384

Тъпанар

преди 6 години

Ба мааму! К'во го зачесохте тоя Гришо всички? Все едно е виновен, че са му дали тия пари! Миналата година са дали пак толкова на някой друг, ама никой не се възмути от българските писатели. Щото не бил българин ли? Обществена тайна е, че от римско време насам в спорта има много повече пари, отколкото в писането и затова и печалбите на едните са едни, а на другите други. Аудиторията избира какво как да финансира. Може да е обидно, но е факт от столетия.

383

Пецо

преди 6 години

За сетен път се уверявам че българина е завистлив (голяма част от тях).Калине като правиш коментари не гледай парите, а резултатите .Не може да сравняваш ябълки с круши . Никога не е късно да хванеш друг занаят .Хайде наслука .

382

Анонимен

преди 6 години

Писателите, които са толкова силни в литературата, колкото Гришо в тениса, взимат много повече от Гришо. Просто Калин Терзийски се равнява на тенисистът на 1899-то място в ранглистата, който също като Калин Терзийски, взима малко и символични пари.

381

Тролян

преди 6 години

Божке, колко е прозорлив тоз Калин Терзийски! Как позна, че реакцията ще е грубо отрицателна? Хе-е-ей, капацитет! Наздраве!

380

Стан

преди 6 години

Абе,Калине,абе еснафино,толкова те харесвах до днес, до този твой коментар,обаче.Чутовна глупост,невярно безпаметно пиян си я писал....Как може да сравнява интелектуалец писаното на статия със спорт?!Ти пишеш защото имаш,явно талант,но това времето ще покаже...а това момче е от друго измерение,защото в спорта освен талант трябва и много,повярвай ми адски много упорит труд и лишения,докато се постигне този успех на Григор!!!Само,преди него Стоичков,донякъде С.Костадинова и сега Гришо.А ти къде?

379

X

преди 6 години

Очевидно и Кали и Волгин няма как да стигнат до там, че за тях данчуе някой извън България, да се появят по телевизора, да направят нещо, което да зарадва няколко милиона човеци. Те могат да агрегират завистта и омразата на бедните духом, които могат да се подведат по плитката им логика, да получат някоя друга субсидийка от държават, партията или някой съюз и общо взето да кажат, че са си го заслужили честно, но д игнорират факта, че и то им е в повече от колкото заслужават.

378

Lan

преди 6 години

Иначе, ако не бях чела нищо от този автор, веднага щях да реша, че не си и заслужава. Дори и да е много талантлив! За красива литература се изискват две неща: талант и интелигентност. Първото не знам дали го има, но след подобно плиткоумно изказване, второто очевидно го няма...Та защо да си хабя времето с негова творба?

377

Стам

преди 6 години

Абе,Калине,абе еснафино,толкова те харесвах до днес, до този твой коментар,обаче.Чутовна глупост,невярно безпаметно пиян си я писал....Как може да сравняв интелектуалец писаното на статия със спорт?!Ти пишеш защото имаш,явно талант,но това времето ще покаже...а това момче е от друго измерение,защото в спорта освен талант трябва и много,повярвай ми адски много упорит труд и лишения,докассят дто се постигне този успех на Григор!!!Само,преди него Стоичков,донякъде С.Костадинова и сега Гришо.А ти?

376

Анонимен

преди 6 години

Този човек е по-скоро за съжаление, отколкото за критикуване или присмех. Оказа се много "ниска топка". В думите на волгин, ако се напъне човек, може да хване някакви зачатъци на мисъл и логика, но тоя.... Просто е трагикомичен.

375

Павел

преди 6 години

Защо не се сети за Вас писателите, когато Джокович,Федерер,Меси и Роналдо печелят милиони на седмица....те може ама наш тенесист не, но ето че може ,само че не защото е откраднал от еврофонд или обществена поръчка,ами защото със собствения си труд е в елита на тениса и хайлайфа!Завиждайте

374

Мен

преди 6 години

Видя, че Волгин направи рейтинг с подобни плювки, айде и тоя неуспял, неносещ таланта в себе си малък човек.

373

Lan

преди 6 години

:) Много ме радва "световното му признание"! Ами че пък Джоан Роулинг също е писателка - *** на има сигурно доста по-дебела сметка от Гришата, ама е ПИСАТЕЛКА, истинска. Защото хиляди, може би стотици хиляди са хората, които играят тенис добре, но на не са милионери и даже си плащат, за да играят! Между "добре" и "гениално" има тънка разлика и на Калин Терзийски не му отърва да я види...

372

Анонимен

преди 6 години

Г-н Терзийски, не очаквайте хората да ходят по улица кръстена на Вашето име, по простата причина че Вие никога няма да сте на нивото на Йовков или Елин Пелин и точно за това ще си останете с десетте паунда. И не се сравнявайте с Григор Димитров. Всеки е с таланта си в своята област. Станете тенисист, пък да видим дали ще стигнете до двата милиона които толкова са Ви жегнали. Демонстрирате типичната българска черта да гледаме в паницата на другия.

371

55

преди 6 години

Нищо негово... не ми харесва , самозванко и няма талант, човека... А има ... Да хърка и да се излага.

370

Калин#пияница

преди 6 години

Пиянде бездарно с претенции... ***...

369

Анонимен

преди 6 години

Пияница

368

Анонимен

преди 6 години

Мдаа... текстовете на коментарите под статията се оказаха по-добри от самата статия...

367

Анонимен

преди 6 години

До написалия: "Може би щеше да има парите на Григор,ако вие си бяхте купили поне половината от книгите му"А може би щяхме да си купим поне половината от книгите му, ако ставаха за четене.

366

Сънсет

преди 6 години

Явно не разбираем е Калин за много хора...много жалко

365

Анонимен

преди 6 години

Аман от завистливи комплексари !!!!