60

Анонимен

преди 6 години

Дребния, злобен диктатор пак настъпи мотиката

59

Анонимен

преди 6 години

А бе, няма ли за тези двойни шпиони Аржентина, където и до днес мирно си живуркат разни престарели нацистки престъпници, а се тикат в Англия, на километри от центъра за защита от химическо оръжие, на който по спешност са предоставени 48 милиона паунда. Колко удобно! Пускаш стария, разработен от американците новичок и усъвършенстван в Украйна и Таджикистанли беше, Узбекистан ли беше и си осигуряваш милиони за разработки на нови уж забранени оръжия.Изроените в списъка да бягат в Аржентина!Извод!

58

ало , троловете,

преди 6 години

сга като им шибнат едни яки санкции и ще не ще, Вова ще ви намали дажбата....Требе икономии да се праят. Ама вие сте свикнали да стискате... от столети... да го карате на мускул и студени жили. Ех тъй, жизнъ мая...

57

Вова

преди 6 години

го хвана шапа нещо, много си поверва преди изборите и се самозабрави! Тва да не ти е жалка България, да се гавриш с нея, тва е Грейт Бритън! Ще яде хурката!

56

ОТРОВЕНИЯ

преди 6 години

СКРИПЕЦ И МОМАТА МУ СА НА МАЛДИВИТЕ И СИ ПРИПИЧАТ ДУПЕТАТА--ТАКАВА ПРОСТОТИЯ ЗАБЪРКАХА ЕНГЛИШИТЕ,КАКТО ПРИ ИРАК--ТО БЕШЕ ГАЗОВЕ,ТО МИРИЗМИ..А СИРЯ ГАЗОВЕТЕ МИРИШЕХА НА ПРЪДНЯ...И СЕГА ВЕЧЕ НОВИ ГАЗАВЕ--АНГЛИИСКИ--АБЕ ВОНИ ЦЯЛАТА РАБОТА...

55

ох майкааа

преди 6 години

Рашъните такива санкции ги чакат, на попа Кирил ще му окапе брадата като разбере... След изборите Вова да ходи при Ким на обмяна на челен опит как се рупа зелена тревица, тамън ще е поникнала новата)))):

54

Smej

преди 6 години

Отвратително престъпление. Но това не отменя нуждата от ясни факти, разследване и процес. "Русия прави така" е просто пропаганда. Аз лично не вярвам нито на официална Русия, нито на САЩ. Това са изпечени лъжци, а както каза Тръмп, и убийци. Империите са зли.

53

Анонимен

преди 6 години

*** е отровен с Ботоксчов :)

52

Анонимен

преди 6 години

Измислица или не някой акции летят нагоре , а това са си мъни, много мъни.

51

Анонимен

преди 6 години

Тези руснаци не разбраха ли че света воюва с тях, какво се месят в мотивирането на противниците , всяка държава решава как да мотивира собствената си армия в тази война.А да тръгнеш на война с немотивиран народ не е добре.Така че Великобритания трябва да мотивира собствения си народ.Великобритания не се меша в работата на русия когато русия мотивира народа си да се справят с санкциите на другите държави.

50

ни са знай

преди 6 години

Това ми хареса много: отровният газ не е бил"новичок",а е "дурачок"!

49

nemam nervi

преди 6 години

Моля путинофилите да се отправят към 1-ви коловоз откъдето потегля влака за масква

48

Анонимен

преди 6 години

На времето Великобритания с манипулация са владеели половината свят, но сега не се справят добре ,Тръм се справя по добре той подхвърля факти ,после се отрича от тях подхвърля други, и така той реално казва мразете русия а не гледайте фактите.А Британия една манипулация не могат да направят като хората срамота.Ще ме престават англичаните но американците са по добри в фалшивите новини.За фалшивата новина не трабва да се забиваш в факти защото става очевидно фалшива.

47

Анонимен

преди 6 години

"Въпросът е кво прави външната ни минисерка, която "застана зад Великобритания", когато се окаже, че нещата не са такива каквито ни ги обясняват и е пълен профан във външната политика."==================================Не е пълен профан, а е външен министър на васална държавичка и прост0 и тъп0 изпълнява заповедите на хегемона.

46

Анонимен

преди 6 години

До BurzumДа така е, но тогава няма как да обвинят Русия. Друго си е да е с прахче, което уж само руснаците имат. Или пък да търсят руска тухла.

45

Анонимен

преди 6 години

Защо още няма снимка на отровения Скрипал?Защото Белите каски са заети с фалшификации в Сирия.

44

Анонимен

преди 6 години

Тереза Мей май е отровена със "старичок"...

43

Анонимен

преди 6 години

"... изведнъж случаят със Скрипал е вдигнал на крак и британските военни..Британските власти СПЕШНО предоставили 48 млн. паунда на новия Център за защита от химическо оръжие ..."---Е, сега е ясно защо е ОТРОВЕН тоя двоен агент. Каквото и да ви кажат, знайте, че става дума ЗА ПАРИ, както казват старите евреи.

42

Анонимен

преди 6 години

всички харесват испанци, италянци, францизи , португалци но никой не ОБИЧА АНГЛИЧАНИТЕ 42024

41

Анонимен

преди 6 години

След изобретението противогазове,плащнаметала и защитни облекла,ръкавици,обувки на състава химически войски за химически обработки по дезактивация на отровни бойни вещества и радиационни материали шпионите пък почнали да си ги мажат по лицата,да се боцкат с карафици през костюми дадени за униформи и други маскировъчни форми,докат навремето по задължение им давали по една карафица забита на единия от реферите на сакото като небойно,а отровно за орално поемане,а там как само-насилствено приемане.