17

от сиднеиAaвстралия

преди 6 години

Няма тройно гражданство. Никоя страна не разпознава тройно гражданство. Тия неща може всеки първукурсник по право да ви ги каже, можеше поне да се консултирате преди да се правите на журналисти

16

Анонимен

преди 6 години

Не, стигам до извода, че или този сайт има най-допотопният поток от новини, или само такива изплуват на първа страница, понеже коментиращите са много прости и надуват рейтинга на погрешните статии. И в двата случая е време да се махам оттук.

15

Анонимен

преди 6 години

Берджерак Сираноглу ефенди, тешекюр едерим чок селям анаватан мемлекет баба ески, ве анадоллу берекет. Сикки яшънда бабаитли кара дениз юрдек секиш! Яшасън хюриет!

14

Анонимен

преди 6 години

те руското и турското гражданства вървят ръка за ръка :)Вечна дружба ! :)Нали така русофилчета ... :)

13

Анонимен

преди 6 години

Жерар иска турско гражданство, а дори българите не искат в България....жалка работа.

12

Стивън Сегал

преди 6 години

Аз също искам турско гражданство. Теста с козите го минах на няколко пъти като бях в София на едни снимки. Ако искате мога да ви дам телефоните им.

11

Истанбул 2018

преди 6 години

В щаба на Ердоган донесоха за ищаха на Депардийо.Ердоган отсече:Няма значение,че е известен актьор.Да се пусне на коза!Уважи ли я,да му се даде паспорт.Без компромиси!

10

ШибиРиби

преди 6 години

А навремето го даваха за пример като идеален кандидат за американско гражданство. Явно го е засърбяло дyneто за турскикур или е на 30 шишета каберне

9

Анонимен

преди 6 години

Не знам за гражданство, ама някой *** със сигурност ще получи!

8

Цонко

преди 6 години

Брей, тоя Жерар колекционира гражданства със същата страст, с коята колекционираше и венeрически болeсти!! Да му се не надяваш!

7

Осман

преди 6 години

Догу Перинчек е кюрд комунист, националист *** го разбери. Манджа с грозде. Като Йозал. Турския град Малатия - почти половината са кюрди и все националисти. Повечето турски националисти от кюрдски произход са оттам. И аз искам да съм български националист от турски произход но като гледам Сидеров, Каракачанов се отказвам. Депардийо пък е ясен. Той е против статуквото. Нарочно го прави тези неща. Един вид протест негов към Запада.

6

Уф

преди 6 години

Да не прави колекция, от(+гражданства+) върху носа си? Рекорд за Гинес или к'вооо?

5

Анонимен

преди 6 години

Колекционира си паспорти човека.................хаха!!

4

Шахин Османоглу

преди 6 години

По-добре да поиска кюрдско гражданство!

3

Анонимен

преди 6 години

Опа..а, московецо ша става турчин...ама като му резнат кожлето, какво ще остане от пикалото му ?

2

Анонимен

преди 6 години

Този комик не спря да се бъзика с комунисти,*** и турци!Велик!

1

Наблюдател

преди 6 години

Някаква простотия с избягване на данъци ше да е, кскто с руското и алжирското му гражданство. Защо направо не се откаже от френското си гражданство и как може да има чеъири гражданства?