97

Лелееее,

преди 6 години

Имаме прекрасни отношения.Боже,какъв нагъл лъжец и лицемер.Нямам думи...Но,хората трева не пасат..

96

Банго

преди 6 години

Вангу,имаш право.Пред огледалото са три прасета,а не едно!

95

Дони

преди 6 години

Не трябваше да се срещат с човек подкрепил Истамбулската конвенция!Анатема!

94

Вангу

преди 6 години

Стига сте плюли Борисов...Застанете пред огледалото и се погледнете ти и ти и ти и ти какво сте направили за Държавата България или само пишете ли пишете.....Родината България е друго нещо.Нея намесвайте нея.

93

Той

преди 6 години

Срам ме е от такъв министър председател ......

92

ГНЯВ

преди 6 години

А ЗАЩО МЪЛЧИТЕ ЗА ЦИНИЗМА И ВУЛГАРНИТЕ ДУМИ НА ПРОТЕСТЪРА МАНОЛ ГЛИШЕВ . ТОЗИ *** Е СР АМ ЗА БЪЛГАРИЯ , ЗА ПРАВОСЛАВИЕТО , ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРИН . ЩЕ МУ СЕ РАЗМИНЕ ЛИ ? ТОЙ Е ВДЪХНОВЕН ОТ Б Б , КОИТО УВЕРИ , ЧЕ СЪС ЗЕЛЕНИТЕ СЕ РАЗБИРА , ИМАТ ДИАЛОГ . ЗАТОВА НЕ ЧАКАЙТЕ ВТОРИ ЛИФТ ,НЕ ЧАКАЙТЕ НАКАЗАНИЕ. ВИЕ , ПАТРИОТИТЕ МУ ТЕГЛЕТЕ ЕДИН ЯК БОЙ ЗА НАКАЗАНИЕ

91

Пешо

преди 6 години

Само тиквите може да измислят такъв *** сценарий съдружие между Гинка Ошворната,Божков Черепа,Цветелина Тиквата,Румен Пашата и Българската Държава!Даже Премиера рекетира все едно е шеф на СИК!На Тиквата не му пука за народа, а за парите на СИК откраднати от народа!

90

Анонимен

преди 6 години

С голяма омраза се пише против всичко руско . Злобата е на хората не знаещи нищо , дори не са били в Русия ! Думите , които прочетох са за Ердоган !

89

Анонимен

преди 6 години

Довчера разбиваха църквите ,с железни гюлета в Русия,а сега първи првославни?!

88

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен99 Те добре знаят,но не пропускатслучай да унижат България.За Българите Путин не е добре дошъл в България.Диктатор,който избива единоверци "православни братя славяни"в Източна Украйна е агресор.Путин обеща на Сърбия безрезервна подкрепа на сръбската държава и СПЦ,която смята МПЦ за сръбска,а това е в разрез с нашите национални инереси.

87

Непокорният

преди 6 години

Към Анонимен. Ти си просто голям тъпоъгълник!!! А може и мюсулманин,щом не можеш да различиш хората и безбожник обвиняващ свещенник в такъв ранг в немислици. Ти си грешен и знаеш къде ще попаднеш!!! Дай Боже да ме чуеш и бъдеш справедлив спрямо такива неверници като Анонимен,ако ще 74,80,90 иликолко си ще да се нарича. Вместо подръжка на нашите народи,ти си за отдалечаването ни на нашите народи. Срамота и жалко,че нищо не разбираш))))

86

българин

преди 6 години

До 98Вярата ни е крепила като народ. Вярата са ни устоите Вярата и писмеността. И тези дето са си оставили костите на ШИПКА И ПЛЕВЕН са имали вяра. На Евро ГЕЙ нему трябва. Него му трябва банан.

85

Анонимен

преди 6 години

Руския патриарх да вземе най-накрая да разкаже на Путин и Захарова, кой им е дал буквите и православието на славянски език. Да ни спестят комплексарските си изказвания оттук нататък, че Русия е имала значение за нещо и за някого преди 17-ти век.

84

Анонимен

преди 6 години

Пак ли ви нареди СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ , момчета , да пишете за цената на тока ???По заповед на Тиквата , цената беше повишена с 12 % от 01. 07. 2012 г . !!!!!!!Обедняващия народ , вече трета година ,усети номера на ГЕРБ през зимата !А и баба знае : хляб за събота и неделя по левче ..... 2 лева хляб за уикенда по 1,5 лв .................3 леваЗаблудата , която правите е за 80 % от гласуващите за ГРОП. !

83

българин

преди 6 години

До 45ТИ бил ли си в Москва Виждал ли си колко църкви има построени от дарения на хората. Патриаршеската катедрала, която при Путин построиха отново.?Колко манастири и църкви древни са поддържани ПЕРФЕКТНО?И са пълни с вярващи.

82

Анонимен

преди 6 години

Освобождението на България не е църковен празник,нито пък църквата е освободила Българския народ от османлиите! Моля патриарсите да си гледат църковните дела и да не се намесват в светските дела на държавните! Нали България е светка държава,а не религиозна,или може би се лъжа?

81

Анонимен

преди 6 години

До ПешоКупи си Техноимпекс!

80

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен84 Заради надписаните сметки на тока през 2013,комунистите от БСП и ЧЕЗ носят моралната отговорност,за запалилите се хора.БСП са ***,затова никога няма да се доберат до власта.

79

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен74 Русия -империята на злото."Кат Русия няма втора".

78

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен80 България съществува от 7 век под едно и също име.Досега не са"ни махнали",по скоро изчезват държави,които пишат на латиница.