145

Анонимен

преди 6 години

Аз се казвам Джамел и имам приятелка която се казва Фатма. Решил съм да уча децата на любов към пророка Мохамед (Аллах да го благослови и с мир да го дари!) Защото българското общество никога няма да ни приеме за българи. Затова аз няма да уча децата ми да бъдат българи.

144

Анонимен

преди 6 години

Расдистки скандал?Глупости!Та нали тези мюссюлмани са от индоевропейската раса? Расисти са тези, които обявяват скандала за расистки, защото ги причисляват към някява ощетена раса.Проблемът е в поведението на мюсюлманите в Европа, които живеят на помощи, не работят и се издържат от завишените помощи на втората третата и четвъртата си съпруга.Проблемът е че тези мюсюлмани са изпълнени с омраза и преди всичко завист към работещите хрестияни и в резултат - атентатите!!!Затова е недоволството.

143

Анонимен

преди 6 години

Мой роднина беше на екскурзия Септември 2017 във Виена. Споделям неговото мнение, не съм бил, не съм видял лично. Вика "На някои места 1/3 ***, брадясали мъже, шпреха се арабска реч по улиците."

142

Анонимен

преди 6 години

Брей имало надежда...

141

СЛАВА НА ГЕРОИТЕ

преди 6 години

България и Византия са пазили Европа от исляма! ХАН ТЕРВЕЛ ВЕЛИКИ обявен от византийския император за ЦЕЗАР и СПАСИТЕЛ НА ЦЕНТЪРА НА СВЕТА КОНСТАНТИНОПОЛ И НА ХРИСТИЯНСТВОТО!Но да дадем заслужетото и на братска ПОЛША, ТАЯ КИТНА ЛЮЛКА НА СЛАВЯНСТВОТО, КОЯТО СПАСИ ВИЕНА И ЕВРОПА ОТ ОТОМАНСКАТА НАПАСТ.А после ЗА БЛАГОДАРНОСТ, австрийците ТРИ ПЪТИ ДУШМАНСКИ РАЗДЕЛЯХА.Какво ви говори това, скъпи братя и сестри християни?НА ЗАПАДА НЕ БИВА ДА СЕ ИМА ПЪЛНО ДОВЕРИЕ.ТЕ ИСЛЯМИЗИРАТ ЕВРОПА

140

Бай Тодор

преди 6 години

А като ги изселвах бях лош,а? Жалко,че не ми стигна времето да ги изгоня до последния човекоподобен,кривоглав ***.

139

@

преди 6 години

Най-популярното име във Великобритания е Мохамед. Далеч след него са Уилям, Джеймс и Даниел.Кога за последно сте били във Виена или Берлин?Може да видиш повече пингвини отколкото на Северния Полюс.Имиграцията може да е полезна ако пристигащите се адаптират към приемната страна, приемат култура, бит и обичаи.Е, всички знаем че за ислямските бежанци това не важи. Остават си в анклави, гледат враждебно на домакините си и очакват всичко да е според шариата и техните разбирания.

138

Анонимен

преди 6 години

Не знам за какво си даваха живота европейците векове наред,да пазят Европа от нашествия,но западняците не са клани така жестоко,защото Византия и източноевропейците са им пазили гърба и са спирали нашесвтията.А кръстоносците се обръщат в гроба сега,когато католическата църква насърчава ислямизацията на Европа,докато и тя изчезне,защото никой няма да има нужда от църква,след ислямизацията.Фашистите,които сега подкрепят ислямизацията,ще се давят в собствен сос след време.

137

Анонимен

преди 6 години

Вижте бащата- хубава риза- разкопчано копче, модерна прическа, идеално поддържана брада, гривна- напълно съвременен мъж.Вижте жената- изглежда по същия начин, по който са изглеждали жените и преди 5 века.Не съм тесногръд шовинист, ама хайде сега ми обяснете, как тази религия не подтиска жените? Всички тези организации, ни навират в очите, колко добри и дискриминирани са бежанците, а премълчават неудобната истина, че жените в исляма, не са равни на мъжете. Равенство на половете, какво стана ???

136

Стар ерген

преди 6 години

И те са хора нидейти тъй! Нека идват, нека се заселват!Ама какво правите бе гаспажа...!?

135

Burzum

преди 6 години

Да свикват ,ние сме така от десетилетия...Мюмюн до Есмералдата....

134

extremist

преди 6 години

НИКАКВИ ЗАБРАДКИ И ИСЛЯМА ДА ХВАЩА ПЪТЯ ЗА АРАБСКИЯ ПОЛУОСТРОВ

133

Анонимен

преди 6 години

AUSTRIA E POBEDENA OT ISLYAMA.VMESTO VIENSKI VALS--ARABSKI KUCEK.

132

Kr

преди 6 години

Путин виновен.

131

osman

преди 6 години

idva hubavo vreme pak da izchukame gqurite za poreden pat!!! ya Allah!

130

Анонимен

преди 6 години

Погледнете нашето "българско" село Рибнoво. Все едно си в Афганистан, някъде в Азия. В кой век живеят тези т.н.хора, какви ценности имат, култура и живот? Затворени и изолиращи се, останали някъде в Средновековието. Светът се развива, науката лети, мимичетата докарват до 8 клас, после брак и затвор в къщи. Да се върне левента, да и отпере един изотзаде, после по някой назидателен тупаник, ацтв да си ибуе шалварите. Това ли искате у нас?Това налага исляма, изостаналост и изолация, духовен затвор.

129

Додо

преди 6 години

Поредното активно мероприятие за психологически джихад! Ако Мария - Терезия можеше да види докъде се е докарала империята й - да се празнува раждането на малък мохамеданин, все едно, че е престолонаследник!? Хубавото е, че реакциите са обнадеждаващи, особено в контекста на острия десен завой, който Австрия направи на миналите избори! Дано Австрия възвърне реда и държавността си!

128

Shark

преди 6 години

До Турчин. Има начин да се спре миграцията, и той е на път да се осъществи. Начинът го е показал един австриец през 1939та, един такъв нисичък, с мустачки. Сещате ли се. И онези хотели там още стоят, нали знаете, само трябва да бъдат пуснати...........

127

Аз

преди 6 години

Свиквайте!След 30-50 години ще е обратно ако случайно се роди християнче...

126

Анонимен

преди 6 години

Напоследък се чудим,тез католиците,на,кой Господ се кланят?!