78

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен87А тези пилоти, сами ли дойдоха, или някой от нашите "***" политици ги покани???Даже по времето на Соца, ние нямахме "съвместно патрулиране" с руснаците.После ни накараха да *** и претопяваме , а сега-"съвместно патрулираме".Следващата крачка-пълно отказване от национален суверенитет, може би?Или и за това лъжа???

77

Анонимен

преди 7 години

До пенкоМного още неща разбираш трудно пенко, но това е въпрос на индивидуални възможности.

76

пенко

преди 7 години

Трудно разбирам мисленето на журнагъзците ! Какво означава : Умерена ,въоръжена опозиция ...или умерено въоръжена ,или въоръжена умерено,или воюващо -невоюваща опозиция !!! САЩ /ЦРУ/ нямат шанс по линията на шиитите-чак до Хизбулла в Ливан !!! Малдивите са сунитски и повечето от Индонезия /Садам беше сунит/!Но с Йемен и СА как е...-дай на хусите малко повече оръжие и ще н.а.е.б.а.т "Саудът " и ЦРУ ще направи невъзможното- Ще се ухапе по г... !!!!!

75

Анонимен

преди 7 години

До Един от СеверозападаВ Графа сега има италиански пилоти с Торнадо за съвместно патрулиране. Американци няма. По русофилската ти логика там трябва да има италианска база! Лъжете на пиразия русофилите и работите против държавата, в която живеете.

74

Русофилски лъжи

преди 7 години

До Един от СеверозападаЛъжел като всеки русофил. Една база на чужда държава, пък била тя и натовска трябва да има статут на такава, както например е в Германия. За да бъде тя такава трябва да бъде гкасувано в НС. Така, че руската дезинформация я разоространявай на сборището край Копринка.

73

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 7 години

Тръмп трябва най-после да се събуди и да нахлуе в Сирия с армията си, след което да свали от власт сатрапът-убиец, и марионетка на Москва, Асад. Само така ще настъпи мир в Сирия. А след Сирия, Тръмп трябва да нахлуе и в Украйна и да изчисти руската *** от Донбас. Ако случайно руската *** се намеси колхозниците заслужават Тръмп да ги превърне в радиоактивна пепел. Достатъчно години вече цивилизования свят търпи едно жалко джудженце да си развява кончето!

72

Един от Северозапада

преди 7 години

До Русофилски лъжи Американците пък ги канят във Виетнам, Корея, Ирак, и съде ли не, а влязат ли-няма излизане. Справка-окупираната от тях Германия все още, няма излизане, даже след разпускането на Варшавския договор. Между впрочем, след разпадането на бивша Югославия, направиха много голяма база и в Косово.Ние сами си свалихме гащите, за това у нас базата е по-малка-400 войници на ротационен принцип, уж на обучение, съвместно.

71

Един от Северозапада

преди 7 години

До Русофилски лъжи. Издишаш, приятелю, издишаш...*** питай тези, които ти плащат, какво ново да лъжеш тук. Та дано някой пъпчив тийнейджър да ти повярва.Интересно, преди време в центъра на Слиивен, чужди войници, които не ги лови националното ни законодателство, биха български тийнейджър, в собствената му страна, в собствения град, на центъра.Тук там писаха полугласно за това.Чий бяха войниците, и какво правеха у нас, я ми припомни? Ново Село, Безмер, Граф Игнатиево, Атия....

70

Русофилски лъжи

преди 7 години

До Анонимен............руснаците са канени и в Афганистан, и в Сирия..........Да бе, да, руските *** винаги ги канят някъде. канеха ги и в Унгария 1956 и Чехословакия 1968, както и в Афганистан 1979! Стига с руска дезинформация. Освен диктаторите никой не кани алкашите насвоя земя.

69

Анонимен

преди 7 години

BAI BAI CRU

68

Анонимен

преди 7 години

До Един от Северозапада...........Как го посрещна "избивания" от него народ, след окупацията на Идил?.Посрещаха го сирийските шиити от клана, който го поддържа. А те са едва 12% от сирийското население. Ако четеше повече щеше да знаеш. Но да водиш проруск8а агитация без да четеш е много по-изгодно и доходно, нали?

67

Анонимен

преди 7 години

До 111А американците кой ги покани в Афганистан, я ми припомни? И коя тяхна база пазеха там?И за твое учудване-да, руснаците са канени и в Афганистан, и в Сирия. От законното по това време правителство и на двете страни.По същото време, САЩ въоръжаваше и обучаваше муджахидините в Афганистан, които въртаха страната и териториите, които контролираха, в 17 век.Познат сценарии, повторен от САЩ и сателитите им и в Сирия, и къде ли не, да не изброявам, че няма да ми стигне мястото.

66

Русофилски лъжи

преди 7 години

До Един от СеверозападаАко у нас имаше американски военни бази щаше да ми ги изброиш, също и да ми кажеш колко американски войници има и какво им е въоръжението. навсякъде в Европа , кадето има американски военин бази инфото е рпублично заради такива русофилски лъжци като теб.

65

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен72 Има един, който лъже, но не съм аз. Всичките ти твърдения по-долу, са лесно оборими. Всеки , който има връзка с нета, ноже да проучи има ли американски бази у нас, има ли американски войски у нас в момента, даже и с тежка бронетехника.Ако още твърдиш, че няма, помниш ли фразата "Аз ще те унищожа!" , изречена от един американски посланик, към един наш пишман националист, и по какъв повод бе казана?И за Асад лъжеш. Как го посрещна "избивания" от него народ, след окупацията на Идил?

64

111

преди 7 години

До Един от Северозапада 69 ;А бе тъпан/ар , тоя пример дето си го дал няма нищо общо.Единствената причина поради която Руснаците са в Сирия е ,защото единствената им въздушна база извън Русия се намира в Сирия и е застрашена заради войната.Няма такава глупост като тоя поканен,а оня не е.Когато народа в държавата ти иска оставката ,а ти ги избиваш и когато в държавата се води война срещу теб , ти губиш легитимност и няма никакво значение кой каниш и кой не,разбираш ли русофилче ?

63

Анонимен

преди 7 години

До -И И България има герои русофили (мнозина по време на Априлското въстание и Освободителната война, а в по-ново време - например Димитър Списаревски).......Първо Списаревски никога не е бил русофил. Това, че се е бил срещу американците не го прави такъв. Ако ни бомбардираха руски егресори щеше да се бие и срещу тях.И Второ през Априлското въстание и Захари Стоянов е бил русофил. Ти ми кажи за някой русофил, който да е български патриот след Съединението. Всички са предатели!

62

някой

преди 7 години

като посрани се оттеглят, защото сирийската армия и русия са на финала - до края на годината последния бастион на ИД Дейр ез Зор ще падне и край с финансираната от сащ ИД. Много ги е яд тъпите американци, че не им мина номера, а реконструкцията на Сирия ще се прави от руснаците и китайците, като ще струва 2 трилиона долара, които Асад ще плати с петрола и краварите няма да вземат и капка от него :D

61

_

преди 7 години

Стига глупости. И България има герои русофили (мнозина по време на Априлското въстание и Освободителната война, а в по-ново време - например Димитър Списаревски), и американците си имат свои герои (тия 300 000 жертви през Втората световна какви са?).

60

Анонимен

преди 7 години

До Един от СеверозападаСамия Асад, който избива народа си вече е нелигитимен. Кои са американските бази и колко акериканци ина в България, русофилски лъжецо? Май съществуват единствено в руската пропаганда и зомбираните от нея мозъци.

59

Анонимен

преди 7 години

До К.М.Т.Путин е психопат, масов убиец и военнопрестъпник.Посочи ми русифили, коити да са се жертвали за България!