59

Анонимен

преди 6 години

До Iceblast88МВР си върши работата - най-голямата смешка за деня. 90% от кадрите сте необразовани *** и ви мързи да гледате. Хората вече не звънят в полицията като имат проблем, а си го оправят сами, защото знаят че помощ от БГ полицай няма да получат.

58

21

преди 6 години

И те просто си ходят на свобода с изтъркани номера на пищовите!?И всичко това МВР го знае!?Ашколсун!Честито да ви е увеличението на заплатите!Страхотна стратегия-караш единия бандит да утрепе другия!Ако имах властта на Борисов бих ви уволнил на момента от министъра до кварталния полицай!

57

Скитник

преди 6 години

Панчев заловен с незаконен пистолет , но после освободен.......Няма повдигнато обвинение Прато така , всичко е наред?

56

Iceblast88

преди 6 години

До 52Сега цялото стадо *** ще се юрнете да се защитавате. Ако толкова кадърно си вършехте и работата щяхте да сте с повече от 0.00000000001% одобрение от народа!Обясни на нас незнаещите и неуките-как така криминално проявен, заловен с незаконно оръжие (с изтрити номера(значи подготовка за убийство)), без разрешително се оказва на свобода? Ако това нещо е стигнало до съд и съдията го е оправдал защо МВР не си е свършило пак работата и не е доказало, че съдията е подкупен и не го е арестувало?

55

Горан

преди 6 години

Ей, само търкате коментари, ей! Добре, бе! Като искате да е всичко, както трябва, що не направите само регистрирани потребители да могат да пишат коментари, и ако има нарушение на правилата, тогава се правете на велики! Кво толкова написах, че една *** е утрепала друга ***, голяма работа!

54

Анонимен

преди 6 години

До Без думи 17 следва извода каква държава сме мутренска, бандитска или и двете. А полицията въобще вече не е даже за коментиране. Всеки ден издънки след издънки, обръчи след обръчи, но иначе са майстори на глобите, фишче, акт за друго не ги търси.

53

65

преди 6 години

Сюжет за филм.Смешни сте,смешни сте.Нокой не вярва на тази история.По_добре не пишете.Ние сме свикнали да забравяме

52

Iceblast88

преди 6 години

До 52Кой трябва да задържи за 24 часа криминално проявен, заловен с незаконно оръжие? - Полицията.Кой трябва да събере неоспорими доказателства за престъплението? - Полицията.Въобще задържали ли са го или просто са го пуснали?Самия факт, че е на свобода означава, че тлъстаците които защитаваш защото си явно част от стадото не са си свършили работата. Съдът работи с доказателства. Имали са ги! Нали са го хванали с незаконен пистолет, без разрешително! Значи не е стигнало до съдия дори!

51

Анонимен

преди 6 години

Нямат ли край тези престъпници.Един пада друг го сменява и толкоз.

50

Анонимен

преди 6 години

А ся какво става подозиран за агент на полицията застрелял издирван от полицията пандизчия и двамата с незаконни пистолети в центъра на Ботевград. Това го нема и в най добрите американски крими филми , има още от какво да се учат и те от нас.

49

Анонимен

преди 6 години

До 33Абе компетенцио ,ако поне малко имаше идея и хал хабер за нещата които коментираш и за ,които даваш оценка -щеше да знаеш,че не МВР раздава присъди и праща престъпници затвора!!! Щом са го хванали с незаконно оръжие значи са си свършили тяхната работа ,за какво уволнение ми приказваш!А това че въпросния тип не е в затвора -питай първо прокурора и после съдията!!!!!

48

шматка

преди 6 години

До гражданинМного е простоХванали са го с пищова и са сключили сделка.Пенчев е станал ухо на куките.И си е свършил работата.Половината от тъй наречения подземен свят са МВР информатори.

47

Анонимен

преди 6 години

Значи Панчев е открил Пелов преди полицията?

46

Iceblast88

преди 6 години

Явно родното МВР полага гигантски усилия да направи нови филми продължение на документалния филм за тях - Полицейска Академия!С атомна бомба ли трябва да хванете криминално проявен, че да го задържите? Преди месец го хванали с незаконен пистолет, а днес разстрелва избягал престъпник които МВР 2 дена по рано издирваха на същото място и не намериха. Това и в порнофилм неможе да се случи. Тия пистолети в зрънчо ли се падат?И ако не е проблем да носим незаконно оръжие то тогава всички да си вземем

45

Нов

преди 6 години

И сега какво ще правят търсачите от МВР. Трябва надниците им да ги дадат на Марио

44

Иван

преди 6 години

МВР пръдъкшънс пусна нов филм, сега пак пробваха сюжета с любовната драма, ама само преди няколко дена го гледахме вече, ще трябва да измислят нещо ново. С нетърпение очакваме развръзката. Само да не е като с оня отшелник дето бил избил 5 човека наведнъж. Че там нещо много научна фантастика вкараха.

43

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАлбания не е руска кoчина бре, дрогарю!Отиди на адриатическото крайбрежие на Албания - ще ти падне вехтата партийна шапка!Само че албанците не лижат /// на мордор, а направиха паметник на Президент Дж. Буш!Наясно ли си каква е разликата между ТЯХ и НАС?

42

Анонимен

преди 6 години

А дон Тиквун щял да оправя западните балкани,докато тука стана по зле и от Албания!Оставка тикво!

41

Анонимен

преди 6 години

Дано колкото се може повече бандити решават така, по мъжки, достойно, споровете помежду си!

40

Анонимен

преди 6 години

МВР и бандити са едно и също!Поредното доказателство!Разформироване и уволнение до последното копито в МВР!