23

Анонимен

преди 6 години

Решението с тези павета е да бъдат премахнати и заменени с асфалт, ясно е, че с тях няма да приключат драмите!

22

Анонимен

преди 6 години

Ама някой да не си мисли че като е друг кмета няма да е същата работа ? - тука всеки гледа да гепи парата и да претупа работата. И това ще бъде така докато законите позволяват да бъде така. А това че ние си пишем мненията в никой случай не оправя положението.Даже напротив то това е и целта ! - пишете си не ни пречите,ама нали е демокрация и имате свободата да си кажете къде Ви боли. E да де да ама не бе не и толкоз !

21

Анонимен

преди 6 години

Живея на този булевард 4-то поколение по некадърен ремонт не съм виждал през целият си 50 годишен живот. През 70-те и 80-те години съм гледал как старите майстори редяха паветата. Първо ги сортираха по големина. След това по ситните павета ги редяха от към релсите и постепенно нареждаха по едрите павета към бордюра. Имаха някаква техника на подреждане при която ставаше симетрично и красиво. Вчера излезнах да видя какво е останало. Ами то всичко се е разместило и станало на дунавски вълни.

20

рускиня

преди 6 години

Защо всички обвиняват Фандъкова- тя ли е редила паветата по Дондуков-------------------------------------------------------------Кмета: 1. прави конкурс за извиршване на дейности и избира изпълнител2.Кмет докладвала по ТВ ,че работите вървят по график и с нужното качество3. Кмет е рязала лента и приела булевард в отвратително състояние ,закривайки очи 4. Кмет е платила на фирми изпълнители 5. Кой ме къкал в *** - така ли се получава? 6. Ако не разбира на работа - самоковски ниви с картоф

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Фандъкова е тази която трябва да създаде организация от разбиращи специалисти около нея, а не от набедени калинки които да и казват това което иска да чуе и да спестяват истината.

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Щом не може да си върши работата , а тя очевидно не може ти си ги нахвърлял общо взето нещата защо да си вдига чукалата и от където се е домъкнала да си ходи.

17

Анонимен

преди 6 години

Нямам нищо против велолюбителите, но дали някой може да каже колко души на ден минават по тази велоалея на снимката. Аз поне си мисля, че направо си е опасно за тях, а отделно дето вече на кръстовищата автомобилите трябва да изчакват двойно по-дълго и по този начин пък това тАпо решение допълнително създава проблем с качеството на въздуха.

16

Анонимен

преди 6 години

Защо всички обвиняват Фандъкова ! - тя ли е редила паветата по Дондуков ?Каква вина има тя че *** и Пульо правят фирми,назначават шведи за някой и друг месец и после изчезват с няколко милиончета в джоба.Откъде тя да знае кой е честен и кой мошеник ? - като гледам няма пророческиспособности. Преди нея нямаше пътища в София и чакахме с часове по светофарите.

15

Анонимен

преди 6 години

Строителството на открито през зимата обикновено изисква последващи и най-често допълващи мероприятия през пролетта/лятото. Очаквайте поредния нов сезон на сериала "Ремонт"

14

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е да има и глоби за държавата некачествен ремонт на улица 2г живущите ще имат право да не плащат данъци, некачествен ремонт на ремонта 5г. да не плащат данъци иначе няма оправия.

13

Тинев

преди 6 години

Да свършват с "Дондуков", че НДК-то ще изпищи скоро и то.

12

venix

преди 6 години

Каквото се направи през комунизма, направи се. Сега само разруха.

11

Анонимен

преди 6 години

Там май за трети или четвърти път ремонтират след ремонта на Дондуков.

10

Честен

преди 6 години

Ей, демократична София. Който не скача е комунист - и скачахте, вирихте двата пръста, ВЗРИВИХТЕ мавзолея .......... , а сега негодувате от СВОИТЕ, ДЕМОКРАТИЧНО ИЗБРАНИ избрани водачи. И сякаш сте прави: За нищо не стават освен да крадат.ДАЖЕ ЕДНИ КАМЪНИ НЕ МОГАТ ДА НАРЕДЯТ.Комунистите можаха, а те не!И само това ли?Извода????????????

9

Анонимен

преди 6 години

На всяка една от тези снимки трябва да има и пешеходна пътека от тип Забра. Къде е маркировката? Май маркировката се изтри 2-3 дни след като я сложиха.

8

Анонимен

преди 6 години

Сега разбирам, защо затварят утре отклонението за Т2, за да не избягат хората масово и да не се налага да се ремонтира Февруари. Не е лошо като построят 3 ия лъч на метрото да не го пускат да не се налагат ремонти на метрото. Не се топлете да не замърсяване въздуха, ходете пеш, ако ползвате ток, полека да не се изхабят кабелите, плащайте си данаците и си мълчете.

7

Анонимен

преди 6 години

Фирма "Суджук-Строй" есичко ще оправи, нема се притеснявате. Сметката, обаче ще платите Вие гражданье.

6

Анонимен

преди 6 години

Фандъкова, оставка!

5

Анонимен

преди 6 години

Тъй де то нали за това беше тоя ремонт за да има текущи ремонти няма да фалират фирмите я.

4

Анонимен

преди 6 години

Селянката да си плати от джоба за ремонта в противен случай ще продължи да краде.