96

Анонимен

преди 6 години

спирт и вода викаш.... Ми тя кат българската ве! По кръчмите какво си мислите че ви дават? Или в магазините?

95

СТАМАТ

преди 6 години

Бил съм при Саша. Голем пич, ама ракията му е спирт, вода и есенция. Иначе е супер храната.

94

Един българин

преди 6 години

До: "Я, па Я" (номер 97)За съжаление, аз нямам роднини в Сърбия. Може и да имам но да не ги познавам.А навремето гледах редовно сръбска телевизия (на баба ми селото беше досами сръбската граница). Там в един документален филм говориха за сръбско-българската война, в който цитираха някакъв български генерал който (уж) бил казал, че на закуска обичал да пие кръв от прясно заклани сръбски деца.Това го чух с ушите си. Сега политиката на Сърбия е коренно различна от тогава.

93

Един българин

преди 6 години

Освен ако сърбинът не се е объркал и е имал предвид че българите ходят петък на кръчма, ама на българска кръчма, не на сръбска?Имам едно приятелче от село, през една къща живееше (вече емигрира в Испания), тогава редовно им идваха на гости роднини от съседен сръбски град. Имаше една братовчедка оттам. Него не съм чул никога да е ходил в Сърбия (не ни пускаха).Някои мои познати са ходили, но с връзки - познати партийни секретари, членове на БКП, които са гарантирали за тях. Иначе не можеше!

92

Я, па Я

преди 6 години

До АнонименЕй , за разлика от теб аз имам рода в Сърбия. Старците, лека им пръст видяха роднините си за пръв път от 1945 г. през 2005 и после се споминаха. Дядото беше Ненов по фамилия а братму от Сърбия - Ненович и в паспорта му пише -сърбин. Та родата от татък границата казва, че можеш да се пишеш всякъкъв само не и българин. Ако много скачаш лишо ти се пише. Даже ги беше страх да ни поканят на гости, че трябва да заявят каквисме и от къде сме. А не може да кажат, че сме рода.

91

Анонимен

преди 6 години

Само че сърбите ще ги има и след 500 години, а 6ългapaците след 50 години ще са само спомен! Впрочем това е прогноза на БАН. Не че е лошо, но го имайте предвид като се пенявите и обяснявате колко сте хай a сърбите са даун. Мисля че и 50 години са много. Това дето ходи по улиците най-много още 10 години да добута!

90

Анонимен

преди 6 години

Сръбете са номер едно!

89

Анонимен

преди 6 години

Воз за сречу на Нервозни Пощар,за всички трезвеници и песимисти...

88

Goal achievement

преди 6 години

Каква ниска топка...да се наплюскаш с по-евтини кебапчиня и напиеш с ракия, която е по-евтина от кварталното капанче...и всичкото това на фона на Лепа Брена...ЯКО !

87

Анонимен

преди 6 години

Бело дугме!The best!

86

Келнерот

преди 6 години

ти го плюеш, он си мисли че дъж го вали.... :)

85

dtrump

преди 6 години

*** народ- дай му да се тьпче с помии да се налива и това му е критерия за почивка и успех

84

Анонимен

преди 6 години

Тоя па го обърна на политика: ) сърбите били незнам какви си! Па тогава не трее да ходиш по половината свят! В Турция ходиш ли?

83

Я, па Я

преди 6 години

Само тотален родоотстъпник може да се кефи на сръбска музика, плюскане гъделчета на тема колко е велик. Най големите българомразци са сърбите, дано да не ви се налага да разбирате това по трудния начин. Ей така както ви гъделичакт ще си извадят яденето и пиенето през носа. Знаете ли, колко села от Видинско, Монтанско и Врачанско имат аналог в Сърбия, доста са. Те са създаени от хора прогонени от сърбите от собствените им домове само защото са българи и са отказали да кажат "Я сум прави србин."

82

Един от Северозапада

преди 6 години

Истината е, че много хора, предимно млади, от нашия край, и не толкова млади, ходят през уикенда в Сърбия, на куринарен туризъм. Ходил съм и аз, семейно. Цените са сносни, храната обилна и натурална. Чинийте са на големина като волан на лека кола, и са пълни при това.Отношението е като към хора.Свири и жива музика почти навсякъде в хотелите през уикендите. Знаян да живеят и се веселят.И да, виждал съм чиния с навита печена наденица, и надпис "ако няма 1 метър наденицата, е за сметка на заведение

81

я, па Я

преди 6 години

До Консумация на..Ти за реклама не си ли чувал. Човека си хвали клиентелата. То е ясно, кой колко пие. Аз като седна и доста пияи мога да срина под масата. Да ама ми се случва 1-2 пъти на година, че и по рядко. А съровете от ЕС всяка вечер са на по 3-3 чаши вино и поне още 2-3 уиски или други глезотии но не се напива до припадък. Освен всичко това село в Сърбия е българско. половината хора отказват да се пишат сърби и се изселват през планината и сега и в БГ има село Иново. Доста села са така.

80

Анонимен

преди 6 години

Харесвам сръбските кръчми. На който не му харесва, нека празнува в немска бирария:) Там да му е яко! Сега всеки може да ходи навсекъде!

79

88

преди 6 години

Нямам нужда от ракия, евтина српска скара и циганс..ка музика, за да ми е хубав живота, но такива екземпляри като теб е трудно да го разберат. Между другото статията ви усмива...Бъди и ти здрав и си остани там !

78

Анонимен

преди 6 години

Сърбите гъделичкат ***.

77

Ахахаха

преди 6 години

Какъв повод за национална гордост ! Пили, яли и въртели гюбеци повече от сърбите...бай *** е Великан, нема друг такъв...