299

бай Вълчо от Хисаря

преди 6 години

Давам 2л. каберне реколта 2016г. , ако някой в нета ми напише нещо позитивно за лицето - Росен Плевналиев.Моля само за сериозни оферти и без да го псувате. Все пак сме в Европа.

298

:)

преди 6 години

А Росанка е фактор, така ли :) Моля ви, нека сме сериозни! По-жалък президент не сме имали никога! НИКОГА! Плевньо е срам за България и то голям срам!Докато генерал Радев си е рискувал живота за Родината като военен пилот, Росанка е изнасяла роби в Германия, при това използвайки червените връзки на баща си - партиен секретар!

297

Анонимен

преди 6 години

Президентът изпързаля народа, че няма протокол от срещата с руския поп-полковник. За мен това е достатъчно, за да игнорирам всички минали и бъдещи действия и изявления на президентска институция. Аргументите написани погоре само доказват, че моето решение е било правилно

296

Анонимен

преди 6 години

каква любов,какво уважение във всеки пост..

295

Анатема,Айдуци

преди 6 години

Пастирката,Сашо Нереза, ДрагалЪвския Ман гел,Катъря,Бакъря и още стотина момчета,все обиграни айдукчета оставиха трайна следа в най-новата история на България!

294

Анонимен

преди 6 години

"""Народният съд е отмъщение за хилядите избити без съд и присъда от 1923 година до 09.09.1944"""Отмъщението чрез масови убийства е престъпление срещу човечеството

293

Jo6

преди 6 години

защо въобще ни занимават с хора, които никой не помни

292

Анонимен

преди 6 години

Плевнелиев... Плевнелиев... не се сещам.

291

Анонимен

преди 6 години

Когато Радев ще кара следващия си мандат, кой ли ще помни Плевнелиев?

290

Анонимен

преди 6 години

ВСЕКИ ГЛАС ЗА ГЕРБ Е ПИРОН В КОВЧЕГА НА БЪЛГАРИЯ

289

Анонимен

преди 6 години

351 първата дума е :Плевналиев.

288

Анонимен

преди 6 години

*** скрил се под юрганя и казал,че Путин е фашист и станал герой.Неговия господар и създател Боко Тиквенов отишъл при Путин и казал,че той му е по големия брат и трябва да му прости.Загатката е Тиквата фашист ли е щом като има брат фашист?

287

Колобър

преди 6 години

Много тук се опитват да ме оборят,но ...Народният съд е отмъщение за хилядите избити без съд и присъда от 1923 година до 09.09.1944 - земеделци,комунисти,интелигенция. За разстреляните деца на партизански ятаци и отрязаните глави! Плевнелиев, Цветанов, Борисов и Т.н. Са слуги на САЩ! Те просто следват политиката на Костов! Следват плановете на Ран, Ът, Маккейн, Нуланд и Т.н. Иконом.показатели преди 30 години са много над това,което е сега в България.

286

до 297

преди 6 години

Ясно е какъв си....добре, че скоро такива като теб няма да има. Нореден съд.....отмъщение....ти си болен мозък

285

Аз

преди 6 години

"Слави не е фактор, Радев популист!"..... а аз съм нищо!

284

Колобър

преди 6 години

До всички,които се опитват да ме оборят! Първо- заучени фрази при мен няма,не съм от чалгарско то поколение и все още помня разказите на дядовците си за онова преди 09.09.1944. Народният съд е просто отмъщение за това,което направиха управниците през 23-та година и избиването на интелигенцията в следващите години без съд и присъда! Относно 30 години тотално унищожение на България - всичко беше режисирано от САЩ, Накъдето се обърнеш,все сянката на Ран, Ът и Маккейн. А наздраве!

283

не може да бъде

преди 6 години

Извинявайте ,но този човек не е наред с главата.Каканиже алабализми като кокошка!Не съм сигурен дали изказването му е било в такъв стил,или преразказът е направен по този начин!?По-скоро първото,журналистът просто е пренесъл този стил!?Изказванията на Плевнелиев са една поредица от празноглаво дърдорене!Просто е срамно,поне мене ме е срам,че този човек ни беше президент!

282

Анонимен

преди 6 години

ПроСТоТо

281

До ПроСоТо

преди 6 години

Пропуснали сте едно Т след с-то.

280

ПроСоТо

преди 6 години

До Ясно е,че:ясно е че си тролКА на "Ясла за България"!..НАИСТИНА опротивяхте до крайност с това ваше идиотско ПРОБУТВАНЕ на ОТДАВНА УМРЯЛИЯ бивш ***!!!!..."Можеш да овъргаляш конската "гушка" в захар,но тя няма как да стане поничка"!!!!..Сега с тоя ли ще ни ТОРМОЗИТЕ?!?!