59

Анонимен

преди 6 години

Не само това училище ще пострада 4-училища в които не преподават педагози , а учени и инженери.. ТУЕС, Правец , Джон Атанасов , Националната придоматематическа

58

Анонимен

преди 6 години

Кой не вярва на Сайта Вистеон - Инженерна Академия 2016г. Двама от ТУС разбиха 140 студенти 3-4 курс от ФМИ и ТУ.. Начална заплата тогава 2200лв. снимката я има хората ги има , Само 4 човека започнаха работа , а 10 човека студенти се доказваха още 6м. като стажанти на 800лв.

57

Анонимен

преди 6 години

Не ми разправяйте зависници и негодници , че другите училища ставали.. На интервю с курс за работа Двама от ТУЕС се борят със 140 студенти от ФМИ и ТУ София.. И накрая взимат тези от ТУЕС току що завършили с начална заплата 2200лв. С кое друго средно училище ще започнеш работа на 2200лв.

56

ГоворишБезДаЗнаеш

преди 6 години

За тези, които мислят, че това, което се случва с децата от ТУЕС не е от голямо значение, защото и без това те не са от голямо значение... Моля, първо отворете - прочетете една програма 8-12 клас на предмтите, котито децата изучават. Отворете една дипломна работа, която са изготвили. Отворете една диплома, която е отпечатана от училищетомза завършване на средното им образование - запознайте се със специалните предмети (които ако нямате ИТ култура ще Ви звучат на китайски) и после коментирайте.

55

Нов

преди 6 години

Добър ИТ специалист не се става с ходене в специално училище, така че в конкретния случай трагедията не е толкова голяма. Съществуват много други професии, за които е нужно специализирано професионално обучение. За това да мислят от МОН

54

Бивш учител

преди 6 години

Те расипаха професионалното образование нацяло, а вие за едно училище ревете....

53

До 43

преди 6 години

Ами с експерти като Ваня Кастрева, какво точно очакваш? Министрите и те... за *** за зеле не стават.Десетилетия вече има пълни *** в това МОН...

52

До 44

преди 6 години

Грешни са ти впечатленията. Правешкото училище е по-доброто, защото освен на всичко друго, учи децата да са самостоятелни и да се самоорганизират в живота.

51

Анонимен

преди 6 години

Познавам един "гений" от това ТУЕС.Пълен галфоняк с вирнат нос до небето.

50

Анонимен

преди 6 години

До 48Някак спорта е категорично на чело в това образование. Това е най-цененото качество на ученика, това са най-награждаваните ученици. Развъдниците за наркомани, дилъри и други *** - спортните училища са със "специален статут"...А спорта в България е тотална трагедия. Подобно е и положението с икономиката като се замисля.

49

Анонимен

преди 6 години

До СтудентТова туес е фактически бившата 39 гимназия. Но Партията реши да подгорвя кадри за да може от полупроводници - *** да премине към цели проводници и пълни ***!

48

Жертва на МОН

преди 6 години

Който е бил ученик в близките 10 години си спомня добре, че кулминацията на цялото нещо, завършва с една излишна година (12ти клас), в която НИЩО НОВО НЕ СЕ УЧИ и накрая любимия на всички аборигенски БАЛ. Тогава най-добре си проличава, кои са най-ценените ученици.1. Да може да рита топка2. Да бъде освобождаван от час, за да рита топка3. Да може да рита топка в класната стая, това е демонстрация, че си алфа мъжки4. Междучасието се ходи до ефбет да се залага за такива дето ритат топка

47

Анонимен

преди 6 години

Толкова по-добри гимназии и техникуми затриха, ще седна да роня сълзи за това котило на връзкар-некарърници.

46

Жертва на МОН

преди 6 години

Нещо не разбирате ми се струва. В средното училище в момента на почит са ритнитопковците. Интелектуалните постижения не са много на почит, пък и защо да са. Я виж от друга страна футболистчетата с прически като стърнище след пожар, гимнастичките, които на 16 могат да се считат за професионални порноактриси и другите наши надежди. В България вече не е престижно да си инженер. Сега всички искаме да сме мафиоти и ММА бойци. Разберете го това! Така работят нещата и не се майтапя. Така е и това е!

45

Анонимен

преди 6 години

До СтудентМхм.... мани, мани.... Оксфорд ряпа да яде.

44

Студент

преди 6 години

Има две училища, които се водят към ТУ. ТУЕС и гимназията в Правец. Не съм учил в нито едно от тях, но по мое впечатление - хората от ТУЕС почти винаги са далеч по-добре подготвени и обучени от тези идващи от Правец (пак не са цветя, но все пак...). Спокойно мога да кажа, че тези от Правец са преобладаващо най-лошите студенти, защото за тях "завършил в гимназия към ТУ" означава просто - влизане в ТУ без пречки.А уж и двете са към ТУ-София и предполагам по един и същи начин става обучението?

43

Анонимен

преди 6 години

Българското образование е едно голямо гробище, за което най-голяма заслуга има МОН. МОН са и гробарите, и оплаквачките, че дори и убийците. МОН е един тотален хаус, който в момента с невъобразим ефект погребва България. Нищо в тази система не работи, образованието е смешно, правата, правилата и задълженията на учители, ученици и родители са тотална каша. На всеки който е бил ученик отдавна, ще му е трудно да повярва до какви размери стига този ужас, но уверявам ви...

42

Анонимен

преди 6 години

Всичко под шапката на МОН е една катастрофа и трагедия. МОН е най-неработещата система в България, МОН просто е един отдавна вмирисал се труп. Спокойно мога да заява, че С ОГРОМНА РАДОСТ завърших средното си образование, защото този фалш е по-голям дори и от висшето образование. Просто всеки го е срам да си признае.Бъдете сигурни, че едно училище премине ли под егидата на МОН, просто качеството ще падне в ПЪТИ и след 20-30 години ще затвори врати или ще е на ръба на оцеляването.

41

логично и правилно

преди 6 години

Томунистическите мамини и татини мушмороци ще си загубят приятното преживяване да се правят, че учат нещо в тези български университети! Корупцията, връзкарството на тези комунистически издънки унищожиха всичко истинско в образованието тук!!! Най-лошото е, че те изградиха образа на българската тъпотия и некадърност в страните на Запад, с което много трудно ще се преборим ние, които единствено със собствени сили успяваме там!!!

40

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВ ИТ сектора започват и от каспичанските училища вече... То затова и той е една "хубост прехвалена".... айде, айде....