13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8Твоя мозък се изпърдя, лош е американския империализъм дето ще ти продаде евтино газ. Руския империализъм най-хубавия империализъм на света дано си платиш парното таз зима Я дай няколко снимки от Сирия и Украйна да видим как Путин спаси тия държави от Меркел защото Меркел иска да ги пороби нали другарю?

12

Анонимен

преди 7 години

На масоните-сатанисти този път няма да им мине номера и ще ударят сериозно на камък с Иран.

11

Анонимен

преди 7 години

вярно е!и после китай и на края ще се сбъднат ме4тите на хитлер - русия!! не знам тия с многото пари дали са и толкова нормални!!

10

Анонимен

преди 7 години

При война с Иран от Астрахан тръгва конвейр с оръжия за Техеран.

9

Наблюдател

преди 7 години

Война с Иран може да се случи само ако твърде близо стигнат до произвеждане на ядрена бомба. Това Израел много изкъсо следи и няма да го понесе.

8

Анонимен

преди 7 години

До до 3Нищо, което каза не прави логика. Все едно мозъкът ти се изпърдя...

7

Анонимен

преди 7 години

Иран задължително трябва да ускори програмата за създаване на ядрено оръжие. Говедарите успяха да ги залъжат с нещо в замяна на спиране на програмата, но това е само номер за печелене на време !

6

до 3

преди 7 години

И кое му е вярното, че заради тая война не можем да си купим газ ?СAЩ не могат да докарат шистова газ сега Катар са конкурент на Русия и САЩ и е удобно да ги сринат, а на теб парното ти ще стане двойно щото нашия приятел и брат Путин не ще фашистова газ гледай си работата Я виж какво стана с Украйна и Крим бе пън 3 държави загинаха за да защитят диктатора Асад и руснаците са на път да разпалят трета световна война.

5

Циник

преди 7 години

И аз мисля така - само срока е прекалено "оптимистичен" , бих казал от 3 - 5Не знам само докъде стигнаха иранците с атомната бомба - може голямо мазало да стане!Американците отдавна прекаляват с "демократизирането" на нефтени полета.А още по-интересно ще стане ако Иран се "сближи" с Кремъл, по примера на Асад

4

Анонимен

преди 7 години

#2И кой е този дето оценя диктатор ли си или си наш *** син!?

3

Анонимен

преди 7 години

Човекът вярно е нарисувал ситуацията. И е имал кураж да даже истината...

2

Анонимен

преди 7 години

Какъв експерт е тоя кълвач тоя дори и на снимка не е виждал Катар каква самостоятелна политика ще водят Катар са зависими за всичко от трети държави и продават газ друго нямат. Авойна с Иран ще има защото Иран защитават терориста диткатор Асад и ИД така войната в Сирия няма изгледи да спре.

1

чудомир

преди 7 години

Война на СА с Иран,значи че ще има война и в СА.Истината е,че до като исляма не бъде изкоренен или притопен,война ще има.Така и трябва,исляма е религия на злото,държаща милиарди в робство.