291

Анонимен

преди 7 години

Жалкото е че интелигянцията осъзнава на къде ги води Путин, но са малочислени и безсилни пред простаците които го боготворят. Горките руснаци пак се връщат с десетки години назад...

290

Анонимен

преди 7 години

Те не са гласували на референдума за анексиране на по;уострова. Гласуваха за присъединяване. Може ли толковяа недоучили хора да се изказват по сериозно теми и да си вярват? Явно може ;)

289

САЩ са ВЕЛИКИ

преди 7 години

Който се радва на кремълскоро жуже и неговата скапана държава рАШКА има спешна нужда от психиатър :) Ние русофобите сме повече и ако стане конфликт , много русофили ще търсят убежище при *** ... само като му видят сурата и им се насълзяват дупенцата сигурно ...

288

Анонимен

преди 7 години

Браво на В.Путин! Истински държавник!!!

287

баю

преди 7 години

ААААА НЕ! Какви са тези дето искат това? Неможе! Еврогей.четата и краварите недават. Неможе народа да се слуша. Кои са те? Никои! Просто едни мравки дето шават такива са според еврогеите и краварите!

286

Shopp

преди 7 години

До АнонименСамо дето БНП на *** не е 3,6, а е 1,2.

285

Анонимен

преди 7 години

До До 305Плевньо - ***

284

Анонимен

преди 7 години

До ни са знай 303А ако в краварския "доход" запишат и нищо неструващите фейсбуци и туитъри, на които само ако им дръпнеш шалтерчето НЕ СТРУВАТ НИЩО И СА ПЪЛЕН ВЪЗДУХ!!!!! За какво са ти, да си слагаш снимките? И от ТОВА СЕ ВДИГА БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО НА НАРОДА? Амчи краварския "бюджет" е пълен с такива "дупки"! И от тях и стават кризите, а най-страшната тепърва предстои! И неслучайно е Тръмп на власт, защото говедарчетата ВИЖДАТ накъде отиват нещата и се опитват да дръпнат стоп-крана!Ще успеят ли?

283

Кримнаш

преди 7 години

Имаше една Ани по мрежата дето се застъпваше за достойно заплащане на троловете. Май и запушиха устата.

282

До 305

преди 7 години

Росен Плевнелиев

281

Ха!

преди 7 години

Тази снимка са я правили в Понеделник. Още не е изветрял.

280

Анонимен

преди 7 години

Не знам кой си изгонил и какво си пуснал. Ама на мен сега само техниката ми струва ,колкото москвича ти дето си го чакал 15 год. И то ако си бил в партията иначе и без Москвич може.

279

хахахахааа.....

преди 7 години

Назовете поне един президент на България, който е национален лидер!

278

ни са знай

преди 7 години

Ако в Русия включат и дохода от къдрене на домашните кучета към националния, то сигурно икономиката им ще скочи много напред!

277

борис до един идиот

преди 7 години

Тази година изпреварват Германия и стават 5-та икономика в света/става въпрос за русия/.Брутния продукт на Германия е над 5 пъти по-голям от руския.Трябва да си съвсем изперкал, та да си помислиш, че деградиращата руска икономика може да стигне процъфтяващата германска.

276

Анонимен

преди 7 години

ние па си искаме у Банкя Бойчето да стане први теляк у минералката, ама кой слуша

275

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

Крим иска: Путин да е президент за цял животТУРЦИТЕ ПЪК " ИСКАТ " ЕРДОГАН ДА Е ПРЕЗИДЕНТ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ ! И ТУРЦИТЕ КАКТО РУСНАЦИТЕ - " ИСКАТ ДОБРОВОЛНО " !

274

Анонимен

преди 7 години

Изгонихме руснаците и пуснахме американците, а те взеха, че дойдоха ......... с танковете си.

273

Мужик

преди 7 години

Барух му се вика култ към личността! Иначе казано-идолопоклонничество. Това не пречи на алкохолиците да се пишат за сторжени на православието. Прости лицемери!

272

До 295

преди 7 години

Направо ша цъфне светът, ша знайш!