10

Анонимен

преди 7 години

ДНК анализ и доказване на 100%То с ланга лунга няма станекак па само в България имало роби.

9

Анонимен

преди 7 години

Как си позволяват самоволно да напускат работното си място? Ако това стане в която и да е фирма, ще последват санкции и по реда уволнения. Председателя на НС, в качеството си на представител на работодателя им, да предприеме мерки и да ги санкционира, като начало.

8

Анонимен

преди 7 години

Това че ДПС напускат залата е едно абсолютно доказателство че са турска и работейки за Турция криминална банда. Трябва моментално да бъде забранена. А българите които работят за тях са едни жалки нещастници, предатели и продажници. Отвратителната криво разбрана българска демокрация доведе до там. Жельо направи от терористи, герой. Смениха цялата история от подмазване към Турция, и сега за благодарност, напускат залата при един факт като Батак. 27 години, срамен и позорен период в историята

7

българин

преди 7 години

Заклеймявам всички с българско гражданство, клекнали и влезли в тези протурски етнически противоконституционни партии. Срам за тези продажници изменници.

6

цецо

преди 7 години

Не само залата..... да напуснат България изобщо !!

5

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4 точно цветанчо-герберския плазмодии казваше че е имало "османско присъствие", и то на ШИПКА

4

Анонимен

преди 7 години

Има само една история и тя казва, че в България е имало турско робство, а не "османско присъствие"!!!АКО ЗАБРАВИМ Ботев, Левски, Вазов, Стефан Караджа, баба Тонка и синовете й, Филип Тотю, капитан Петко войвода, клането в Батак, Априлското въстание, българските опълченци и т.н. - То ние вече не сме Българи!А ДПС е "Дружество за права и свободи" - т.е. няма задължения и отговорности!

3

Българияйййк

преди 7 години

Да напуснат от ДПС и повече да не се връщат никога в залата (в знак на протест). Историята помни и Турското Робство и клането на мирното българско население от османците и колкото и нюанса сиво да се търсят, петното върху извършилите го е тъмно черно! А ние помним и учим децата си да не забравят! Поклон пред Макгахан и пред паметта на всички изклани българи (включително и неродените деца, в утробите на майките си)!

2

Гражданин на БГ

преди 7 години

От ДПС почетоха ли паметта на убитите в клането ???

1

Анонимен

преди 7 години

Не залата страната