60

До 52

преди 5 години

Повтаряте едни и същи журналистически глупости. Публична тайна било, че полицаите са най-много на глава. Журналистите като са неграмотни и не могат да броят, тЪ дай сега да им вярваме. Гледай каква глупост - слагаш целият щат на МВР и казваш, че имаме най-много полицаи, а не броиш само полицията, а и пожарната, финансов отдел и дриги!? Те какви полицаи са? Елементарна математика е. Като бързата проверката на бтв за служебните карти. Там се оказа, че журналистите немогат и да четът.

59

бр.Вини

преди 5 години

Те кво искат,всяка година униформа,на модно ревю ли ще ходят

58

до:63

преди 5 години

Само в България като видиш полицай и почваш да се чувстваш като престъпник. Но на дали ще си направиш правилния извод!!!

57

Анонимен

преди 5 години

Те затова ли изглеждат като бостански плашила. Толкова избелели и окъсани, и също толкова умни, и преуморени.

56

Емил

преди 5 години

Да ги оплаче човек тези полицаи. Оня ден влизам срещу гарата в София да взема две кафета и ме питаха дали съм полицай че било със значително намалени за тях! Днес гледам в един сайт на доставчик за интернет и телевизия и са изброени цени с отстъпки за пенсионери, студенти......и Полицаи!?

55

Анонимен

преди 5 години

Аз не разбрах само, как така се извършва "дискриминация спрямо всички". Дискриминация не е ли когато за едни има, за други не. Тук за всички няма. Къде е налице дискриминацията в случая?

54

Анонимен

преди 5 години

А и между другото, престъпност без полиция не може да съществува!!!

53

Анонимен

преди 5 години

На роми и на полицаи пари не се дават. Трябва всичко в натура да им се дава, иначе парите ги изпиват и изяждат и пак не си купуват, това за което са им дадени.

52

Azz-ът

преди 5 години

И, като ги облекат с нови дрехи, престъпността рязко ще изчезне?!?Така ли да го разбирам?!!!Просто се вдига шум, за да до измислят версията за пред хората, за убийството на жената от Русе! Или в момента обработват жертвата("извършителя") да си:или самопризнае;или самоубие! Със заглушител от маслен филтър! С 2 контролни в главата-един е тила, един под брадичката, слепоочието, и за всеки случай-2 в сърцето...Аман от простотии и глупости!

51

МНЕНИЕ

преди 5 години

Проблема с Полицията ще се задълбочава .Тази Организация вече надминава по численост Българската Армия от СОЦА .Трябва да се открият Казарми , Фабрики за Облекло , Консервни Фабрики , Столове за Хранене , Сервизи за Автопарка , Старшини Домакини и още такива допълнителни звена .България държи първо място в Света по брой Полицаи на Глава от населението - не се шегувам , проверете в Гугъл .

50

Анонимен

преди 5 години

Най-агресивната, корумпирана, репресивна, непрофесионална, нагла и безмислена администрация в България!!!

49

Анонимен

преди 5 години

Стара и много точна поговорка - "под фуражка акъл не вирее"!!!

48

АНТИ

преди 5 години

Сега горките жалват се за униформа.Да напускат и в производството на норма.Обаче там при честен-частник,ченгето става буквичка безгласна.На държавната хранилка се натискат,защото само искат искат искат.Навън пък няма много синдикати.Оплакваш се - посочват ти вратата.Накрая взимат двайсетте заплати,работят си като пенсионери млади.Друго си е с държавен пистолет на кръста,а *** за парчето хляб цял ден да блъска.

47

пфф

преди 5 години

Как да всява респект ли? Като не гледа тъпоумно и не се движи в таратйакта си захапал цигара с ръката провесена през прозореца все едно е баДка с бмв. А най-вече, като започнат да си вършат съвестно и качествено работата. За тея хич не ми е жал, ако ще и голи да ходят. Най-мн полицаи на глава от население в ЕС, но с най-ниска ефективност. И като му видя празния поглед на господин министъра..ми обиждам се!

46

321

преди 5 години

Наглостта на търтеите няма край каквото поискаха им се даде а те не работят и се държат като добичета,на народа му писна да издържа една каста която не си върши работата за която им се плаща.Вица за малките заплати в полицията вече не е интересен и е лъжа.

45

Анонимен

преди 5 години

То само със стойки по улиците не става. И с гледане "лошо". За какво са им нови униформи, като не са ги заслужили?

44

Анонимен

преди 5 години

Съкратете ги наполовина и ще има пари да им вдигнете заплатите и да им купувате дрехи всеки месец. И без това 10 български полицая вършат работа, колкото трима европейски.

43

Анонимен

преди 5 години

Тъкмо няма да се объркват като се обличат. Жълтото отпред, кафявото отзад.

42

,

преди 5 години

Ако можеше и акълът да им сменят на 5 години... за жалост, обаче той си остава същият доживотно.

41

Анонимен

преди 5 години

Ааааа затова ли така смърдят всичките?