или престъпник, Запада и " местните политически и бизнес бантустанци" реват- не било демократично, щото тия прокарват реформите на Запада, за да се източва работната ръка от Запада( емиграция)!Западните компании в Челопеч, Мариците, хипермаркетите, ЕРП- източват милиарди месечно, Запада му викал концесии и либерализация- да плащаш за " непроизведено нищо, като американския ток!Наште били взимали много социални помощи, Запада риивее, източвали го- не му се плаща!

11

Анонимен

преди 5 години

ей тука де има един "пиша ви от германия" с това се занимава или му се иска. ***.

10

психо

преди 5 години

на къв наркотик е шмеркал .задмина по печалба тръмп може и да задмине другаря от 33-та година,може и това да са и ум възможностите

9

Анонимен

преди 5 години

Ами, слуховете за краха на комунизма се оказват силно преувеличени! Всекиму според потребностите, смесват се различните раси на европейски терен, обич, любов и мир!

8

знаем ги западняците

преди 5 години

Американските Марици ни източват с " непроизведения си ток", който трябва да им го плащаме- милиони на месец!Западните хипермаркети ни продават западни стоки, но не като съдържание на същите стоки на Запад на цени като на Запад и по високи- изнасят по 700 млн. пари от България на Запад!След реформите на Запада в България, българите масово емигрират от България като евтина работна ръка за Запада!Запада ни източва с компании, с работна ръка, ама кога трябва да си плаща " риве по орталъка"!

7

пишете и за другото

преди 5 години

Иначе няма проблеми западните компании да продават стоки 2 ро качество( скандала в Словакия) на същите цени като на Запад или по високи в България!Това не е ли източване на българите, ние не сме социална система за западните компании, въпреки, че те ни смятат за такива!Говори се, че западните хипермаркети изнасят над 700 млн. месечно от България, а много от стоките минават " по втория начин"( виж разследването на Диков) от чужбина до България в магазините им!

6

Анонимен

преди 5 години

До хмбйПарите се източват от гангстерите, а ромите вземат трохите.

5

Анонимен

преди 5 години

Изравняват помощите в България и Германия и тогава няма кой да ходи в Германия. Мафията използва тези разлики, че са много бедните в България , а в Германия има много пари.

4

Така требе

преди 5 години

Все пак това беше част от зделката да ни вземат в ЕС. Всички знаехааеха че не сме за там, но, на ханс му трябваха пазари, трбваха му и кадърни специалисти. Затова те си затваряха очите!

3

ай сиктир

преди 5 години

През 2017г. кмета на Дуисбург вдигна ръце от едни "румънци и българи" сами се досетете за какви иде реч.