29

Бял автобус

преди 6 години

Забравихте ли белият автобус, неуважаеми шумкари. А, забравихте ли как ви пазеха от народната любов.

28

Анонимен

преди 6 години

БСП = ***

27

ognyanz

преди 6 години

До 25: Ще видим, ще видим. Този вот няма да мине, но поне ще създаде неудобства на скрития съюзник на Бойко - ДСП. Как ще гласуват според вас? Винаги когато "патриотите" нещо се опънат и искат да покажат собствено мнение, ДПС гласуват с ГЕРБ, а уж са опозиция.

26

Анонимен

преди 6 години

Предстои гореща зима за крадливите гербери и обеднелите патреоте.Следва нов служебен кабинет и след него разгром на Борисов и нов 20-ти премиер,считно от 10-ти ноември 1989 г.И този премиер ще е жена.

25

Циник

преди 6 години

Ох....ох...не мога!"БСП - алтернатива за България!"Тук при мен "Алтернативата" я водят почти фашистка...и определено нацистка...Еееее няма такъв виц - БСП - дясна!Нещо като дървено желязо!Големи са в "манипулациите" гладните текезесарски хиени!

24

Анонимен

преди 6 години

Брътвежите на комунорусофилистиците ще станат на куково лято

23

До другарите

преди 6 години

Ех, мечти, мечти - Сън в лятна нощ

22

Анонимен

преди 6 години

БСП=крадци и долни твари

21

ognyanz

преди 6 години

До 18: Вярвам ти, че навън си спечелил повече. Не вярвам обаче, че си спечелил повече защото по това време в България е управлявало правителството на Орешарски. Ако беше отишъл да работиш навън по времето на първото правителство на Бойко, или още по времето на Иван Костов, щеше да спечелиш още повече.Ако попиташ тоя предприемач от Добрич, който разкри далаверата със суджука дали сега за него има по-малко проблеми, отколкото по времето на Орешарски, ще се окаже, че е точно обратното. Това е ГЕРБ

20

Шопа

преди 6 години

Къв я тоа таласъм?

19

БСП Гейт

преди 6 години

До Анонимен 18Днес са арестували кмета на Батак (БСП) за далавери с общински и държавни имоти. За този Батак-гейт нещо да добавиш?

18

Анонимен

преди 6 години

Суджукгейт,кумгейт,оградагейт,заплахи на журналисти,случката със здравния министър,невиждана корупция,което ще се види в евродоклада,заробващ и непоносим външен дълг,който така и не се разбра къде отиде,кражбата на века,наречена саниране,чутовен провал във военната авиация,засилваща се бедност на фона на яко увеличени цени на ток,парно,газ,вода и транспорт.И на всичко това управляващите си вдигнаха заплатите с 2000 лева,а пенсионерите здраво захлебиха сувеличение от 2 лева на месец.ОСТАВКА!

17

Анонимен

преди 6 години

До ognyanzВиж какво, Оги!Аз границата вече съм я минавал и това беше при управлението на Орешарски. Навън печеля около 7 пъти повече, отколкото в Бг, а повярвай ми, тук не печеля малко. Върнах се,защото тук съм си у дома, тук искам да порастнат децата ми и да си останат българи. Не искам да се смесват с чуждите хора, та да се отчуждят и те. Щом Орешарски падна, се завърнах с голямо облекчение. Купих си по-голямо жилище и отново си устроих животаНе ми разправяй обаче,че всички са комунисти!

16

Анонимен

преди 6 години

Факта , че БКП-БСП искат да управляват е достойно за съжаление действие. Такава наглост след три национални катастрофи , които предизвика тази партия няма никъде по света . Просто вече ме е срам , че съм Българин.

15

ognyanz

преди 6 години

До 13: Ако си имал намерение да минаваш границата за да не те управляват "комунисти" (каквито у нас отдавна няма) досега да си го направил. Ако случайно не знаеш, бат'ти Бойко е бивш член на БКП, а сред тъмносините имаше сентенция, че бивш комунист и бивш н'егър няма (което и на тях не им пречеше да направят коалиция с Бойко).

14

Игран мач

преди 6 години

БСП да спре да се напъва, че ще вземе да се изпусне!

13

Анонимен

преди 6 години

БСП ако ще правят този цирк, за да може после Нинова да седне на стола на Борисов, да имат да вземат!При такъв сценарий, няма да протестирам - вземам си чукалата, жената, децата и емигрирам. Навън може да съм човек второ качество, но няма да търпя отново комунистите на власт.

12

Решет Ников

преди 6 години

Наредил съм непосредствено преди европредседателството напрежението да нарастне. Активирал съм и президента и всички мои агенти.

11

Анонимен

преди 6 години

В БСП се забелязва значителен напредък.Сега не взривяват църкви и не преименуват насилствено гражданите на България.

10

Циник

преди 6 години

По лидер/ката им ще ги познаете!Уволнена за корупция от СърГей Стани-шеф...политически хамелеон....седесарска бесепарка...или бесепарска седесарка....приватизаторка на народни пари...крупна капиталистка - милионерка ( като всичките и партийни другари) е ръгнала да бори корупцията!!!....и един мармот завива шоколад в станиол!Щеше да е смешно - ако не беше плашещо!