43

Анонимен

преди 6 години

Италия заплаши да конфискува два кораба на германска неправителствена организация, които спасяват мигранти в Средиземно море. Рим посочи като причина за решението си нередности в техния правен статут. Двата плавателни съда са собственост на германската неправителствена организация Лайфлайн. Единият от тях е блокиран с над 200 мигранти в Средиземно море. Италианските власти предупредиха, че плавателните съдове ще бъдат конфискувани и насочени към италиански пристанища, за да започне щателно разследване за техния статут. Рим е категоричен, че корабите плават нелегално под холандски флаг.

42

Анонимен

преди 6 години

5 милиона на един митинг, че цяла България вече нямаме 5 милиона които да са на крака, та камо ли на митинг. Държава ли сме, от 10 милиона наполовина демокрацията ни смали и нашите които са били и са на власт.

41

Анонимен

преди 6 години

Ердоган ще спечели с 62%, обзалагам се

40

Тралала

преди 6 години

Посмали ***

39

До 32

преди 6 години

Прав си, но защо тебе да те е срам?Ти ли направи това на българите - да се махнат от тук, да умират като мухи, да живеят в мизерия, ти ли съсипа образованието и здравеопазването?Не си ти, а тези, на които им бе поръчано да превърнат България в площадка за ракетите на САЩ!Гледам какво става в Русия. Да не говорим за Украйна. Моделът е един и същ и е замислен от преди 70 години!Не бива да те е срам, не си безразличен!Не бива едни и същи да са във властта повече от 10 години!

38

Анонимен

преди 6 години

Не вярвам на някого с името харем да направи нещо за Турция освен да я налупи на краварите

37

101

преди 6 години

До емирНа кв.метър повече от 4 човека не се събират!За 5 млн са нужни 1,250 дка!Или 1 кв.км и четвърт!Глупост,та дрънка!Щом такива простотии се тиражират,значи САЩ са дигнали мерника на Ердоган!

36

До Боко

преди 6 години

Ами ти по нищо не се различаваш от споменатия! Мър..

35

зрител

преди 6 години

Всеки народ си заслужава управника ,но мисля че интелигентна част от народа на Турция ще подкрепи Индже !

34

Боко

преди 6 години

до 35.Ето това се казва родоотстъпник и докато има такива персони България отива към дъното.Ако не уважаваш себе си ,няма как да искаш и другите да те уважават. не сме народ ,не сме народ,а *** пак ще кажа и с това ще свърша.....

33

Анонимен

преди 6 години

Чист бг роб съм и подкрепям Ердоган, защото направи Турция световна сила; а бегейците избират герп, машала.

32

Анонимен

преди 6 години

Майданче се готви на Босфора.

31

Минувач

преди 6 години

До Анонимен 33И ти ще остарееш. А тогава другите ще ги е срам от тебе. И ще ти бъде много обидно. Тогава си спомни, че Господ всекиму връща.

30

Анонимен

преди 6 години

България е около 6 милиона.От тях 2/3 са българи, останалата 1/3 са турци, ци-гуни и други...От тези 2/3 българи, 2/3 са над 45г. средна възраст.Демография та дрънка...Срам ме е, че съм българин.

29

Минувач

преди 6 години

Самият факт, че ниско образованите са основният електорат на Ердоган показва, че в Тутция преобладава простотията. Нормален образован и интелигентен човек не би гласубал за тоя.

28

Анонимен

преди 6 години

5 милиона е по настоящем цялото българско население.Останали сме един площад хора.

27

Анонимен

преди 6 години

Ploshtada e 400m shiroko i 3500m dalgo. Napravete kolko miliona hora moje da sabere. Plus oshte tolkoz imashe izvan ploshtada.

26

Анонимен

преди 6 години

Бай Индже специално си е купил калкулатор да смята на площада,бреееейййййй,ба Х маааму!

25

емир

преди 6 години

Площад Малтепе има площ от 75 хиляди квадратни метра, ако допуснем, че на квадратен метър са се стъпкали 6 души, това прави 450 хиляди души при максимално присъствие, а площадът не беше препълнен, както се видя от видео материалите от дроновете, така, че опозицията да послъгва по-умерено.

24

Анонимен

преди 6 години

Миналия ден "султана" се хвалеше, че имало 1 милион на неговия митинг. Сега нещо не се обажда. Бързо Б.Б. да му подмие нааканото дупе.