19

до маке

преди 6 години

Разбрахме, че страдаш от проблем с идентичността. Баба ти и дядо ти са били българи, но ти искаш да си македонец, защото мразиш рода си. Историята, която си учил ти е написана от коминтерна и сърбите си ти я набили в главата, за да стигнеш дотам, че да си повярваш в съществуването на македонска нация, език и история. Ти си болен човек. Съчувствам ти. Надявам се да се излекуваш.

18

Никк

преди 6 години

Този "меке" ми е толкова жалък, че чак не ми се занимава да му обяснявам каквото и да е

17

Анонимен

преди 6 години

До оня македон,Кирил и Методий са от град ТЕСАЛОНИКИ както ще бъдете задължени да го наричате вие северномакедонците град Солун та дори и за вътрешна употреба и не са от МАкедония защото Македония ТОГАВА Е БИЛА В ДНЕШНИЯ ЮГОЗИТОЧЕН КРАЙ НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ макар там да няма Балкан но така е определен географски.Ако си малко от малко образован ще се сетиш къде е била Македония векове преди Кирил и Методий а и след тях,та чак до 19век!Издишате.

16

Анонимен

преди 6 години

Няма македонска нация, няма македонски език, няма македонска история. Всичко е измислица на Коминтерна. Македонският език е създаден в средата на миналия век, за да не казват, че говорят български и да забравят, че са българи. Сърбите и история им измислиха. Промиха им мозъците.

15

До анонимен 14

преди 6 години

Австрийски език НЯМА. Това бе откритието на една министърка на културата -- Ел.ка Константинова ,та ни се смя цяла Европа на откритието и.

14

Анонимен

преди 6 години

Преди няколко месеца на фейсбукстраницата на господина на снимката с огромни букви ДОБРЕ ДОШЪЛ ЗОРАН в смисъл добре дошъл братко а сега изненадаааа,ХЛЪЦ!Другият евродепутат който се изявява/ше/по темата БЮРМ Андрей Ковачев направо замлъкна откакто Борисов и Захариева се пос/раха да леят дитирамби за договорът за добросъседство та чак Борисов се похвали че "никой досега не успя а ние успяхме" ДА,"УСПЯХТЕ"ДА НИ ЗАКОПАТЕ!НАПРАВИХТЕ НИ ЗА РЕЗИЛ!

13

Анонимен

преди 6 години

Този пък какво иска. Нали неговата партия призна македонският език. Че нали днес ВМРО излезе в подкрепа на Заев. През 1990год.презнаха македонската държава а сега езика. Е не сме чак/ пък може и да сме/ чак такива ,все помним някои неща.

12

ТРЯБВА

преди 6 години

Джамбаски Президент . Сидеров Премиер . Симеонов на МВР . Каракачанов главен Пилот на БГА БАЛКАН .Не е ВИЦ .

11

до Шоп

преди 6 години

Прав си, но имаш редвид на изток от Ихтиман, а не на запад. И аз с моя диалект разборам македонски.

10

Анонимен

преди 6 години

Немския и австрийския също са сходни и разбираеми но са два отделни езика. Турския и Азербайджанския също.

9

Тина

преди 6 години

Късно е ,либе, за китка,! Закъсняяяхте! Рейтинг под 4 %'Довижданеее!

8

Бик-Мак и Хан-Булгур

преди 6 години

Някога е имало Великобългарски шовинизъм. Той е настроил всички срещу нас. Сега няма такова нещо - България е скопена! Народът ни - също! Затуй търпи! Опитваме се да правим самочувствийце с преиначаване на историята - като Македонците, ама малко по другояче. Скриваме факти, лъжем мажем. Пък виним че макетите го правят! Нека погледнем поне веднъж собствения си гол ***!

7

mnenie

преди 6 години

Не се правете на шовинисти.Били сме един народ преди 100 години. Сега реалността е друга. Македонският език е кодифициран. Вие какво искате. Когато влязат в ЕС да декларират български като официален ли? Всяка страна сама избира кой едик да бъде официален. Евр. закони ще се превеждат на македонски, за да ги разбират хората в Македония. Не живейте в миналото. Норвежки, шведски и датски също са взаимно разбираеми, но са три езика. Това е.

6

Бик-Мак и Хан-Булгур

преди 6 години

Тактиката на Заев и Македония е ясна - мили очи до приемането им . После ще пикаят в кладенчето. Няма как да помагаш на някой и да чакаш уважение - наивно е!

5

Анонимен

преди 6 години

"Всички български граждани, които някога са се сблъсквали с нашите братя в Република Македония, знаят, че нямаме никакъв проблем да разговаряме на един и същ език, а именно българският""Абсолютен факт.

4

Бик-Мак и Хан-Булгур

преди 6 години

Щом може да има ЛЮКСЕМБУРГСКИ език, значи може да има и МАКЕДОНСКИ - на практика си го има - измислили са го БЪЛГАРИ - по заповед на Коминтерна. Може да има и Македонска нация - вече я има на практика.

3

Ей Гарибалди

преди 6 години

Гарибалди ,пий си хапчетата.Видял си ти беднотия ,хленчещи пубере.От теб не само македонци но и много други са по-цивилизовани.Аман от тая слободия ваша,че няма една казарма две годишна да видиш ти една,,цивилизованост"Деца разглезени....

2

Garibaldi

преди 6 години

На умряло куче нож вадите, смешници (всички вие фалшиви патриоти).Говорете за проблемите в страната ни, не ме интересува Македония и това дали уважават България.Македонците са по-цивилизовани от нас, нормално е да желаят да се отличат от държава като България която по цял свят е известна като симбол на корупция, *** я и беднотия.

1

Я ПА ТОЯ

преди 6 години

ДОГОДИНА ЩЕ ИМА ДОВИЖДАНЕ ?ГЮВЕЧА ЩЕ СВЪРШИ ?