44

Анонимен

преди 6 години

Бе, МинО Кайе вземи се скрии.Една е Вивиан Уистууд,който я имитира е менте.Писна ни от самозванци във всички области със съмочувствие до небето,но без покритие.

43

Гост

преди 6 години

Визията е важна...Все пак евроВизия, но не забелязахте ли, че Албанската песен, която посъбра доста 12-ки, удивително напомня...(да не кажа по-тежка дума)...на (нашата) Поли Генова?

42

една

преди 6 години

Нашата песен беше най-хубавата! Всичко друго с малки изключения беше кич и пародия. Защо не спечелихме на идея си нямам. Пък уж в годината на евро преЦедателството победата ни беше в кърпа вързана?!

41

Анонимен

преди 6 години

При този начин на гласуване по политически признак, няма никакво значение кого изпращаме и как е облечен! Винаги гласувам от чужбина за нашите представители, но тази година ми беше за последно! И дано повече не участваме в тази унизителна пародия!

40

Анонимен

преди 6 години

Че какъв стилист им трябва на тия клошовe?

39

Анонимен

преди 6 години

Евровизия - параолимпийският вариант в музикаланата индустрия !

38

varg

преди 6 години

Радвайте се,че сте на това място,аз не бих ви пуснал на финала.

37

Минчо

преди 6 години

Траурните агенти трябваше да са поне на 1во място...

36

Анонимен

преди 6 години

Защо по дяволите БНТ ни трапоса България да е представяна на Евровизия от американски чернокожи и некаква наркоманка с звучното име Бергендорф....Толкова ли няма бели българи музикални изпълнители.

35

Анонимен

преди 6 години

и аз не мисля, че заплащането ми е обективно! Заслужавам поне 20к на месец!

34

месара

преди 6 години

ква е па тая мина?! алоооо минке, там се гласува за пеене, а не за парцали, ама нямаше нито пеене, нито парцали! и стига с това ОЩЕТЕНИ СМЕ! за ква четворка говориш бе, аз се чудя защо въобще ги допуснаха на сцената. а иначе тоя конкурс си е една голяма смешка, ми то златния орфей беше по конкурс!

33

Анонимен

преди 6 години

да питаш стилист, за класиране в музикален конкурс е все едно да питаш лекар за същността и произхода на черните дупки... хайде всяка жаба да си знае гьола...

32

Ясно защо

преди 6 години

Всеки един човек по света си казва.Тия щом са извикали *** да представят БГ, чвно нямат достатъчно изпълнители в държавата.Директо последно място.Нормално е. Незная защо се чудят?Другата година пробвайте с българи да представляват България, бас ловя че ще е по-успешно.А и ако може да няма наркомани.

31

Анонимен

преди 6 години

Кой си ти, че да кажеш, че песента ни не струвала? .....Не аз, публиката и журито казаха това. Сърди се на тях.Моето мнение е, че по-безлично и посредствено представяне сме нямали.

30

Анонимен

преди 6 години

"По думите и нашето визуално представяне и сценография са били на изключително високо ниво"4-*** пръча в черно, подредени в редичка на подиума и Жана - кукнала до тях на един стол. Изведнъж рипа и отива да се подреди в средата на редичката. И това. Изключителна сценография, вЕрно.

29

Анонимен

преди 6 години

лицемерно е да обвиняваш другите че не са обективни, когато твоята собствена преценка е заслепена от пристрастията ти.

28

Анонимен

преди 6 години

А кой ще каже на бедния български данъкоплатец Колко народна пара е похарчена за участие в това недоразумение ? и въпростната стилистка Мина колко ? и още 100 души като нея и още какво ли не - Покажете сметката !

27

Анонимен

преди 6 години

Облизал си макака задните части...и казал:- Е те тва е вкус!Песента ни беше бездарна...без ритъм...забравих я преди да са я изкарали докрая

26

Мен

преди 6 години

Беше, беше. Даже много напред се класираха....

25

аз-ът

преди 6 години

искрено се кефя че отпаднаха. Банда мигранти и един на.р.кома.н за цвят, ако бяха спечелили за България по-скоро щепе да ме е срам. Единственото което ми липсва в либералната им трупа е един Владо Кузов и Пл.евнел.лиев. Щеше да е разкошно просто.