11

бързи

преди 6 години

Пълен хаос и бардак е в полицията,няма контрол и отговорност докато това продължава нищо хубаво не ни чака,нужни са спешни чистки и реформи.

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Да, ако въпросното лице е на улицата иначе няма право да влиза в имота без заповед.

9

Анонимен

преди 6 години

Голямата разлика между днешните полицаи и едновремешните милиционери е - милиционерите си вряха носа навсякъде, белким излезе някой заек, та да се натегнат и изявят, при това въобще не си поплюваха. Никой тогава не ги гонеше за превишаване на права, освен ако не попаднат на някой партиец.Днес полицаят знае, че всяка негова инициатива може да му донесе само беди. Затова, ако има как, той ще се врътне на пети и ще изчезне от всяко произшествие.

8

Анонимен

преди 6 години

Преди години една клошарка се нанесе във входа. Викнахме полиция, дойдоха двама и викат "ами нищо не можем да направим, нищо, че е в частна собственост"....Родната милиция ни ПАЗИ.Клошарката едвам я разказахме...

7

Анонимен

преди 6 години

Добре обзаведената вила в която се е "самонастанил" и живял толкова много години, никой не знае на кого е... Аз пак да питам, някой разбра ли чии е трупа който полицаите намериха в реката докато търсеха Росен?

6

Анонимен

преди 6 години

Полицаят правилно е казал, че няма основания да влиза в къщата, но е имал всички основания да поиска личната му карта за проверка, а при непредставянето и да го задържи и отведе в участъка за установяване на самоличността

5

Lan

преди 6 години

Ми той и полицаят така - изобщо не си е направил труда да му провери барем документите...що да се мори?!

4

Анонимен

преди 6 години

Нямаше да е лошо пишещата статията да беше написала какво гласи и закона .По закон полицая може да извърши само проверка на документи за самоличност и то на улицата, няма право да влиза в къща или жилище без прокурорска заповед и то само в светлата част на денонощието. Друг въпрос дали изобщо е знаел, че е обявен за издирване.

3

мангал

преди 6 години

нямало вика ченгето основание да се влиза в къщата, нищо че бил наясно, че оня *** се настанил в чужда вила хей такаполицай един път, да го поебеш ли или да го полюбиш

2

Анонимен

преди 6 години

NAI-NOVIAT VIZ.

1

Анонимен

преди 6 години

Знаели са всички, че във гората живее някой, дори са му лепнали прякор Горския човек виновни са кмета полицая, социалния работник и прочие.