44

Анонимен

преди 6 години

ОБЕДИНЯВАНЕТО НА ЕВРАЗИЯ ПРОДЪЛЖАВА.

43

А така

преди 6 години

Е сега вече я втаса, между двете най големи сили ...оооо шамари ооо проблеми....неможе да си двуличен цял живот, все някога ще изгориш....

42

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

Тилърсън му е донесъл план конспект за следващите неколко години: коги си баш сердар с аванта джепане от нато, йокму да си бабаит на международната сцена че сиким анани с калибри и томахавки гьотере.

41

Даниел

преди 6 години

Очакван развой. Янките не са чак толкова ***, че да си развалят отношенията с Турция, заради шепа кюрди. Лека-полека всичко върви към финален етап и става ясно, че Сирия ще бъде споделена между Натовски страни. Жалко за Русия. От доста време не могат да водят политика и страната върви назад.

40

Анонимен

преди 6 години

До ОсманЕрдо не е срещу кюрдите, другарю!А срещу кюрдските милиции и ПКК!Има известна разлика...

39

Осман

преди 6 години

В Сирия всичко е объркано. Ердо е с Русия. Русия е с Есад. Ердо е против Есад. Ердо е против САЩ. САЩ е против Есад. Ердо е срещу кюрдите. Руснаците изоставиха кюрдите. САЩ са с кюрдите. Есад трябва да бъде срещу кюрдите защото се опитват да му разпарчетосат държавата. Но Есад е с кюрдите. Есад е против Турция но спира комуникации и ток в Африн и не отговаря на турските атаки. Но пък сваля израелски Ф16. *** разбери какъв е тоя пъзел.

38

как как?

преди 6 години

До АнонименСлагат дълги кюлоти и шарени шалвари,а също и бурки.В тон с модата

37

Анонимен

преди 6 години

Да е падало някое су 24 на скоро

36

Анонимен

преди 6 години

Кой иска Турция за съюзник, че не се сещам?ЕС бяга от Турция като от бясно куче..Аааа, ти беше несещащият се. Ще се сетиш.

35

Анонимен

преди 6 години

Ердоган поиска от САЩ да си приберат оръжието от кюрдите. Тилърсън каза:" ние оръжие на кюрдите не сме давали, няма какво да вземаме обратно".Това на дипломатичен език значи: "имате картбланш да правите с кюрдите каквото сметнете за добре".Толкова струва американското приятелство.

34

Анонимен

преди 6 години

Турция е като лузър желаещ да се натресе на празненство на което не е канен.

33

Анонимен

преди 6 години

"Турците усетиха, че ще ядат хурката както я ядат руснаците в последно време в Сирия и подвиха опашка."Да и за това не Турция, А Вашингтон дойде в Анкара! Ако беще това, което си мечтаеш, Маслиновата Клонка нямаше да бъде ВСЕ още където е сега :-)

32

Анонимен

преди 6 години

Всеки иска Турция за съюзник. В който лагер е Турция везните се накланят в тази посока.

31

Анонимен

преди 6 години

Турците усетиха, че ще ядат хурката както я ядат руснаците в последно време в Сирия и подвиха опашка.

30

Българин

преди 6 години

Това е добра новина, която обаче много ще изнерви дежурните старшинки от батака и мвро...Както е видно и от коментарите по-доле;)Ха ха ха ха

29

Анонимен

преди 6 години

ROMSKA RABOTA HUBAVA AMA ROMSKA

28

Анонимен

преди 6 години

"На три Европейска Турция със столица Истанбул(поделен между Гърция и България) и другите две."Големи мечти голям ЯД... Ела бе ***, стигнали границата вече с ръждясалия ти танк. :-):-):-)

27

национален социалист

преди 6 години

Таркан Дудук подви опашка. Очаквано, само пред своите е силен като му мирише на чорапи и оцет. Като го духне малко въздух изтрезнява.

26

опорна точка

преди 6 години

До РотшилдДа. Очен неприятно се получи за Кремъл с пустия му паток. Чорт вазмьот! Сега къде ще ги сучат тръбите...освен пак към България? или да си ги монтират отзадзе (става въпрос за задния двор...в Армения примерно)?Трескаво умуват в Кремъл, нъл с газа уж геополитиката ша оправят?

25

"-"

преди 6 години

Упс!!! Курдите го отнесоха за пореден път!!!Още от времето на Буш старши, после Буш- младши, кланът Клинтън и от Обама, а днес от Тръмп.Мда... курдите не си научиха урока и продължават да се "връзват" на поредните краварски "обещания".Сега пак ще плащат с кръвта си за невероятната си прос...., ъ-ъ-ъ глупост!!!