41

naco

преди 7 години

Но какво искате от "коалиция" водена от ТРИМА АГЕНТИ на ДС,с ДВЕ ТЕЛЕВИЗИИ?!

40

Анонимен

преди 7 години

Ако тия са патриоти,аз съм трамвай.

39

АТАКИСТ

преди 7 години

Заради Винкела аз и доста атакисти като мен ще гласуваме за Корнелия.

38

Хитлер в Аржентина

преди 7 години

Запознавайки се с реалните обстоятелства за войната в Европа ген Патън заявява :-"Май воювахме срещу когото не трябва .Със сигурност не и с когото трябва. Предлагам да продължим напред и без това войната с комунистите е неизбежна".Колко е бил прав. Това към всички в днешния свят пропит с омраза лъжи и интриги следствие на най-голямата драма на западно християнския свят -поробването му от комунистическия сатанистки режим на Ленин и Сталин .

37

Драгнев

преди 7 години

Сега в коя партия ,ще отиде....Не мога да се сетя през колко партии е минал тоя лицемерен индивид......

36

Хитлер в Аржентина

преди 7 години

Да сметнем 1944 и да помислим с новите оръжия и с новата авиация(производството на Райха действа до 1944 непокътнато) без Англия и САЩ да нападат Германия и с половин милионна свежа бг армия какъв чевеноармейски удар би могъл да стане .Май щеше да има нещо друго -нали .Нямаше да има Берлин и Багратион .И нямаше да има комунизъм даже в Бг .Ама нали трябва да вървят нещата срещу Христос в полза на Сорос .Помислете .

35

ГНЕВЕН

преди 7 години

На снимката не виждам нито един патриот.Тези са обикновени селски тарикати , разчитащи на келепиреца.Особено добре угоения агент Иван , който от 27 години се прави на войвода ,а всъщност си е обикновен лъжец и продажник.За кумеца на Волен питайте в Бургас.Валерко си е щатен слуга и платен шут на Тиквата.

34

Хитлер в Аржентина

преди 7 години

Рузвелт нарушава конституция1940 и е с трети мандат -истинската провокация към американския народ.Без този трети мандат Америка нямаше да е във война с Германия никога.КОЙ позволи този трети антиконст. мандат.Тези който спасиха и своето отроче юдейския СССР. Хитлер разчита на факта,че САЩ ще разберат истината до 1944 .......Но тогава пак в противоречие с конституцията Рузвелт взема 4 мандат. Знаете каква е съдбата на света.

33

БГ

преди 7 години

КАКВИ ПАТРИОТИ БЕ КАКВО ЧУДО,ЩОМ СИМЕОНОВ Е ПРОТИВ БЕЛЕНЕ,ЮЖЕН ПОТОК И БУРГАС ГЪРЦИЯ НЕФТОПРОВОДА,ЗНАЧИ БЪЛГАРИЯ СЕ ОТКАЗВА ОТ НЕФТ,ГАЗ И ТОК НА НИСКИ ЦЕНИ,ДА ВЗЕМА КОМИСИОННИ ОКОЛО 1МЛД. ОБЩО,ДА СЕ МОЛИ ЗА ТЕЗИ СУРОВИНИ НА ТУРЦИЯ,ГЪРЦИЯ,РУМЪНИЯ ,ВМЕСТО ТЕ ДА СЕ МОЛЯТ,КАКВИ ПАТРИОТИ,КАКВО ЧУДО,НЕ ЗНАМ КОЙ ГЛАСУВА ЗА ТЯХ,САМО ЗАРАДИ ЕДНА КЕЛЕВА ОГРАДА,ЩОТО ИМАТ ПОЛЗА.ОЩЕ ВЕДНЪЖ ПИТАМ,ОТКАЗВАТ СЕ ОТ НЕФТ,ТОК,ГАЗ,СВЕТОВНИ СУРОВИНИ,ДРУГИ Д У П Е ДАВАТ ЗА ТОВА.,И ДРУГИ ЩЕ СЕ РАЗЦЕПЯТ .

32

Хитлер в Аржентина

преди 7 години

До 1947 комунистите действат прикрито ,а до 1946 БГ е монархия.......Нормално е в това време всякакви присъди да са с в името на монарха.СССР още лъже САЩ,че в страната династията може да бъде запазена ,за да не разколебаят САЩ във войната.САЩ после горко съжаляват,че са воювали срещу Хитлер разбирайки за какви анти християни са воювали ....Но политиката на Рузвелт винаги е била юдеомасонска .

31

Хитлер в Аржентина

преди 7 години

Хитлер никога не мрази ,а уважава своя доверен човек Борис трети ........Борис споделя,че няма възможности да воюваме заради прословутата политика на Турция ,която така и не застава на ничия страна в конфликта.Хитлер се съгласява с мъдрите съвети на Борис. Той смята,че БГ охранява неговия югоизточен фланг срещу някаква агресия на Турция.

30

Хитлер в Аржентина

преди 7 години

Истината я каза сестрата на Н.В.Симеон втори ...........СССР отравя цар Борис,защото истински се страхува ,че царя ще застане истински начело на армията когато е време и СССР няма да може да окупира България. Не само това ,възможен е и бил контра удар срещу СССР от Борис със своята половин милионна армия.

29

Анонимен

преди 7 години

До 35 Анонимен! Споко ,тези дребни мошеници нямат никакъв шанс.

28

Анонимен

преди 7 години

Едно говори ненормалника Валери СимеоновВолен се прави на нов човек, но старите му провали и излагации винаги ще го преследватКаракачанов също е непоследователен - сега говори едно, после подкрепя друго, по-нататък забравя едното, но повтаря другото.Безпринципност. Нещо като реформаторството.

27

Хитлер в Аржентина

преди 7 години

БПЦ спасила евреите на др Сталин -всичките комунисти до един . По какви причини БПЦ предаде своя цар Н.В Борис трети и в каква изгода.Сталин е избивал православни християни като решения на юдейски интернационал ....БПЦ не знае ли това или и там вече я карат само за кинти .

26

Хитлер в Аржентина

преди 7 години

Защо БПЦ е така загрижена за евреите на БКП -троцкисти ,които е спасила,за да дехристиянизират България след 1944 г . Да не би пък БПЦ да не е християнска,а юдейска организация като Коминтерна.

25

Анонимен

преди 7 години

Патриотите са като развалена риба и започват да се отлюспват един по един.

24

Хитлер в Аржентина

преди 7 години

Истината е че ВМРО са в коалиция с болшевишка *** от която е била съдена преди 70 г . Нима това е ВМРО.Моля ви ?ВМРО до димитровеца Сидеров и комуниста Валери Симеонов.Защо истинските патриоти като Расате не успяха.Ами вижте кой финансира българските партии .ДС на БКП..Днес са в медиите ,бизнеса и политиката.

23

Анонимен

преди 7 години

Тия дори не познават значението на думата ПАТРИОТ !!!

22

КК

преди 7 години

На президентските избори тези прибраха някой и друг протестен вот и си повярваха също като БСП, че им се случва нещо хубаво и народът взел, че ги е харесал.Боже, какви наивници!На президентските избори народът не щеше Цецки. Парламентарните избори са съвсем друго упражнение. Доста хора ще останат разочаровани от резултатите като се започне с тия юнаци на снимката и червената uзмeт от БСП.