7

300

преди 6 години

Долни са тези обединени предатели. Къде са обещаните 300 лева пенсия на баба ми. Обещаха да се борят и на вторият ден се съгласиха с Тиквата.

6

Анонимен

преди 6 години

Волен трябваше да бъде изгонен от парламента още когато подкрепи Орешарски.

5

Анонимен

преди 6 години

Щом е политик, значи е ***! Системата с изборите е измислена, за да утвърди по фалшив начин властта на престъпниците! Става въпрос само и единствено за кражби и нищо друго! А въпросният WCимеонов е пълен ***!

4

Анонимен

преди 6 години

Не чакай друг да ти даде решение. Не виждам смисъл да пиша моя избор, понеже има сума платени ***, няма смисъл да спориш с радиото. На избори винаги гласувам (макар никого да не смятам за идеален), просто така е правилно и това математически може да се докаже. Харесвам "Да, България". Лесно може да се види защо без излишни приказки - всички кафяви медии плюеха по тях. Когато медиите на задкулисието са против някого, значи той им пречи, виждат заплаха в него. Лесно е да се провери.

3

Константин

преди 6 години

Хубаво казвате да не се гласува, ама дайте решение. Иначе и аз знам, че всички са еднакви. Но системата никой не иска да я променя, народът и той си блее.

2

Анонимен

преди 6 години

Ако още някой КРЪГЪЛ ***-ОТ се изпърди на избори за тая гну-сна крадлива, лъжлива, далавераджийска пас-мина, значи да не се чудите защо сте най-бедния, най-болния и най-нещастния народ в Европа!Ами вие сами си го търсите

1

Анонимен

преди 6 години

Патриоти на баба ми хурката. Ама като има малограмотни да ги избират и тях, и Бай , и повелителката на козите, така ще е. На другите избори пак същите ще си платят телевизионно време и реклами, пак за тях да гласувате.