30

Анонимен

преди 7 години

Герджиков е бил във властта поне 30 пъти по-малко от Борисов и съответно е поне 30 пъти по-неопитен.

29

Анонимен

преди 7 години

Защо Герджиков сменя хора минали подготовка и курс за дадена държавна позиция? Като дойде нов пак ли ще плащаме на ново да го учим? Защо се сменят кадри на бързо и тъмно? Ако са направени нарушения трябва и арести ? Иначе излиза политическа чистка? Това е несериозно за 2 месеца и то като нямаш идея за организацията на държавата.

28

Предложение

преди 7 години

Най-доброто за България е да се направи един референдум за промяна в конституцията и да станем премиерска република. По аналогия с турския референдум, но не за президентска, а за премиерска република.Само така ще осигурим дългосрочна стабилност за страната и ще имаме гаранции, че ще продължи строителството на Хемус, балансираната ни външна политика, борбата с контрабандата, реформите в образованието, здравеопазването и МВР и много други положителни неща.

27

Анонимен

преди 7 години

Да, ББ е ***, а БСП е много сложно.

26

Анонимен

преди 7 години

Така така Бб трябва да си назначи новите избиратели на държавна хранилка.Половината от гласовете които получи герб са на държавни чиновници треперещи за службицата си! Погребахме държавата!

25

Анонимен

преди 7 години

По принципи тиквата си беше на власт и сега това, че имаме служебно правителство е ПО НЕГОВА ВИНА. В КАЧЕСТВОТО МУ НА КАКЪВ ГИ ДАВА ТИЯ НАРЕЖДАНИЯ?НО ТОВА НЕ МУ ПРЕЧИ ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА Е ПРОСТАз само неразбирам защо трябва да го търпиме?

24

Питам

преди 7 години

До Анонимен 7 А защо забравяш Иван Костов , идинствения държавник до сега?

23

Отговор

преди 7 години

Бойко , направи правителство и всички уволнени от Герджиков да се върнат по местата си.

22

Bad Company

преди 7 години

По нареждане ба БСП иДПС правителството на Герджика уволни и назначи около 4000 човека за два месеца.. Да се чуди човек кога им е останало време за нещо друго освен да се занимават с назначения и уволнения.

21

Анонимен

преди 7 години

Герджиков преди изборите знаеше резултатите и затова каза по медиите че ще се разберат с ББ след изборите. Направете справка и вижте колко е сигурен. Всички големи партии участват в този театър май. Примерно БСП се умълча и покри всичко накрая /ако Мая Манолова имаше власт пак щеше да направи някоя маневра/.Така че май е истина че тук нищо не се решава и прави - всичко е от вън...

20

Анонимен

преди 7 години

Ти не се ли отказа от президента нали рече че Генерала не ти е президент. Сдавай си българския паспорт и се махай.

19

Анонимен

преди 7 години

По принцип е прав. Така се прави преди смяна на властта - спират се назначенията и конкурсите. Самият Борисов направи точно това, докато чакаше да се сформира служебно правителство, при това по настояване точно на Радев.

18

Анонимен

преди 7 години

Епизод 73 на култовия БГ политсериал "Голямото изяждане".

17

Bad Company

преди 7 години

Що се мъчат да ги назначават като след месец е ги уволнят?

16

Анонимен

преди 7 години

госпожа "саниране" за милиарди пак на първа линия !

15

Анонимен

преди 7 години

Браво на президента!! Да премахне гнусното постановление 208/16.08.2016 и да си запазим колкото можем умиращата от корупция и бедност държавица. Колкото по-рано се изрита Рапонестият от Банкя, толкова повече шансовете за подобряване на живота се увеличават. Още вдигане на тока от 01.07.17 искат дружествата????? Браво герберстчета - ***/::стчета, Рапона ли ще ви плаща разликата, а? Мишкиииии, ще живеете в мизерия и бедност но ще ви управлява маймюна от Банкя, и ще сте щастливи, нали??

14

Анонимен

преди 7 години

Със какво право се меси тоя във работата на служебното правителство. Поредните жалки опити на тоя да дестабилизира държавата и служебното правителство няма да минат, никой няма да му търпи наглите калинки на държавните постове.

13

Анонимен

преди 7 години

Още не е седнал на премиерския стол и започна циркът ,какво ли ще е като седне ..........Спаси ни ГОСПОДИ .................

12

Анонимен

преди 7 години

Не мога да повярвам че изборите не са нагласани трябва да има касиране, тоя утре пак ще вдигне кръвно и ще подаде оставки и ще тръгне да хленчи отде е събрал толкоз гласове.

11

Анонимен

преди 7 години

Румба, тури си го Тиквока на тая работа! С тези тайно постановления и високите цени които ни подготви и стовари след изборите, краят му е ясен, народа ще излезе и ще го измете но за последно!!!! Всяка гадост има край, ще има и неговата!